Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

aaa hakkaten çok uygunmuş fiyatııı
tamamdırrr fırsat kovalıyım ben başlıyana kadar

Bencede yoksa fazla faydasini goremezsin :)
Ya bide sizin fiyatlar nekadar uygunmus ben sadece genitale 200tl oduyorum kazik yedim bu zamana kadar sanirim

benim toptan 2200 tl tüm vücut ama tabi kol üstleri falan yok tüm vücut derken şöyle.. bacak genital kol bir kaç atış bazen gögüs ucu (zaten 1 tane kıl vardı salak gibi onu da istedim ) işte haha benim en kazık sanırım

Son düzenleme:

Kac seansi 2200 tatlim :)
Valla kurtuldumya yefigim kazik hic umrumda degil

Oyy tatlım cidden çok fazla ya
Keşke azıcık araştırsaydın:26:

Kiz lipo drn erkekmi erkege lazer yaptitilirmi

Olur mu yav, yanında çalışan kadın uzmanlar var

araştrdım canım yaa dandik geldi diğer yerler.tüm vucut 1000 TL falan vrdı tek tek seans başınada çok daha fazla tutyordu . bide bende çok fazla bölge yazdırdım nerdeyse tüm bölgeleri aldım ondan sanırım tek tek olsa o kadar olmuyor. ben biraz tüylüyüm send eğilsin pek .lüks biryer temiz diye gittim inşallah biter parası önemli değil artık napalım

Son düzenleme:

Anladım canım, hadi hayırlısı o zaman..Çabucak kurtulursun inşallah

Soprano diod ütüleme sistemi diod soprano aynı şey yani,ben mersinde yaşadığım için maalesef o konuda yardımcı olamıcam ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki ince tüyler için hangi epilasyon türünü önerirsiniz
iğneli çok güzel ama zamanım pek yok
tüy rengine göre mi belirleniyor..bi de ten rengi...
ben buğday tenliyim

hahahs

8 seans mış canım daha 2 seans gittim tbi arada rötüs için gttiklerim hariç
Canim aslinda senin fiyat gayet uygunmus tum vucut icin :)
Benim gittigim hastane sadece bacaklara seansi 400 tl istiyo
Rutuse neden arada gidiyorsun her seansindan sonra gitmen lazim zaten :)

hahahs

Canim aslinda senin fiyat gayet uygunmus tum vucut icin :)
Benim gittigim hastane sadece bacaklara seansi 400 tl istiyo
Rutuse neden arada gidiyorsun her seansindan sonra gitmen lazim zaten :)

yok canım arada derken her seanstan 2 hafta sonra rötüs var o konuda çok iyiler sorun çıkmıo

Merhaba ilk lazer uygulamami mart ayinda yaptirdim. Mayisin sonuna geldik ancak % 10luk bir kismi cikti diyebilirim. Bu durumda sanki bi kac seansta biter gibi bi umuda kapildim. Sizce bu durum normal mi? 7 8 seans diyolar o kadar uzun surer mi?

2 seansta bitmesi mümkün diil kılların azalması sizi yanıltmasın 2. Seansta yaptırmayı bırakırsanız 3-4 ay sonra hepsi tamamen cıkar bunu bi ilaç tedavisi gibi düşünün kullandığınız ilaç ilk kullanımlarda etkisini gösterir ama ben nasıl olsa iyileştim deyip kutuyu bitirmeden bırakırsanız ne olur tedaviniz yarım kalır bi anlamı olmaz bunuda öyle düşünun

Alex öneririm diodda olabilir batıklarınız kesinlikle biter zaten doktorların çoğu batık şikayeti olanlara lazeri tavsiye ediyor

Nedenki !
Her seansin 15 gun sonrasi kontrol atisi yapilmasi gerek sasirdim

15 gün sonra kontrol yapılmasının pek gereği yok aslında işlem düzgün yapıldığı sürece kontrole gerek kalmıyo bizim hastalarımızda gerek duymayıp istemiyorlardı zaten bazen istisnalar olabiliyo işlem esnasında dayanamayıp harekrt ediyo işlem düzgün yapılamiyo ancak ozaman kontole yapılıyor bizim merkezimizde

Uzman kişi üst kıllar ince olduğu için etki göstermeyip tetikleyip çoğaltacağını düşünmüştür ve yerinde bi tespit uzmanınızı dinleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…