- 25 Aralık 2014
- 35
- 1
- 18
- 30
- Konu Sahibi wincase123
Kesinlikle Alexandrite tavsiye edilmiyor. Daha sonradan teninizinde yanık bıraktığını söyledir. Tavsiye etmem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lazer epilasyon yaptırdıktan sonra bulunan bölgede ki tüyler yeniden çıkıyor mu?ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Konu çok aktif mi bilmiyorum ama cevaplayan olursa sevinirim.Lazerden sonra dökülmeler başladı.Elimde hafif çektiğimde hemen dökülüyor( çıkan tüyü tutmam yeterli oluyor) ama elinle çekme kese ve lifle dökülür dediler.Kese uyguladığımda neredeyse hiç dökülmüyor.Acaba keseyi yanlış mı uyguluyorum? Ne yapmam lazım? Bir de krem olarak tüyleri beslemeyen hangi kremi kullanıyorsunuz?
Benim de keseyle dökülmüyor. Kendi haline bırakıyorum. Gerek kalmıyor çekmeye. Zaten eski yoğunluktan eser yok.
Kremi yüz için mi vücut losyonu için mi soruyorsun?
Bende de eski yoğunluğu yok ama kökü zayıflamış olan tüylerin de bir şekilde dökülmesi gerekmiyor mu?
Vücudu nemlendirmek için istemiştim.Bacakta kullanmak için.Bazı losyonlar kıl kökünü besliyormuş karar veremedim bir türlü.
Gerekiyor da zaten dökülüyorlar kendiliğinden. Benimkiler çok ince. Ne ara dökülüyor farketmiyorum bile.
Yıllar önce doktorumun yazdığı losyonu kullanıyorum ben. Lazer yaptırmadan önce de sonra da. Bir sıkıntı yaşamadım. Eki Görüntüle 1712907