• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

şu fırsat siteleri yok mu? Bulunduğun şehirde güvenilir bir yer bul önce benim gibi..Sonra onların fırsat paketi vermelerini bekle..Facebooktan falan takibe al..
Ben öyle yaptım..

6 seans genital 119, 6 seans kol altı 99 liraya geldi..
Nir de kk üyesi olduğunuzu belirtin, daha bi özenli çalışıyolar:ssz:

Makine alex ya da diot olsun ama..iple gidip te kazıklanma..

aaa hakkaten çok uygunmuş fiyatııı :53:
tamamdırrr fırsat kovalıyım ben başlıyana kadar :9:

Bencede yoksa fazla faydasini goremezsin :)
Ya bide sizin fiyatlar nekadar uygunmus ben sadece genitale 200tl oduyorum kazik yedim bu zamana kadar sanirim:27:

benim toptan 2200 tl tüm vücut ama tabi kol üstleri falan yok tüm vücut derken şöyle.. bacak genital kol bir kaç atış bazen gögüs ucu (zaten 1 tane kıl vardı salak gibi onu da istedim ) işte haha benim en kazık sanırım :D

Son düzenleme:
benim toptan 2200 tl tüm vücut ama tabi kol üstleri falan yok tüm vücut derken şöyle.. bacak genital kol bir kaç atış bazen gögüs ucu (zaten 1 tane kıl vardı salak gibi onu da istedim ) işte haha benim en kazık sanırım :D

Kac seansi 2200 tatlim :)
Valla kurtuldumya yefigim kazik hic umrumda degil :1:

Oyy tatlım cidden çok fazla ya:50:
Keşke azıcık araştırsaydın:26:

Kiz lipo drn erkekmi erkege lazer yaptitilirmi :1:

Olur mu yav, yanında çalışan kadın uzmanlar var :60:

araştrdım canım yaa dandik geldi diğer yerler.tüm vucut 1000 TL falan vrdı tek tek seans başınada çok daha fazla tutyordu :(. bide bende çok fazla bölge yazdırdım nerdeyse tüm bölgeleri aldım ondan sanırım tek tek olsa o kadar olmuyor. ben biraz tüylüyüm send eğilsin pek .lüks biryer temiz diye gittim inşallah biter parası önemli değil artık napalım :(

Son düzenleme:
araştrdım canım yaa dandik geldi diğer yerler.tüm vucut 1000 TL falan vrdı tek tek seans başınada çok daha fazla tutyordu :(. bide bende çok fazla bölge yazdırdım nerdeyse tüm bölgeleri aldım ondan sanırım tek tek olsa o kadar olmuyor. ben biraz tüylüyüm send eğilsin pek .lüks biryer temiz diye gittim inşallah biter parası önemli değil artık napalım :(

Anladım canım, hadi hayırlısı o zaman..Çabucak kurtulursun inşallah :38:

Soprano diod ütüleme sistemi diod soprano aynı şey yani,ben mersinde yaşadığım için maalesef o konuda yardımcı olamıcam ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki ince tüyler için hangi epilasyon türünü önerirsiniz
iğneli çok güzel ama zamanım pek yok
tüy rengine göre mi belirleniyor..bi de ten rengi...
ben buğday tenliyim

hahahs

8 seans mış canım daha 2 seans gittim tbi arada rötüs için gttiklerim hariç
Canim aslinda senin fiyat gayet uygunmus tum vucut icin :)
Benim gittigim hastane sadece bacaklara seansi 400 tl istiyo :53:
Rutuse neden arada gidiyorsun her seansindan sonra gitmen lazim zaten :)

hahahs

Canim aslinda senin fiyat gayet uygunmus tum vucut icin :)
Benim gittigim hastane sadece bacaklara seansi 400 tl istiyo :53:
Rutuse neden arada gidiyorsun her seansindan sonra gitmen lazim zaten :)

yok canım arada derken her seanstan 2 hafta sonra rötüs var o konuda çok iyiler sorun çıkmıo

Merhaba ilk lazer uygulamami mart ayinda yaptirdim. Mayisin sonuna geldik ancak % 10luk bir kismi cikti diyebilirim. Bu durumda sanki bi kac seansta biter gibi bi umuda kapildim. Sizce bu durum normal mi? 7 8 seans diyolar o kadar uzun surer mi?

2 seansta bitmesi mümkün diil kılların azalması sizi yanıltmasın 2. Seansta yaptırmayı bırakırsanız 3-4 ay sonra hepsi tamamen cıkar bunu bi ilaç tedavisi gibi düşünün kullandığınız ilaç ilk kullanımlarda etkisini gösterir ama ben nasıl olsa iyileştim deyip kutuyu bitirmeden bırakırsanız ne olur tedaviniz yarım kalır bi anlamı olmaz bunuda öyle düşünun

ayy bu konu süper olmuş :62: bende yazdan sonra başlıcam lazere inşallah
sorum şu; kolatı olsun, özel bölge, bacak olsun vücudumda çok fazla batık var
hangi cihazı önerirsinizz ve kesin olarak bu batıklardan kurtulabilirmiyim ?
iğneli de yaptırabilirim acısına dayanırım iz kalmasından korkuyorum ama siz ne önerirsiniz?
teşekkürler :16:

Alex öneririm diodda olabilir batıklarınız kesinlikle biter zaten doktorların çoğu batık şikayeti olanlara lazeri tavsiye ediyor

Nedenki !
Her seansin 15 gun sonrasi kontrol atisi yapilmasi gerek sasirdim :53:

15 gün sonra kontrol yapılmasının pek gereği yok aslında işlem düzgün yapıldığı sürece kontrole gerek kalmıyo bizim hastalarımızda gerek duymayıp istemiyorlardı zaten bazen istisnalar olabiliyo işlem esnasında dayanamayıp harekrt ediyo işlem düzgün yapılamiyo ancak ozaman kontole yapılıyor bizim merkezimizde

bir sorunum daha var arkadaşlar bilen varsa benden alduıkları ücret baya fazla ama sonra uzman dediki kol üstlerine yapamam artar yok göbeğe yapamam artat vs eee öyle yarım yamalak kol yarı var yarı yok oluyor ne saçma yani artar ne demek ki ordada bsürü tüy var ..bilen varsa yardım edebilir mi ?
Uzman kişi üst kıllar ince olduğu için etki göstermeyip tetikleyip çoğaltacağını düşünmüştür ve yerinde bi tespit uzmanınızı dinleyin derim

Back