- Konu Sahibi wincase123
Dermatoloğun görmesi daha doğru olur ne derece yandığını kestirmem zor
bikini bölgesi oldugu icin ve dermatoloğumda erkek oldugu icin utaniyorum
baya bi yanmis, kahverengi sanki morarmis gibi yanik izi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dermatoloğun görmesi daha doğru olur ne derece yandığını kestirmem zor
benimde aklıma takılan bi kaç soru var
koltuk altına yapılan lazer süt bezlerine zarar veriyor mu ileride emzirme döneminde sıkıntı olur mu acaba
bi de hamilelikten sonra kıllar yine eski haline mi gelir acaba ?
bikini bölgesi oldugu icin ve dermatoloğumda erkek oldugu icin utaniyorum
baya bi yanmis, kahverengi sanki morarmis gibi yanik izi
Biraz bekleyin 6 aya kadar geçmediğide oluyo ondan sonrada artık leke açıcı kremlerle destekleyerek belki azaltabilirsin.
ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Merhabalar benimde bir sorum olcaktı bnde lazere yeni başlıycam çok araştırdım ve sonunda bir güzellik merkezinde karar kıldım esmer olduğum için diode lazer uygulayacaklarını söylediler. güzellik salonunu açan kişi bir fizyoterapistmiş. Benim en büyük korkum lazere giden bir çok kişide leke ve yanıklar oluşuyormuş. Bnmde en büyük korkum leke kalması.Ya yanlış bir uygulama olursa falan diyorum. kaşımı aldırdığımda bile kızarıklığım 1.5 gün falan sürer. Alex de leke yanık riski çok yüksekmiş öyle okudum. Tabi bu lazeri yapan kişiyede bağlı biliyorum. Acaba bu diode lazerde leke riski çok yüksekmidir. Komple yaptrmayı düşünüyorum. Tüm bacak koltuk altı ve genitale. Şimdiden teşekkürler.
Koltuk alti yaptiran bir tanidigim var terinin daha cok koktugunu soyluyor boyle birsey olabilirmi yada duysa neden oldu ben cok istiyorum da annem kizim kokuyomus diyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba. Ben koltuk altı, bacak ve bikini bölgesine yaptırmak istiyorum, kaç seans gerekir ve bikini bölgesi epilasyonunda derin bikini de yapılıyor mu? Bi de aşağı yukarı fiyat ne olabilir? Teşekkür ederim şimdiden.
Derin bikini derken?
Eyvah, Türkiye'de derin bikini olmadığını söylemeyin lütfen Bilgisizliğime verin, ben hiç Türkiye'de bikini bölgesine epilasyon yaptırmamıştım, o yüzden bilmiyorum. Bizde normal bikini var, sadece ön taraftaki kıllar alınıyor bir de kenardakiler. Derin bikinide o bölgede bulunan BÜTÜN kıllar alınıyor, arkadakiler alttakiler vs hepsi yani. Ben de hani öğrenmek istedim komple mi yapılıyor lazer, yoksa sadece önde mi?Derin bikini derken?
Diode lazerde kesinlikle yanık riski yoktur aksine ten rengini 1-2 ton açar hiç şüphen olmasın rahatlıkla yaptırabilirsin ama alexde yanma olasığı ve leke kalma olasığı yüksektir ( esmer oln kişilerde)
Teşeşkkür ederim yardımınız için forumda okumustum Bazı yerlerde diode diye gidiyorlarmış alex çıkıyormuş gideceğim yerde kullandıkları cihazın markası buymuş. arayıp öğrendim
Leda Diode Tarama Lazer Epilasyon
yani bn bunu yaptırabilirim değilmi sıkıntı olmaz
Ya benim tek bir sorumvar ben 1. Seansima gittim ve rotuse gittim.. yavas yavas dokuluor tuyler suan ama daha hizli temizlenmesi icin kese yapiotr bazi arkdslar bu uygunmu? O bolgelere kese yapmak nasl olur? Lazer yapilmadan 10 gun once kese peeling yapilmaz onu biliyorum ama dier zamanlarda keseylemi temizleyim yoksa elle mi cekiym dokulecek tuyleri?