• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

bir seans oldu cene bölgesine 5 mayista yaptirdim suana kadar hic cikmadilar cikan olmustu ilk sonra döküldü daha cikmadi..ama sari tüyler var onlarda jiletten sertlesti ama siyahlasmadi..onlar sanirim gitmez 5-6 seans demisti yapan kisi ilk seansta 3 seasn sürebilir dedi ama suanda cikmiyor acana 3.seasta bitse bile ben 5 seans devam edemiyim mi iyce kökleri yansin diye

kızlar merhaba bnde siteye yeni üye oldum. Yazılanlar çok bilgilendirici .lazerde 3. seansımı yaptrdım bu hafta içinde 4. de yaptracağım çene ve bıyık bölgesine.tamamen btmediler ama inceldiler. bu arada da sivilce tedavisi için raucuten die bi ilaç kullanmaya başlamam gerekiyo ama doktorum lazerle kullanamazsn lazere ara ver zaten yazın önermiyoruz dedi.lazeri bırakmanın bir zararı olur mu 6-7 falan ara vermem gerkiyormuş. bunca verdiğim para boşuna gidermi?t

canim yazin ara veriliyor ama ben yurt disinda yaptiriyorum ceneye yazinda devam edecekler burda yapiyorlar..
biyigimi yapmadilar sert ve cok koyu olmadigi icin bir krem yazdi doktor hergun sabah aksam sürüyorum icinde 2 ay sonra etkisini görürsünüz yaziyor ama suanda cenemde hic yok 1.seansi yaptirdim valla mutluuym

Bu cumartesi için bıyık bölgesine randevu aldım ikinci seans için. Bu arada makasla kısaltmamam lazım çıkanları ama iş görüşmelerine gidiyorum ve çok kötü görünüyor . Makaslşa kısalttığımda sorun yok ama seanstan 3 gün önce kısaltmayohaoldumsmileı nbırakmak lazım. Acaba diyorum bu yaz iptal etsem mi epilasyonu? Sadece 1 seans gittim. İş bulunca baştan başlarım sonuçta...Ne dersiniz?

bende lazere koltuk altı için ilk seansa 1,5 ay önce gittim.1,5 aydır bir kaç tane tüy gibi ince çıktı.2.seansımada 2 ay olduğunda yani 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum.ozamana kadar çıkar heralde.

selamlar öncelikle ya sizde bilirsnz genital bölgeyi koltuk altini agda yapmak cok zor hadi agdayi gec o yinede bi cekiyosn bitiyo ben makineyle yapiyorum sadece koltuk altini ölüyorum agridan ya genitalide jiletle mecburen bu lazer epilasyon cok ii allah yapandan razi olsun:Dya heryerd farkli fiyatlar var iste su kadar ama baskasiada dioki o fiyat seansn fiyati olan varmi genital ve koltuk altindan tam net bi fiyat ve seans sayisini ögrenebilirmiyim???birde agri sizi varmi???ha bide genital bölgeden lazer yapinca yumurtalikla ölüyormus dogrumu??bilen varmiiiii

selamlar öncelikle ya sizde bilirsnz genital bölgeyi koltuk altini agda yapmak cok zor hadi agdayi gec o yinede bi cekiyosn bitiyo ben makineyle yapiyorum sadece koltuk altini ölüyorum agridan ya genitalide jiletle mecburen bu lazer epilasyon cok ii allah yapandan razi olsun:Dya heryerd farkli fiyatlar var iste su kadar ama baskasiada dioki o fiyat seansn fiyati olan varmi genital ve koltuk altindan tam net bi fiyat ve seans sayisini ögrenebilirmiyim???birde agri sizi varmi???ha bide genital bölgeden lazer yapinca yumurtalikla ölüyormus dogrumu??bilen varmiiiii

yok bacım hiç alakası yok yumurtalıklara filan zarar vermiyoo.. fiyata gelince ben kampanyadan yararlandım tüm vucut bacak k.altı genital 1500 arkadaşım genital ve k.altına 750 veriyo 8seans ama seanslar uzarsa ücret ödemicem..

yok bacım hiç alakası yok yumurtalıklara filan zarar vermiyoo.. fiyata gelince ben kampanyadan yararlandım tüm vucut bacak k.altı genital 1500 arkadaşım genital ve k.altına 750 veriyo 8seans ama seanslar uzarsa ücret ödemicem..

hmmm olsun ya oda fazöa degilms asgari ücretle 3 aylik maas oluyo okadarinada deger her gün iletle kasintisini agrisi cek uff biktim ya evlennce daha sorun zaten:Dtesekkr

hmmm olsun ya oda fazöa degilms asgari ücretle 3 aylik maas oluyo okadarinada deger her gün iletle kasintisini agrisi cek uff biktim ya evlennce daha sorun zaten:Dtesekkr

rica ederim tatlım.. valla hiç parasında değilim yeterki bitsinn.. gerçi acısına fazla dayanamıyorum ama napalımmm

ben genital + koltuk altı + bikini bölgesi için 300 tl ödedim alexandrite cihazla yapılıyor lazer. çok memnunum, daha 1 seans ve 1 kontrole gittim ama koltuk altım yüzde 95 bitti çıkmıyor hiç. genital de yüzde 80 tamamdır, valla acısına gelince , ilk yapışta çok fenaydı zor dayandım da sonraki kontrol seansı daha az acıdı. kesinlkle tavsiye ederim... bayanssulusmile

ben genital + koltuk altı + bikini bölgesi için 300 tl ödedim alexandrite cihazla yapılıyor lazer. çok memnunum, daha 1 seans ve 1 kontrole gittim ama koltuk altım yüzde 95 bitti çıkmıyor hiç. genital de yüzde 80 tamamdır, valla acısına gelince , ilk yapışta çok fenaydı zor dayandım da sonraki kontrol seansı daha az acıdı. kesinlkle tavsiye ederim... bayanssulusmile

sadece 300mu başka ödemicekmisin yoksa seans başımı 300... bende bugun kontrol seansıma gittim hepsi dökuldugu için işlem yapmadı açıkcası çok sevindim çunkı korka korka gitmiştim bugun kurtuldum ama 2hafta sonra kurtuluş yokk

yaaaa ama ben aci yok diye istiyodum :Snasil bi aciki o yanmamami oluyo ??nese allahtan evlenmek iicn zaman var biri istesn beni :Dhani evlenmeden erkk kiza epilatr aliyo ya bende bunu istiycem:Dgönder beni:Ddicem

sadece 300mu başka ödemicekmisin yoksa seans başımı 300... bende bugun kontrol seansıma gittim hepsi dökuldugu için işlem yapmadı açıkcası çok sevindim çunkı korka korka gitmiştim bugun kurtuldum ama 2hafta sonra kurtuluş yokk

seans başı tabi. benim de hepsi döküdü yani, bu ay ortasında gel dediler de nesine gideyim çıkmıyor hiç koltuk altım. ben de sevnidim valla kaydirigubbakcemile2

yaaaa ama ben aci yok diye istiyodum :Snasil bi aciki o yanmamami oluyo ??nese allahtan evlenmek iicn zaman var biri istesn beni :Dhani evlenmeden erkk kiza epilatr aliyo ya bende bunu istiycem:Dgönder beni:Ddicem

:)) devir değişti dimi bencede onu istee..
canım bi şöyle bişey var acı kişiden kişiye değişiyoo ben dayanamıyorum ama belki başkasına ağrılı gelmiyodurr

evlilik için düşünme canım, önce kendin için düşün valla.. ne illet bişey onu temizlemek, sürekli aklında falan ... evlilikte erkek çok takmıyor çünkü onu.... olumunekankayizsmile

seans başı tabi. benim de hepsi döküdü yani, bu ay ortasında gel dediler de nesine gideyim çıkmıyor hiç koltuk altım. ben de sevnidim valla kaydirigubbakcemile2

banada öyle dediler çıkmıyokı benimkilerde ama yapan kişiyle konuştum bugun çıkar tekrar dedii ..
bende 8seansa anlaştım erken biterse mesela 5 seansata filan diğer kalan seansları başka yerlerime uygulayacaklarmışş gerçi yaptırmadıgım yer kalmadıı..

evlilik için düşünme canım, önce kendin için düşün valla.. ne illet bişey onu temizlemek, sürekli aklında falan ... evlilikte erkek çok takmıyor çünkü onu.... olumunekankayizsmile

erkekler umursamıyo bile yaa onlar için yaptıgımız çok saçma gelir okadar paramı verilir kıla tüye diye düşünüyolarr

banada öyle dediler çıkmıyokı benimkilerde ama yapan kişiyle konuştum bugun çıkar tekrar dedii ..
bende 8seansa anlaştım erken biterse mesela 5 seansata filan diğer kalan seansları başka yerlerime uygulayacaklarmışş gerçi yaptırmadıgım yer kalmadıı..

sırnaşık şey fazlalık kalırsa bana verirsin hakını zemuszemus

Back