- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- 158
ne demek şekerimmm gel sen buraya hallederizz..yerimseniben
komşuymuşuz zaten, 4 saat var kayseriye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne demek şekerimmm gel sen buraya hallederizz..yerimseniben
komşuymuşuz zaten, 4 saat var kayseriye
maraşı biliyorum canımm geçen sene ordaydımm arada geliyrm ben
hımmm güzel, sen gel o zaman ben karşılarım seni yerimseniben benim yolumdüşmez oralara da... sengözlerimebaksanab
inşallahh bu sene geldim geldim bida gelemem seneye evleniyorum .. oyüzden tutuştum hemen lazer olayına girdimmyerimseniben
ayyy ben 1.5 ay sonra evleniyorummm delikafadulden aklıma geldi bak şimdi ... inş aksilik çıkmazsa tabii boshayallersmile hayırlı olsun ikimiz için de
hayırlı olur canım inşallah.. çok az kalmışş yaaaa ben şimdiden bile aklıma geldikçe heyecanlanıyorum:1rolleyes:
biz evlenmeye ani karar verdik o yüzden beklemeye heyecanlanmaya vaktimiz kalmadı iyi oldu böylesi, yoksa uzun süre nişanlı kalsaydık sürekli aklımda olur heyecanlanırdım akannehir
bakalım kısmet, nikahımız olacak bu ay burda yapıcaz kendimiz, ailelerimizden uzakta. düğün tarihi de knouldu da kayınbaba hasta ,bi alsik olursa ertelenebilir inş bişey olmaz :Saruboceq:
ben 4 yıldır bekliyorum evlenmeyiikaydirigubbakcemile3
inşallah bi sorun çıkmaz
valla iyiymiş sizinki. köklü ilişki desene vereliniortak
görüşürz canım lazerle ilgili paylaşmaya devam süprizzzzz
öptüma.s.
Merhaba Kıslaaar ya bende tüm vücut lazer epilasyon yaptırıyorum koltuk altım 2. seanstan sonra 4 ay oldu daha çıkmadı ama bi sorunum var alındıktan sonra çıkan tüyleri sürekli keseliyorum ama dökülmesi için yeterli olmuyor bunun için uyguladığınız daha iyi bir yöntem yada ürün var mı çok kötü siyah siyah duruyor sıkıyorum yada çekiyorum dökülüyor keselediğimde çok az bi sonuç elde ediyorum varsa önerileriniz yardım edin lütfeeeen senağlama
benimle aynı sorunu yaşayan yok mu yada bir fikri olan mafoldumben
neden keseliyorsun ki anlamadım... böyle bişeyle uğraşmayı hiç düşünmedim, görünen yerindeyse makasla kısaltırsın olur sanırım. ama görünmeyen yerlerin siyah durması sorun teşkil etmiyor benim için açıkçası... ayrıca lazere bırak herşeyi, senin yapman gerekn hiçbişey yok bu tedavide, yani kökünden asılayım yolayın keseleyip dökeyim gibialternatif şeyler kullanman sana kalmış... lazer devam ederken kesinlikle kökünden yolmaman gerek, onu biliyorum, yolarsan kökünü güçlendirmiş oluyorsun veyaptırdığın lazer boşuna oluyor. yaptığın yerin sana sölemesi gerekti, jilet ya da makasla kısaltma yapabilirsin ama asla köküne dokunmamalısın lazer boyunca. benim bildiğim bu canım :hulya:
yok hayatım ben sorunumu anlatamdım galiba mirmirmirmir lazerde seansımdan sonra 2 gün bekle sonra tüylerin dökülecek diyolar ki dökülüyor zaten ama bazıları ne kadar kese yapsamda dökülmüyor hepsini batık sıkar gibi sıkmak zorunda kalıyorum :sinifsinif:
benimle aynı sorunu yaşayan yok mu yada bir fikri olan mafoldumben
anladım ben, benim dediğim de ona çıkıyor, bekle dökülür diyolar da bana 2 gün sonra demediler zaman içinde dkülür diyorlar nitekim öyle oluyor, 10 gün sonra belki dökülüyor . sen o dökülmeyenleri sıınca,köküne dokunmuş oluyorsun bence, döküleceği varsa kendisi dökülsün demek istedim yani, dökülmüyorsa o kıla lazer etki etmemiş olabilir ya da ona lazer gelmemiştir,zaten seanslar bunun için tekrarlanıyor, lazerin ulaşmadığı tüylere uygulamak için. kese yapıp dökmeye çalışınca, tüy kökünü tutunmutur, sen onu kendisi dökülmeden kökünden yolmuş oluyorsun gibi geldi bana yasakkelime
yine de bi sor bence :hulya:
2gunde dökülmezkı zaten bence hiç keseyle filan uğraşma zamana bırak bana 15 20 günde dökülür dediler..
erkekler nasil takmiyor ya asil onlarin takmasi lazim degilmi