• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

merhaba kızlar. ben aleksandrite ile lazere başaldım. 2 gün önce ilk seansıma gittim. kolyuk altımdaki tüyleri jilet ile aldığım için yüzeyde kıl yoktu hiç. ama kadın uygulamayı yaptı yinede. yüzeyde kıl olmasına gerek varmı uygulama öncesi? bir de bacaklarımda çok fazla batık var. lazer ile düzelir mi? etek giyemiyorum çünkü batıklardan dolayı. kılları temizlesem bile giyemiyorum. siyah siyah noktalar var bacaklarımda. lazer ile düzelceğini söylediler bana. bacakları benim gibi olanlar varsa lütfen yazsınlar. lazerden sonuç aldınız mı?

merhaba kızlar. ben aleksandrite ile lazere başaldım. 2 gün önce ilk seansıma gittim. kolyuk altımdaki tüyleri jilet ile aldığım için yüzeyde kıl yoktu hiç. ama kadın uygulamayı yaptı yinede. yüzeyde kıl olmasına gerek varmı uygulama öncesi? bir de bacaklarımda çok fazla batık var. lazer ile düzelir mi? etek giyemiyorum çünkü batıklardan dolayı. kılları temizlesem bile giyemiyorum. siyah siyah noktalar var bacaklarımda. lazer ile düzelceğini söylediler bana. bacakları benim gibi olanlar varsa lütfen yazsınlar. lazerden sonuç aldınız mı?

zaten yüzeyde kıl olmaması gerekiyor canım...bacakalrdaki batıklar epilasyon aletlerinden dolayı oluyor,yani bendekilerin sebebi o..sir ağda yaptırırsan ya da lazer epilasyon yaptırırsan batıklardan kurtulursun...

Kızlar selam 1 seneden fazla olacak nerdeyse, lazer epilasyon yaptırıyorum paket bölgeme. Seansım hala devam ediyor. Azalma oldu ama hala çıkan yerler var. Bukadar uzaması normal mi? Lazer yapılmadan önce cildime jel sürülüyor. Makinanın adını vs bilmiyorum. Aynı şekilde koltuk altınada başlayalı 3 ay fln oldu onda baya azalma oldu çok az bölgeden çıkıyor. Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

Merhaba arkadaşlar, lazer hakkında bilgisi olan ve yaptıran arkadaşlara bir soru sormak istiyorum, benim kollarımdaki tüyler biraz uzun ve koyu renkli, kıl gibi değil çok kötüde değil ama ben rahatsız oluyorum fakat tamamen kılsız olmasıda hoşuma gitmiyor azalsın, incelsin, kısalsın, rengi açılsın istiyorum, sizce lazer epilasyon yaptırsam bu istediklerim olur mu?

iyi günlerr
bende yarın lazere başlıyorum
genital için 150 koltuk altına 50 tl dedilerr
bide tüysüz olsada uygulama yaparım dedi kadın ben başka biyerle görüşmüştüm o 4 gün önceden demişti...
seansların uzamayacağınıda ekledi
aslında bu şekilde uygulama yaparım ama ağrılı olur dedi
bilgisi olanlar bu şekilde tüysüz uygulama yaptıranlar var mı acaba?

ben dün alexle ilk seansımı yaptırdım koltuk altıma ama sormayı unuttum ne zaman dökülecek bu kıllar diyo durular hala çünkü off.bi de roll on kullanmamın bi sakıncası var mı

selamlarr
bende bugün ilk seansıma gittim sonunda...
genital ve koltukaltı..
jilet yapıp gelmemi söylemişti doktorum canım hiç yanmadı çok korkuyordum çok ii bir doktora denk geldim 10 senedir bu işi yapıyorrrr..
bende alex kullandı bide nd kullandı yerine göre bende çok abtık vardı özellikle genitalde umarım kurtuluurum..
bana asla tüyleri sıkma dedi bide bol bepanthen önerdi...
ikizler kesinlikle roll on kullanılmaması gerekiyorumuş..
yalnız kaç joulde çalıştığını söylemedi açıkçası kafam karıştı:(

Merhaba arkadaşlar, lazer hakkında bilgisi olan ve yaptıran arkadaşlara bir soru sormak istiyorum, benim kollarımdaki tüyler biraz uzun ve koyu renkli, kıl gibi değil çok kötüde değil ama ben rahatsız oluyorum fakat tamamen kılsız olmasıda hoşuma gitmiyor azalsın, incelsin, kısalsın, rengi açılsın istiyorum, sizce lazer epilasyon yaptırsam bu istediklerim olur mu?

bende dün başladım..tüm vücut ve yüz.. kollarımada yaptırdım,eğer kolların birden bitmezse incelen tüyleri makina tanımıyormuş ve istediğin şekilde olur sanırım ama bu vücut ve kıla göre değişiyor..

ben dün alexle ilk seansımı yaptırdım koltuk altıma ama sormayı unuttum ne zaman dökülecek bu kıllar diyo durular hala çünkü off.bi de roll on kullanmamın bi sakıncası var mı

kıllar duruyolar mı :S canım jilet yapıp gitmen lazımdı onlarıda makinayla yakıyo zaten kadın işte minik minik çıkıyolar sonrada kopuyolar kendiliğinden sen kaç gün olduna takılma çıktığında dökülücekler işte herkesde gün sayısı farklı oluyo sen önce bi çıkmalarını bekle sonra dökülür.. roll on sür bi sakıncası yok

arkadaşlar, ben mecidiyeköy ortaklar caddesinde heryerde reklam yapan bir yere 1000 TL peşin verdim, komple vücut epilasyon için 10 seans.( gidenler biliyordur belki ismini )

İlk seansıma gittim ve hiç memnun kalmadım, saydam bir jel sürüyorlar, ısındıkça makinayı buza batırıyorlar, 15 gün sonra dökülecek dediler, ama hiçbir etkisi olmadı, şimdi ödediğim ücreti geri alabilir miyim diye düşünüyorum sadece.

arkadaşlar, ben mecidiyeköy ortaklar caddesinde heryerde reklam yapan bir yere 1000 TL peşin verdim, komple vücut epilasyon için 10 seans.( gidenler biliyordur belki ismini )

İlk seansıma gittim ve hiç memnun kalmadım, saydam bir jel sürüyorlar, ısındıkça makinayı buza batırıyorlar, 15 gün sonra dökülecek dediler, ama hiçbir etkisi olmadı, şimdi ödediğim ücreti geri alabilir miyim diye düşünüyorum sadece.

bence alamazsınız ama tepkinizi gösterin derim

mesajımı anlaşılır yazmamışım bilen biri lütfen cevap versin cuma koltukaltıma lazer yaptırdım bayan 1 hafta sonra dökülmeye başlayacak dedi ben yarın traş yapsam bi sakıncası olur mu.ayrıca roll on kullanabilir miyim lütfen cevap verinmafoldumben

mesajımı anlaşılır yazmamışım bilen biri lütfen cevap versin cuma koltukaltıma lazer yaptırdım bayan 1 hafta sonra dökülmeye başlayacak dedi ben yarın traş yapsam bi sakıncası olur mu.ayrıca roll on kullanabilir miyim lütfen cevap verinmafoldumben

güzelim kullan dedim ya bi sakıncası yok ben hep kullanıyorum 1 hafta sonrada dökülmeye başlamaz önce kıllar çıksınki sonra dökülcek traşıda epilasyona gitmeden önce yapıyosun

güzelim kullan dedim ya bi sakıncası yok ben hep kullanıyorum 1 hafta sonrada dökülmeye başlamaz önce kıllar çıksınki sonra dökülcek traşıda epilasyona gitmeden önce yapıyosun

Oy ya cevabı gözden kaçırmışım bi de sayfalarca okudum daha önce böle bi sotuya cevap verilmiştir diye sağol cnm cevabın için ilk seansım olduğu için kıllarımı görmek istedi bayan miniciklerdi yani..ondan almadım sağol cnm tekraradankaydirigubbakcemile2

Oy ya cevabı gözden kaçırmışım bi de sayfalarca okudum daha önce böle bi sotuya cevap verilmiştir diye sağol cnm cevabın için ilk seansım olduğu için kıllarımı görmek istedi bayan miniciklerdi yani..ondan almadım sağol cnm tekraradankaydirigubbakcemile2

sen taktın kıllarına kaydirigubbakcemile3 ilk seansı yaptırdın ya ondan sonra kontrole çağırıyolar . kontrolden 1,5 ay sonra 2.ci seans kontroldede görmedikleri kıllar varsa onları alıyolar işte
2,seansa kadar hiç dokunma onlar dökülür yada elinle kopart ben öyle yapıyodum ohaoldumsmile kıllar dökülüyor. sonra yeni kıllar çıkıyor onlarıda jiley yapıp gidiyosun
2,ci seanstan sonra çok rahat ediceksin

gittiğiniz yer poliklinik,tıp merkezi yada hastane değilse bu yerde lazer bulunması kanunen yasak budurumda paranızı isteyin alamassanız alo 184 sağlık bakanlığı ihbar hattını arayın orayı direk kapatırlar,gittiğiniz yer eğer poliklinik,tıp merkezi yada hastane ise bu seferde reklam yaptığı için yada bu tip kampanyadan dolayı sanayi bakanlığı reklam kurumuna şikayet edebilirsiniz çünkü doktorun yapması gereken işlemlerin yapıldığı sağlık ünitelerinin bu tip reklam yada kampanya yapmaları yasak

Back