- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.171
- 178
- Konu Sahibi fernandohoze
-
ben de yaptırıyorum bir merkezde...
cihaz ne?markası yani?
Geçen gün bi haber okudum kadın lazer yüzümden ölmüş
Korktum vazgeçtim
Bende simdi tvde gordum ya fenalasmis o sirada..Geçen gün bi haber okudum kadın lazer yüzümden ölmüş
Korktum vazgeçtim
Siz 1000 tl yi kac seans karsiligi odediniz?
normalde 9 ay yada 1 sene süre veriyorlar,ama herkesin kıl yapısına göre seans değişir uzatabiliriz diyorlar
yani bitene kadar ödeme yapmıcaksınız.
diGeçen gün bi haber okudum kadın lazer yüzümden ölmüş
Korktum vazgeçtim
bilmiyorum benim gittiğim yer bitene kadar yaparız demiştide10 seans
yani 10 seansta bitecek dedi..
sonrası için isterseniz iğneli epilasyona devam edin dedi..
Kişiden kişiye değişiyor ama yinede yorum yapayım. Öncelikle keşke hastanede yaptırsaydın. Bende 2010 da peşin ödeyerek gittim. Tam 19 seans gittim. Sonra sen 24 ay geldin dediler sözleşmemi feshettiler. Peşin ödemeye bu yüzden karşıyım. Hakkını vermiyorlar, savsaklıyorlar. Benim vücudumdan iyi sonuç alındı. Yüz ve genital hariç, tek tük çıkıyor. Normalde beyazım ( uzun zamandır bronzum). Bronz tene işlem yapıldı haliyle. İnşallah tertemiz olursun ne diyeyim:). Özel hastanelerde yapanları araştır seansın bitince. Tüm vücud 300 tl diye okumuştum memorialde yanlış da olmasın tam hatırlamıyorum. Kuzenim orda yaptırdı (ama hain verdiği rakamı söylemiyor:). 2 seansta tamamen bitmişti.Merhaba,
öncelikle yönetimden izin istiyorum, konunun aciliyeti açısından buraya açmak zorunda kaldım..
en azından tatmin edici bir kaç yorum yapılana kadar konumun taşınmamasını rica ediyorum..çünkü acil bir durum ve yorumlara ihtiyacım var..
hanımlar (özellikle kuaför, güzellik uzmanı olan ya da lazer epilasyon hk. bilgi sahibi olan arkadaşlarım)
lazer epilasyonun 8. seansına gideceğim yarın ve malesef tüylerim nerdeyse yarı yarıya duruyo..
son gittiğimde kuaförüm "zaten %70 ila %95 arası bi sonuç alacağınızı söylemiştim.sizin %70e az kaldı" tarzında konuştu..
böyle giderse 10.seanstan sonra (son seans) hala tüylü bi hayat beni bekliyor olacak..
1000 tl.yi de boşa bayılmış olcam yani..
acaba sonrasında ne yapmalıyım? yarın kuaförle bu durumu konuşmak istiyorum çok geç olmadan.."eğer bitmezse mesela ayda şu kadar daha ödeyip devam edeyim" mi deyim sizce?
yoksa daha fazla param zayi olmadan nasıl bi teklif sunayım??
ben de alex ile yaptırıyorum 6 seans oldu %90lık bir azalma var diyebilirim.ben 7 seanslık bir paket almıştım.gidebilecek olan tüylerim gitti zaten ama kalan tüyler sarılar onlarda gitmez yanmıyorlar çünkü.
acaba sende kalanlarda sarılar olmasın?
ayrıca kıl rengin ve cilt rengin ne
birde bildiğim kadarıyla alex ve ıpl birbirinden çok farklı cihazlar
Ben de gidiyorum fakat alexsandra degil. Cihazdan cok yapan kisinin onemli oldugunu dusunuyorum. Hangi seviyede uyguluyor atislarini. Dusuk orta yuksek ? Eger sinirsiz paket almadiysan uzasin diye etkili calismaz vucudunda.
canım senin baya bitmiş benim kolumun yarısı duruyo malesef...Ne kadar zamandır devam ediyorsun canım?
Ben yaklaşık 1 senedir gidiyorum, açıkcası hiç aklıma gelmedi aletin ismine bakmak ama bak foto ekliyorum kalanlar bunlar:
Dirseklerime doğru
Bu da kolumun üzeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?