• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

merhabalar... sonunda seanslara başladım, 1 seans ve 1 kontrole gittim. genital+koltuk altı+bikini bölgesi için gittim. genital bölge fena acıdı, hiç beklemiyordum acımasını, ağda yaptırmış gibi kökünden tüyleri yoluyormuş gibi acıdı valla akannehir. seansla kontrol arası tüyler çoıktı biraz bazıları kontrolde yine yaktılar onları çok acımadı bu sefer. 2. seans da 1.5 ay sonra dedi, tüyler zaten yavaş yavaş çıkmaya başlar o zamana dedi. öyle gün verdi işte :hulya:

merhabalar. ben bacaklarıma yaptırdım lazer tam dökülme olmadı ilk seansta. 20 gün sonra ikinci seansıma gideceğim. genital bölgeye de yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum. ileride hamilelik için sorun olur mu acaba? yani çocuk olmasını engeleyecek bi duruma sebepolur mu? bir de ikinci seans öncesi tüyleri jilet ile kısaltabiirim heralde demi??

merhabalar. ben bacaklarıma yaptırdım lazer tam dökülme olmadı ilk seansta. 20 gün sonra ikinci seansıma gideceğim. genital bölgeye de yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum. ileride hamilelik için sorun olur mu acaba? yani çocuk olmasını engeleyecek bi duruma sebepolur mu? bir de ikinci seans öncesi tüyleri jilet ile kısaltabiirim heralde demi??

yok daha neler... akannehir hiç aklıma gelmedi öyle bişey olsa yaparlar mı canım aaaa. kıl köküyle yumurtalıkların bi ilgisi yok bence

yok daha neler... akannehir hiç aklıma gelmedi öyle bişey olsa yaparlar mı canım aaaa. kıl köküyle yumurtalıkların bi ilgisi yok bence

Bence de yoktur, hem hiç aklıma gelmemişti bu.
ben de komple gidiyorum. Çok memnunum. ama tek kötü tarafı çok uzun bir süreç sonraları sıkmaya başlıyor insanı.kafamçokkarıştı

arkadalar merhaba bende 4 mayısta ilk seansıma gidiyorum alex. ile. bacaklarım için %50 deiler genital için %70 nasıl sizce birde neler yapmam gerekior kese yaptım,emla kullanmama gerek var mı çok acır mı?

ben de komple gidiyorum. 5 seans oldu. genital bölge fena can yakıyor, emla kullanmaya başladım %50 acıyı azaltıyor diyebilirim. Ama bu birazda kişinin acı eşiğinin düşük olup olmamasıyla ilgilsanırım. CADIARZU

iyi aksamlar cene bölgesine ilk seasni 5 mayis ta yaptirdim,lazere baslamadan 6 hafta önce jiletle almaya basladim doktorun tavsiyesiyle ilk seasntan sonra tüyler gec cikti bende jiletle aldim yine ama sunada cikan tüyler elimle oynadigimda dökülüyor bu olmasi gereken seymi karar veremedim cünkü bana yine jiletle almamis söyledi bunun hakknda bilgi vermediler ,ben yurt disinda yaptiriyorm yazinda devam edecegini söyledi daha öncede anlastigim bir doktor yazin yapacam deyince yaptirmamistim buda yazin yapacakmis burda genelde yazin yapiliyor dedi günes kremi kullandign sürece birsey olmaz dedi,ama türkiyeye gidersen o zaman birakiriz oranin günesi cok yakici dedi..
bende lazer yaptrdiktan bir hafta sonra okulda bahcede oturdum acaba leke yada baska birsey olsa hemen mi olur yoksa lazerden sonra birkac gün mü hic günese cikmayim

Merhabalar, ben de alt bacakta 4. seansıma gittim, kılların çoğu döküldü ve inceldi. Daha kaç seansa ihtiyacım olacak bilmiyorum. Normalde bacaklarımda çok fazla batık vardı tabii büyük ölçüde kurtuldum bu sorundan ama kılların döküldüğü yerler hala leke leke duruyor, bunlar batıklardan kalan lekeler sanırım. Bir de bazı batıklar yüzeye çıkamadıkları için gömük halde duruyorlar, birkaç tanesini sıkıp çıkardım köklerden gitmişler ama dışarı çıkamamışlar. İğneyle mi çıkarmalıyım onları? Bir de bacaklarımın pürüzsüz ve lekesiz görünmesi için neler yapabilirim, öneriniz var mı?

Yaa konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama, ben haftaya 5. Seansa gidicem tabi baya dökülme oldu, ancak tamamiyle bitmedi henüz.Gittiğim yer yazın ara veriyoruz dedi zaten bende ara vermek istiyodum yazın, ancak tam olarak bitmediği için yazın tekrar sir mi yaptırsam diye düşünüyorum.Gittiğim yerdeki bayan ağda yapılırsa 2 ay sonra ancak alabiliriz dedi lazere.Ama yazın napıcam hiç bilmiyorum.önerisi olan varmı??

zaten 5.seansta oldugunda baya azalma olur onalrida jiletle alirsin hangi bölge bilmiyorum ama jiletle alinsada cok belli olmuyor zaten 5.seanstan sonra iyice azalar benim yaptirdigim yer 5-6 seasn sonra bitiyor dedi sonucta iyice gider agdayla alma bence,benm epilasyona baslamadan 6 hafta öncesinden hic kokunu kopartmadilar 6 hafta boyunca ya hic alma yada jiletle al dediler bende kalinlassn diye jiletle aldim..
adamin söyledigi epilasyon süresince kökünden alirsan tekrardan ona yeni bi kök olusmasini sagliyorsun ama simdi zaten cikan o kök uzerine calisma yapiliyor canm iyce arastir ona göre yap

merhaba arkadaşlar erinmeden tüm sayfaları okudum..
bende geçen hafta ilk seansa başladım tüm bacak koltuk altı genital bölge toplam 1500tl ödedim seanslarım uzasa bıle ödeme yapmıcam.. 2hafta sonra kontrol seansı var.. tek sıkıntım biraz acılı olmadııı :bbo:

genital bölgeye nasıl yaptırıcam dıye kara kara düşünüyodum ama acıdan utangaçlık aklıma bıle gelmedii offf offfff :çok üzgünüm:

merhabalar hanımlar. ıpl ile lazer hakkında bilgisi olanlar yazabilirmi? bi çok yerde ıpl ile sonuç alınmadığı ya da çok uzun vadelerde sonuç alındığı yazıyor. lütfen bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.

anladım canım cok saol ama sürekli jiletle alıp iyice gürleştirmek istemiyorum cünkü şimdi bırakıp eylül gibi falan başlıcam ayy koca yazı nasıl geçircem ben yaa,kremle falan alsam olurmu acaba??:1no2:

aaa sakın kökünden alma canım, yoksa tekrar bşa dönersin...

hakikaten yaa çok sinir bi durum o. Hem çok acıyo hem de görmeyen kalmıyo çok can sıkıcı bi durum :kedi:

valla benmkini bi yapan bayan görüyor, ilk seans çok acıttı ağdadan beter yapmıştı , farkı yok yani, bi de acımıyor diyorlardı, alsanaalsanasmile lastik çarpması falan diyolardı da o acı geçtikten sonraki hafiflemiş hali akannehir

Merhaba Kıslaaar ya bende tüm vücut lazer epilasyon yaptırıyorum koltuk altım 2. seanstan sonra 4 ay oldu daha çıkmadı ama bi sorunum var alındıktan sonra çıkan tüyleri sürekli keseliyorum ama dökülmesi için yeterli olmuyor bunun için uyguladığınız daha iyi bir yöntem yada ürün var mı çok kötü siyah siyah duruyor sıkıyorum yada çekiyorum dökülüyor keselediğimde çok az bi sonuç elde ediyorum varsa önerileriniz yardım edin lütfeeeen senağlama

3 hafta önce bıyık bölgesi için lazer epilasyona gittim. Doktor kıl köklerimin sert olduğunu söyledi. Zaten yaparken de biraz canım yandı ama sinek ısırığı gibi birşey. Önümüzdeki hafta ikinci kez gideceğim. İlk senastan sonra kıl kökleri yandığı için aynı siyah nokta gibi oldular. Ama daha sonra döküldüler. Elle çekince bile tüyler geliyordu. Bana en zor gelen kısım çalıştığım için tüyleri seans aralarında alamamak. Makasla kısalttım ama gerçekten çok kötü. Makyajı abartıyorum ben de ne yaapyım. Önümüzdeki hafat ikinci seanstan sonra bakalım nasıl olacak. Açıkçası yüzde kıl renkleri bir süre sonra açıldığı için pek etkili olmadığını kendi sitesinde bile yazıyordı gittiğim yer.(Alexandre kullanıyorlar) Bu yüzden 3. seanstan sonra kalan tüyler için iple aldırmaya devam edeceğim ben.Siyah olanlar gitse bana yeter zaten. Bu arada sadece bıyık için seans fiyatı peşinde 30 TL ödedim. Umarım hepimiz en kısa zamanda kurutluruz:((

valla benmkini bi yapan bayan görüyor, ilk seans çok acıttı ağdadan beter yapmıştı , farkı yok yani, bi de acımıyor diyorlardı, alsanaalsanasmile lastik çarpması falan diyolardı da o acı geçtikten sonraki hafiflemiş hali akannehir

ben ilk once görüştüğümde direk acı varmı dedim yok dediler hatta gel koluna yapalım dediler koluma yaptılar acı yok ama nerden bılemilirdim kollla genitalın farklı olucagını uyanıklar koluma yaptılarkı acı olmasın dıyeeeaklinialirimsmile

kızlar merhaba bnde siteye yeni üye oldum. Yazılanlar çok bilgilendirici .lazerde 3. seansımı yaptrdım bu hafta içinde 4. de yaptracağım çene ve bıyık bölgesine.tamamen btmediler ama inceldiler. bu arada da sivilce tedavisi için raucuten die bi ilaç kullanmaya başlamam gerekiyo ama doktorum lazerle kullanamazsn lazere ara ver zaten yazın önermiyoruz dedi.lazeri bırakmanın bir zararı olur mu 6-7 falan ara vermem gerkiyormuş. bunca verdiğim para boşuna gidermi?t

Arkadaşlar, ben 3 seans boyunca göğüs bölgeme lazerli epilasyon yaptırdım. Hiç işe yaramadı diyemem anacak, beklemediğim başka kötü bir sonuç çıktı. Var olan kalın tüyler incelirken, ince tüyler siyahlaşıp, kalınlaşmaya başladı. Çünkü epilasyon öncesinde bölgeyi jiletliyorlar. o da sarı tüyleri bile alıyor, sonuç giderek vahim bir hal alıyor. Hatta ilk seanlarda heyecanla koltuk altıma bile uygulatmıştım. Sonra uygulayan hemşire hanım insafa geldi de sen iğneli epilasyon düşünebilirsin dedi. Araştırdım ben de şimdi Gül Abbasoğlu'na gidiyorum. Bakalım daha çok yeni olmakla birlikte ilk seansımı başarı ile tamamladım. Lazerden daha az acı verdi diyebilir. Daha uzun sürdüğü kesin ama değer diye düşünüyorum. Hayırlısı Allah'tan Gül Hanım çok ilgilendi sağolsun. Üstelikte kendisine böyle internetteki forumlar sayesinde ulaştım :) Bakalım, umarım hepinize ilerde böyle bir değişiklik tavsiye edeceğim. Sağlıcakla kalın, tüysüz, kılsız geceler diliyorum :)

Back