• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon hk. "acil"...

fernandohoze

kader seni güldürmüyosa espriyi anlamamışsın...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.505
2.171
178
Merhaba,
öncelikle yönetimden izin istiyorum, konunun aciliyeti açısından buraya açmak zorunda kaldım..
en azından tatmin edici bir kaç yorum yapılana kadar konumun taşınmamasını rica ediyorum..çünkü acil bir durum ve yorumlara ihtiyacım var..

hanımlar (özellikle kuaför, güzellik uzmanı olan ya da lazer epilasyon hk. bilgi sahibi olan arkadaşlarım)
lazer epilasyonun 8. seansına gideceğim yarın ve malesef tüylerim nerdeyse yarı yarıya duruyo..
son gittiğimde kuaförüm "zaten %70 ila %95 arası bi sonuç alacağınızı söylemiştim.sizin %70e az kaldı" tarzında konuştu..
böyle giderse 10.seanstan sonra (son seans) hala tüylü bi hayat beni bekliyor olacak..
1000 tl.yi de boşa bayılmış olcam yani..

acaba sonrasında ne yapmalıyım? yarın kuaförle bu durumu konuşmak istiyorum çok geç olmadan.."eğer bitmezse mesela ayda şu kadar daha ödeyip devam edeyim" mi deyim sizce?
yoksa daha fazla param zayi olmadan nasıl bi teklif sunayım??

normalde 9 ay yada 1 sene süre veriyorlar,ama herkesin kıl yapısına göre seans değişir uzatabiliriz diyorlar
yani bitene kadar ödeme yapmıcaksınız.

ben de alex ile yaptırıyorum 6 seans oldu %90lık bir azalma var diyebilirim.ben 7 seanslık bir paket almıştım.gidebilecek olan tüylerim gitti zaten ama kalan tüyler sarılar onlarda gitmez yanmıyorlar çünkü.

acaba sende kalanlarda sarılar olmasın?o_O

ayrıca kıl rengin ve cilt rengin ne?

birde bildiğim kadarıyla alex ve ıpl birbirinden çok farklı cihazlar:KK64:

bende gecen hafta bsladim.aleksandir yapiyo.bende 2400 verdim.faturamida aldim bitmezse tuketici mahkemesine veririm valla

10 seans

yani 10 seansta bitecek dedi..
sonrası için isterseniz iğneli epilasyona devam edin dedi..
bilmiyorum benim gittiğim yer bitene kadar yaparız demiştide
ama hamileymişim 1 seans girdim,dahada gidemedim,hala gidicem.

Ben de gidiyorum fakat alexsandra degil. Cihazdan cok yapan kisinin onemli oldugunu dusunuyorum. Hangi seviyede uyguluyor atislarini. Dusuk orta yuksek ? Eger sinirsiz paket almadiysan uzasin diye etkili calismaz vucudunda.

Merhaba,
öncelikle yönetimden izin istiyorum, konunun aciliyeti açısından buraya açmak zorunda kaldım..
en azından tatmin edici bir kaç yorum yapılana kadar konumun taşınmamasını rica ediyorum..çünkü acil bir durum ve yorumlara ihtiyacım var..

hanımlar (özellikle kuaför, güzellik uzmanı olan ya da lazer epilasyon hk. bilgi sahibi olan arkadaşlarım)
lazer epilasyonun 8. seansına gideceğim yarın ve malesef tüylerim nerdeyse yarı yarıya duruyo..
son gittiğimde kuaförüm "zaten %70 ila %95 arası bi sonuç alacağınızı söylemiştim.sizin %70e az kaldı" tarzında konuştu..
böyle giderse 10.seanstan sonra (son seans) hala tüylü bi hayat beni bekliyor olacak..
1000 tl.yi de boşa bayılmış olcam yani..

acaba sonrasında ne yapmalıyım? yarın kuaförle bu durumu konuşmak istiyorum çok geç olmadan.."eğer bitmezse mesela ayda şu kadar daha ödeyip devam edeyim" mi deyim sizce?
yoksa daha fazla param zayi olmadan nasıl bi teklif sunayım??
Kişiden kişiye değişiyor ama yinede yorum yapayım. Öncelikle keşke hastanede yaptırsaydın. Bende 2010 da peşin ödeyerek gittim. Tam 19 seans gittim. Sonra sen 24 ay geldin dediler sözleşmemi feshettiler. Peşin ödemeye bu yüzden karşıyım. Hakkını vermiyorlar, savsaklıyorlar. Benim vücudumdan iyi sonuç alındı. Yüz ve genital hariç, tek tük çıkıyor. Normalde beyazım ( uzun zamandır bronzum). Bronz tene işlem yapıldı haliyle. İnşallah tertemiz olursun ne diyeyim:). Özel hastanelerde yapanları araştır seansın bitince. Tüm vücud 300 tl diye okumuştum memorialde yanlış da olmasın tam hatırlamıyorum. Kuzenim orda yaptırdı (ama hain verdiği rakamı söylemiyor:). 2 seansta tamamen bitmişti.

ben de alex ile yaptırıyorum 6 seans oldu %90lık bir azalma var diyebilirim.ben 7 seanslık bir paket almıştım.gidebilecek olan tüylerim gitti zaten ama kalan tüyler sarılar onlarda gitmez yanmıyorlar çünkü.

acaba sende kalanlarda sarılar olmasın?o_O

ayrıca kıl rengin ve cilt rengin ne

birde bildiğim kadarıyla alex ve ıpl birbirinden çok farklı cihazlar:KK64:

ipl ozaman benimki canım..
alex nerden kaldı aklımda bilmiyom..
kıl rengim koyu, tenim açık ama tüylerim çok kalın değil..
yalnız aynı cinsten tüylerin bazısı döküldü bazısı kaldı..
yani bence çok titiz çalışmadılar oyüzden..
atışları az attılar gibi geldi bana ama hep inkar ettiler "size öyle geliyo" vs dediler..
umarım kazık yemem sonunda

Ne kadar zamandır devam ediyorsun canım?
Ben yaklaşık 1 senedir gidiyorum, açıkcası hiç aklıma gelmedi aletin ismine bakmak ama bak foto ekliyorum kalanlar bunlar:
Dirseklerime doğru
16lkykx.jpg

Bu da kolumun üzeri.
2ak9rx3.jpg

Ben de gidiyorum fakat alexsandra degil. Cihazdan cok yapan kisinin onemli oldugunu dusunuyorum. Hangi seviyede uyguluyor atislarini. Dusuk orta yuksek ? Eger sinirsiz paket almadiysan uzasin diye etkili calismaz vucudunda.

ya işte 10 seansta bitmezse tüy yapınızdan dedi..
ama aynı cins tüylerin bazısı bitti bzısı kaldı..
oyüzden titiz çalışmamalarına bağlıyorum durumu..
maleseff.....

Özellikle kollarımı çektim, çünkü buralara yüksek frekansla işlem yapılmadığını söylemişti uzman, genital, bacak, koltuk altına 100 veya 95 arası çalışırken bu kısımlara ancak 25-30 ile çalışabiliyoruz. Daha narin ve hassas bir cilt tabaksı olduğu için böyle yaptıklarını söylemişlerdi.
Benim tüylerim normalde kahverengimsi sarımsı bir renk, 1 senedir jiletleye jiletleye grimsi-siyah bri renge kavustular anca.
Bir de 1000 tl bana biraz ucuz geldi canım ya. Ya da ben pahalı aldım bilmiyorum.

Ne kadar zamandır devam ediyorsun canım?
Ben yaklaşık 1 senedir gidiyorum, açıkcası hiç aklıma gelmedi aletin ismine bakmak ama bak foto ekliyorum kalanlar bunlar:
Dirseklerime doğru
16lkykx.jpg

Bu da kolumun üzeri.
2ak9rx3.jpg
canım senin baya bitmiş benim kolumun yarısı duruyo malesef...

Back