• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

merhaba. ben 11 sean özel hastanede alex e gitim yarı yarıya bir azalma oldu hiç işe yaramadı. üstelik seanslarıda kaçırmadm kontrol seanslarınada gittim. Şuan diode lazere gidiyorum 2 sean gittim koltuk altımda hiç bir şey kalmadı en son 2 ay önce gitmiştim hala çıkmadı. ama genital baya çıktı hatta dökülmeyenler var. genitalin altındada birşey kalmadı sadece üstte. dökülmeyenler neden dökülmüyor olabilir?

Kaç kontrol seansı vardı sizde? Her seans arası kontrol seansı mı var:26:

Merhaba ilk lazer uygulamami mart ayinda yaptirdim. Mayisin sonuna geldik ancak % 10luk bir kismi cikti diyebilirim. Bu durumda sanki bi kac seansta biter gibi bi umuda kapildim. Sizce bu durum normal mi? 7 8 seans diyolar o kadar uzun surer mi?

merhaba
ben de başlık açtım ama bir de burdan size sorayım.ben genetik olarak şanslıyım tüy bakımından.. fazla tüylü bi yapım yok.olanlar da ince..ben size ince tüyler için en iyi çözüm hangisi diye soracaktım soprano mu diod mu ve avrupa yakasında güvenilir olarak nereleri önerirsiniz?

Soprano diod ütüleme sistemi diod soprano aynı şey yani,ben mersinde yaşadığım için maalesef o konuda yardımcı olamıcam ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de bir şeyi merak ediyorum, alex kesin çözüm değil mi? Yani bir kaç sene sonra ipl gibi çıkma riski yok?

Benim henüz 2 seans tamamlandı, kontrol seansı ile 3..Neredeyse &85 i bitti..Çıkmıyor da..

Daha 4 seansım var paketimden kalan..Sanırım yeterli olacak..

medim aynı durumdayız bede 2 seans tamamladım ama su an üstünde 2 ay geçti ve tekrar çıktılar eskisine nazaran az ama mecburen jilet vurdum o sekil duramam bide ben çok beyaz tenli kılları koyu renkli briyim yani baya belliydi. senin inceyse bitmiş olablir

bir sorunum daha var arkadaşlar bilen varsa benden alduıkları ücret baya fazla ama sonra uzman dediki kol üstlerine yapamam artar yok göbeğe yapamam artat vs eee öyle yarım yamalak kol yarı var yarı yok oluyor ne saçma yani artar ne demek ki ordada bsürü tüy var ..bilen varsa yardım edebilir mi ?

ayy bu konu süper olmuş :62: bende yazdan sonra başlıcam lazere inşallah
sorum şu; kolatı olsun, özel bölge, bacak olsun vücudumda çok fazla batık var
hangi cihazı önerirsinizz ve kesin olarak bu batıklardan kurtulabilirmiyim ?
iğneli de yaptırabilirim acısına dayanırım iz kalmasından korkuyorum ama siz ne önerirsiniz?
teşekkürler :16:

medim aynı durumdayız bede 2 seans tamamladım ama su an üstünde 2 ay geçti ve tekrar çıktılar eskisine nazaran az ama mecburen jilet vurdum o sekil duramam bide ben çok beyaz tenli kılları koyu renkli briyim yani baya belliydi. senin inceyse bitmiş olablir

Valla benim çıkmıyor da canım..%85 i bitti gitti resmen..Ama işte geri gelir mi o önemli..

bir sorunum daha var arkadaşlar bilen varsa benden alduıkları ücret baya fazla ama sonra uzman dediki kol üstlerine yapamam artar yok göbeğe yapamam artat vs eee öyle yarım yamalak kol yarı var yarı yok oluyor ne saçma yani artar ne demek ki ordada bsürü tüy var ..bilen varsa yardım edebilir mi ?

Sen ne kadar verdin ki?

Ben 6 seans 119 lira verdim kampanyadan, likya poliklinikten aldım :1:

Nedenki !
Her seansin 15 gun sonrasi kontrol atisi yapilmasi gerek sasirdim :53:

Yarın olsun da ben onları çenemle yola getiririm bebişim:ssz:
Sıkıyorsa almasınlar, ifşa ederim burda :60:

Valla benim çıkmıyor da canım..%85 i bitti gitti resmen..Ama işte geri gelir mi o önemli..

Sen ne kadar verdin ki?

Ben 6 seans 119 lira verdim kampanyadan, likya poliklinikten aldım :1:

Yarın olsun da ben onları çenemle yola getiririm bebişim:ssz:
Sıkıyorsa almasınlar, ifşa ederim burda :60:

Bencede yoksa fazla faydasini goremezsin :)
Ya bide sizin fiyatlar nekadar uygunmus ben sadece genitale 200tl oduyorum kazik yedim bu zamana kadar sanirim:27:

ayy bu konu süper olmuş :62: bende yazdan sonra başlıcam lazere inşallah
sorum şu; kolatı olsun, özel bölge, bacak olsun vücudumda çok fazla batık var
hangi cihazı önerirsinizz ve kesin olarak bu batıklardan kurtulabilirmiyim ?
iğneli de yaptırabilirim acısına dayanırım iz kalmasından korkuyorum ama siz ne önerirsiniz?
teşekkürler :16:

İğneli yaptırılır mı onca bölgeye yavrum :1:
Lazer en rahatı..Alex batıklara da çözümmüş bak..

İğneli yaptırılır mı onca bölgeye yavrum :1:
Lazer en rahatı..Alex batıklara da çözümmüş bak..

:52::52:
Med bişi daha sorcaaaam, güvenilir bi yer bulmak çok zor
acaba diyorum kolaltıyla başlıyım orayı bitirim sonra memnun kalırsam devam edim ? tek tek yaptırmakta çok pahalıya geliyor paket alırsam menun kalmazsam da paket yanacak
napsam ki bilemedim :9:

:52::52:
Med bişi daha sorcaaaam, güvenilir bi yer bulmak çok zor
acaba diyorum kolaltıyla başlıyım orayı bitirim sonra memnun kalırsam devam edim ? tek tek yaptırmakta çok pahalıya geliyor paket alırsam menun kalmazsam da paket yanacak
napsam ki bilemedim :9:

şu fırsat siteleri yok mu? Bulunduğun şehirde güvenilir bir yer bul önce benim gibi..Sonra onların fırsat paketi vermelerini bekle..Facebooktan falan takibe al..
Ben öyle yaptım..

6 seans genital 119, 6 seans kol altı 99 liraya geldi..
Nir de kk üyesi olduğunuzu belirtin, daha bi özenli çalışıyolar:ssz:

Makine alex ya da diot olsun ama..iple gidip te kazıklanma..

Vay cakal carlos seni :27:
Ben ozel hastanede yaptiriyotim kampanya mampanya yok insafsizlarda :37:

ben de klinikte yaptırıyorum canım..izmirin en köklü kliniklerinden..başka yer olsaydı ben de güvenemezdim sanırım..

Benim lipo doktorum da yapıyor ama 1500 lira dedi, tamam dedim ben de:ssz:

Son düzenleme:
Back