Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

Ay tam istediğim konu:)

Başta alex kullanan güzellik merkezinde şimdi hd lazer diye hem ıpl hemde alex modu olan bir cihaz getirildi son 2 seansım bununla yapıldı ancak kollarımda hala minik minik uçlarını görüyorum bacaklarım iyi durumda
Malum bölge için normalde toplam 6 seans iken +4 seans ile 10 seansa çıkardım üst kısımlar iyi ancak altta iç kısımlar çok iyi değil

Sorum bu yeni cihaz içime pek sinmedi sizce ıplli alex modu olan cihaz gerçekten sonuç verir mi?
Verebilirse kaç seansda verir???

:)

Eğer tercih yapma şansınız varsa önceki makinanızı isteyin bahsettiğiniz makina alex gibi soğuk üflemelimi?

Merhaba ben suan 8 aylik hamileyim dogumdan sonra bebegimi emzirecegim. Ayrica kisa dogru da bikini ve koltuk alti bolgeme lazer epilasyonu dusunuyorum. Emziren anneler yaptirabilir mi ayrica bi sakincasi da olur mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaptırabilirsiniz bir sakıncası yoktur bebeğinize hiç bir zararı olmaz

Eğer tercih yapma şansınız varsa önceki makinanızı isteyin bahsettiğiniz makina alex gibi soğuk üflemelimi?
Ne yazık ki eski makinayı çok direttim ama kaldırdılar sanırım Dr olmayan yerlerde yasakmış alex tarzı ışınlı makinalar
Buarada üflemeli makina soğutucusu var ancak uygulama kalem gibi bir şey değil büyük bir başlık şeklinde
Bacağım şuan bu durumda $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400763056.484868.jpg

lazer epilasyon konusunda hiç bilgim yoktu bir kaç hafta önce bnde yaptırayım rahat edeyim demiştim bn bir ilçede yaşıyorum ve yaşadıgım yerde lazer epilasyon yapan sadece 3 merkez var fakat bu işin eğitimini almış tek bir merkez var bn orayı düşünüyordum onlardada tek makine var alex şimdi kararsız kaldım onlar esmerde olsam bu makine ile yapabileceklerini söylemişti üstelik az buz bir parada değil komple yaptırmaya kaltığımızda toplam 5-6 bin TLyi buluyor fiyat o yüzden muallakta kaldım şuan

Seans ücretimi?

lazer epilasyon konusunda hiç bilgim yoktu bir kaç hafta önce bnde yaptırayım rahat edeyim demiştim bn bir ilçede yaşıyorum ve yaşadıgım yerde lazer epilasyon yapan sadece 3 merkez var fakat bu işin eğitimini almış tek bir merkez var bn orayı düşünüyordum onlardada tek makine var alex şimdi kararsız kaldım onlar esmerde olsam bu makine ile yapabileceklerini söylemişti üstelik az buz bir parada değil komple yaptırmaya kaltığımızda toplam 5-6 bin TLyi buluyor fiyat o yüzden muallakta kaldım şuan

Seans ücretimi?

Ne yazık ki eski makinayı çok direttim ama kaldırdılar sanırım Dr olmayan yerlerde yasakmış alex tarzı ışınlı makinalar
Buarada üflemeli makina soğutucusu var ancak uygulama kalem gibi bir şey değil büyük bir başlık şeklinde
Bacağım şuan bu durumda Eki Görüntüle 1125197

Bacağınız iyi görünüyo

Ütüleme lazer varmış, uygun geldi bi ara fiyatı gitmek istedim ama tam güvenemedim boşuna para harcarım gibi geldi bilgi almadan , sizce ütüleme de alex gibi etkili mi ? can yakmadığını söylemişlerdi, ama şu aralar kafam philips lumea almak var:26:

Merhaba bende epicare duo alexandrite adlı cihazı kullanan bi merkeze gidiyorum 3. seanstayım 15 günde bir kontrole gidiyorum.Bir yandan yakarken diğer taraftan hava üfleyen bi cihaz.Bu cihaz hakkında ne söyleyeblrsiniz iyi midir?
bide genital bölgede inanılmaz bi acı hissediyorum ağlıyorum onlar yaparken.devam etmemeyi düşünüyorum bu yüzden diotla daha az acır mı genital için başka bi yere gitmeli miyim?yoksa burada mı devam ediyim?
bu arada emla bile bi işe yaramadı bu konuda bi tavsiyeniz olabilirmi?

Güzel bi cihaz devam et bence,acı konusunda haklısın doğru inanılmaz ağrılı geçer seansların,ama kıllar azaldıkça ağrıda mutlaka azalır ha olmadı uyuşturucu emla krem...vs var onları deneyebilirsin

Ütüleme lazer varmış, uygun geldi bi ara fiyatı gitmek istedim ama tam güvenemedim boşuna para harcarım gibi geldi bilgi almadan , sizce ütüleme de alex gibi etkili mi ? can yakmadığını söylemişlerdi, ama şu aralar kafam philips lumea almak var:26:

Doğru kullanıldığı sürece Soprani diode ütüleme sistemide iyi sonuç verir başla en azından 1 seans dene derim

Ben tam 8 seans diode cihazla genital bacak ve koltuk altıma lazer yaptırdım fakat %40 azalma anca oldu,başka bi cihazla devam etsem olur mu ne önerirsiniz ?

Ben tam 8 seans diode cihazla genital bacak ve koltuk altıma lazer yaptırdım fakat %40 azalma anca oldu,başka bi cihazla devam etsem olur mu ne önerirsiniz ?

Kıllarınız çok ince ve sarıysa normal.8 seans az diil %60-70 azalmış olması gerekir ama,herkesin kıl yapısı ten rengi hormonları aynı olmuyo maalesef bazen böyle durumlarda oluyo.

Back