Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

benimde aklıma takılan bi kaç soru var
koltuk altına yapılan lazer süt bezlerine zarar veriyor mu ileride emzirme döneminde sıkıntı olur mu acaba
bi de hamilelikten sonra kıllar yine eski haline mi gelir acaba ?

benimde aklıma takılan bi kaç soru var
koltuk altına yapılan lazer süt bezlerine zarar veriyor mu ileride emzirme döneminde sıkıntı olur mu acaba
bi de hamilelikten sonra kıllar yine eski haline mi gelir acaba ?

Deri biliyosunuz 7 kattan oluşur lazer ışını derinin sadece 2 ml ine kadar işler gerisine geçemez ve dolayısıyla süt bezlerine bi zararı olmaz
Bazı kişilerde hamilelikte kıllanma olabiliyor evet ama öyle eskisi gibi tamamen ćıkma diil çok az ine tek tük çıkar doğumdan sonra onlarda dökülür tekrar ama dediğim gibi herkeste olmuyo bu.

ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Merhabalar benimde bir sorum olcaktı bnde lazere yeni başlıycam çok araştırdım ve sonunda bir güzellik merkezinde karar kıldım esmer olduğum için diode lazer uygulayacaklarını söylediler. güzellik salonunu açan kişi bir fizyoterapistmiş. Benim en büyük korkum lazere giden bir çok kişide leke ve yanıklar oluşuyormuş. Bnmde en büyük korkum leke kalması.Ya yanlış bir uygulama olursa falan diyorum. kaşımı aldırdığımda bile kızarıklığım 1.5 gün falan sürer. Alex de leke yanık riski çok yüksekmiş öyle okudum. Tabi bu lazeri yapan kişiyede bağlı biliyorum. Acaba bu diode lazerde leke riski çok yüksekmidir. Komple yaptrmayı düşünüyorum. Tüm bacak koltuk altı ve genitale. Şimdiden teşekkürler.

ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Koltuk alti yaptiran bir tanidigim var terinin daha cok koktugunu soyluyor boyle birsey olabilirmi yada duysa neden oldu ben cok istiyorum da annem kizim kokuyomus diyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar benimde bir sorum olcaktı bnde lazere yeni başlıycam çok araştırdım ve sonunda bir güzellik merkezinde karar kıldım esmer olduğum için diode lazer uygulayacaklarını söylediler. güzellik salonunu açan kişi bir fizyoterapistmiş. Benim en büyük korkum lazere giden bir çok kişide leke ve yanıklar oluşuyormuş. Bnmde en büyük korkum leke kalması.Ya yanlış bir uygulama olursa falan diyorum. kaşımı aldırdığımda bile kızarıklığım 1.5 gün falan sürer. Alex de leke yanık riski çok yüksekmiş öyle okudum. Tabi bu lazeri yapan kişiyede bağlı biliyorum. Acaba bu diode lazerde leke riski çok yüksekmidir. Komple yaptrmayı düşünüyorum. Tüm bacak koltuk altı ve genitale. Şimdiden teşekkürler.

Diode lazerde kesinlikle yanık riski yoktur aksine ten rengini 1-2 ton açar hiç şüphen olmasın rahatlıkla yaptırabilirsin ama alexde yanma olasığı ve leke kalma olasığı yüksektir ( esmer oln kişilerde)

Koltuk alti yaptiran bir tanidigim var terinin daha cok koktugunu soyluyor boyle birsey olabilirmi yada duysa neden oldu ben cok istiyorum da annem kizim kokuyomus diyor

Lazer süresi boyunca kıl kökleri yandığı için gözenekler açık olur hem terleme hemde koku olduğu doğru lazeriniz tamamen bittikten 6-7 en geç9 ay sonra gözenekler kapanıyor ve bu sorun ortadan kalkıyor

Merhaba. Ben koltuk altı, bacak ve bikini bölgesine yaptırmak istiyorum, kaç seans gerekir ve bikini bölgesi epilasyonunda derin bikini de yapılıyor mu? Bi de aşağı yukarı fiyat ne olabilir? Teşekkür ederim şimdiden.

Derin bikini derken?

merhaba
ben de başlık açtım ama bir de burdan size sorayım.ben genetik olarak şanslıyım tüy bakımından.. fazla tüylü bi yapım yok.olanlar da ince..ben size ince tüyler için en iyi çözüm hangisi diye soracaktım soprano mu diod mu ve avrupa yakasında güvenilir olarak nereleri önerirsiniz?

Derin bikini derken?
Eyvah, Türkiye'de derin bikini olmadığını söylemeyin lütfen :( Bilgisizliğime verin, ben hiç Türkiye'de bikini bölgesine epilasyon yaptırmamıştım, o yüzden bilmiyorum. Bizde normal bikini var, sadece ön taraftaki kıllar alınıyor bir de kenardakiler. Derin bikinide o bölgede bulunan BÜTÜN kıllar alınıyor, arkadakiler alttakiler vs hepsi yani. Ben de hani öğrenmek istedim komple mi yapılıyor lazer, yoksa sadece önde mi?

Ya benim tek bir sorumvar ben 1. Seansima gittim ve rotuse gittim.. yavas yavas dokuluor tuyler suan ama daha hizli temizlenmesi icin kese yapiotr bazi arkdslar bu uygunmu? O bolgelere kese yapmak nasl olur? Lazer yapilmadan 10 gun once kese peeling yapilmaz onu biliyorum ama dier zamanlarda keseylemi temizleyim yoksa elle mi cekiym dokulecek tuyleri?

alexandrite nasıl sizce. bi poliklinikle görüştüm makineleri bu ve çalışan herkes uzman. 7 seans için anlaştım ben sizce yeterlimi tüm vücut anlaştım. yani tüm bacak özel bölge koltuk altı dudak üstü ve göğüs ucu. tüm bunlara yedi seans 1.350 diye anlaştım. fiyat nasıl kararsızım ve yedi seansta bitermi sizce. yani yeterli olurmu... birde kahramanmaraş da önerebileceğiniz yerler varsa özelden mesaj atabilirmisiniz. birde seanslar süresince spor yapılmaz diye biliyorum bu nekadar doğru.ben spor kulübüne yazıldım seanslarımı erteleyeyimmi ozaman.teşekkür ederim

Son düzenleme:
Diode lazerde kesinlikle yanık riski yoktur aksine ten rengini 1-2 ton açar hiç şüphen olmasın rahatlıkla yaptırabilirsin ama alexde yanma olasığı ve leke kalma olasığı yüksektir ( esmer oln kişilerde)

Teşeşkkür ederim yardımınız için forumda okumustum Bazı yerlerde diode diye gidiyorlarmış alex çıkıyormuş gideceğim yerde kullandıkları cihazın markası buymuş. arayıp öğrendim

Leda Diode Tarama Lazer Epilasyon

yani bn bunu yaptırabilirim değilmi sıkıntı olmaz

Teşeşkkür ederim yardımınız için forumda okumustum Bazı yerlerde diode diye gidiyorlarmış alex çıkıyormuş gideceğim yerde kullandıkları cihazın markası buymuş. arayıp öğrendim

Leda Diode Tarama Lazer Epilasyon

yani bn bunu yaptırabilirim değilmi sıkıntı olmaz

Alex başlığı uzun kalem gibidir soğuk hava üfürürür atış sistemlidir vücudunuza temas etmeden işlem yapılır ama diod ultrason jeli sürülür makina vücutta gezdirelerek yapılır ütü yaptığımız gibi.artık siz işlem esnasında anlarsınız hangi makina kullanıldığını

Ben de bir şeyi merak ediyorum, alex kesin çözüm değil mi? Yani bir kaç sene sonra ipl gibi çıkma riski yok?

Benim henüz 2 seans tamamlandı, kontrol seansı ile 3..Neredeyse &85 i bitti..Çıkmıyor da..

Daha 4 seansım var paketimden kalan..Sanırım yeterli olacak..

merhaba. ben 11 sean özel hastanede alex e gitim yarı yarıya bir azalma oldu hiç işe yaramadı. üstelik seanslarıda kaçırmadm kontrol seanslarınada gittim. Şuan diode lazere gidiyorum 2 sean gittim koltuk altımda hiç bir şey kalmadı en son 2 ay önce gitmiştim hala çıkmadı. ama genital baya çıktı hatta dökülmeyenler var. genitalin altındada birşey kalmadı sadece üstte. dökülmeyenler neden dökülmüyor olabilir?

Ya benim tek bir sorumvar ben 1. Seansima gittim ve rotuse gittim.. yavas yavas dokuluor tuyler suan ama daha hizli temizlenmesi icin kese yapiotr bazi arkdslar bu uygunmu? O bolgelere kese yapmak nasl olur? Lazer yapilmadan 10 gun once kese peeling yapilmaz onu biliyorum ama dier zamanlarda keseylemi temizleyim yoksa elle mi cekiym dokulecek tuyleri?

Lazerden 3-4 gün sonra kese yapabilirsiniz bi sakıncası olmaz Kıllar 10-15 gün sonra kendiliğinden dökülür ama hızlandırmak isterseniz dökülme başladiığında kese yaparsanız daha çabuk dökülecektir

Back