• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. umarım faydasını görürüm. peki epşlasyona giderken kılların uzun olmasına gerek varmı?

:teytey:inşallah görürsün, ben de başlıycam da yer araştırmalıyım önce, cihazları öğrenmek falan alzım tabi. kurtulurz umarım bi an önce

cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. umarım faydasını görürüm. peki epşlasyona giderken kılların uzun olmasına gerek varmı?

İlk seansta tüylerinizin lazere uygun olup olmadığını tespit etmek için tüylerinizin tamamının çıkmış olması yani görünür olması gerekir. İlerleyen yedavide merkezdeki cihaza göre kısaltma yapılır, zaten bununla ilgili de gideceğiniz merkez sizi yönlendirecektir.

inş. pişman olmam.. foto spor un üzerinde de vardı arkadaşlar hep oraya gidiolardı ama orası kapanmış.gerçi orası temizlemeden tüylü iken yapıomuş.kimse cvp da yazmıor dün uğradım dökülmedi die dökülür merak etme dedi ama ne zaman dökülecek bıyıklar çok fena çıktı utanıorum valla..

fotospor un üstüne sordum bugün, kapanmamış ya orası :uhm: alexandrite cihaz kullanıyormuş, peki oraya giden arkdşların memnun muydu ? ben bilgi aldım da bilmiyorum ya gene de... :hulya:

inş. pişman olmam.. foto spor un üzerinde de vardı arkadaşlar hep oraya gidiolardı ama orası kapanmış.gerçi orası temizlemeden tüylü iken yapıomuş.kimse cvp da yazmıor dün uğradım dökülmedi die dökülür merak etme dedi ama ne zaman dökülecek bıyıklar çok fena çıktı utanıorum valla..

bana jiletle temizle gel dediler, zaten öyle olması lazım,

ben yeni açılan cansu güzellik merkezine yaptırdım.gayet hoş ve nezih bir ortamdı.önce jilet ile yüzü aldılar sonra da bir krem sürüp işte makinası ile yaptılar.
IPL lazer diolar.yarın bi hafta olacak hiç bir tane bile dökülmedi.

normal mi arkdaşalar nie dökülmedi dökülür mü:oklava:

nezih bir yer deseniz de vazgeçin.
ıpl yaptırıyorsunuz ve de yüzeeee!!! bence hemen vazgeçin ıpl lazer değil,söylenenlere vaadlere inanmayın.birde yüzünüze jiletle uygulama yapılmış,ileride çok pişman olacaksınız... burada ıpl ile neler yazıldı,anlamıyormu ıpl yaptırmak isteyenler ve yaptıranlar,kendinizi düşünün.
ıpl lazer değil ışın,modern ağda,sonra daha kötü çıkacak çünkü köklere ulaşılmıyor.

ilk seans da hatta hiç dökülme olmuyor,düşük doz çalışıldığı için,deneme.sonra dökülsede en geç 1 yıl sonra feci çıkacaaaaak.yasakkelimeyasakkelime

kızlar lazer uygulamasından sonra dökülme ne zaman olur? bir hafta içinde mi olur? birde öncesinde tüyleri kısaltıyorlarya hani: yani yüzeyde nerdeyse kıl olmuyor. dökülme naasıl olacak ki??deri altından çıktıktan sonra mı dökülecek???

kızlar lazer uygulamasından sonra dökülme ne zaman olur? bir hafta içinde mi olur? birde öncesinde tüyleri kısaltıyorlarya hani: yani yüzeyde nerdeyse kıl olmuyor. dökülme naasıl olacak ki??deri altından çıktıktan sonra mı dökülecek???

Benimkiler 10 gün sonra döküldü, ortalama bu kadar zamanda dökülüyor benim bildiğim kadarıyla. Lazerden birkaç gün önce tüyler temizlendiği için lazere gittiğinizde tüylerin ucu çıkmış oluyor, o da yeterli oluyor. Ucu görünen o tüylere atış yapıyorlar, onlar uzarken yani işte 10 gün falan sonra da tamamen dökülüyorlar.

ben ilk seansımı dün yaptırdım. bacaklarımda çok fazla batık var. :(((lazer ile düzelirmi ki acaba ya. etek giymek istiyorum artık yazın.

ben ilk seansımı dün yaptırdım. bacaklarımda çok fazla batık var. :(((lazer ile düzelirmi ki acaba ya. etek giymek istiyorum artık yazın.

evet canım imkansız gibi gelsede 4 5 seans sonunda çok iyi derecede düzelicek. Hatta lazer tek çare diyebilirim. birazda bronzlaştınmı çok rahat eteğini giyebilirsin. ama sabırlı olman gerekiyor.

SLM ben kızımı götürüyorum 15 yaşında tüm vücut için vücutta azalma var biraz ama yüzde çoğaldımafoldumben inanılmaz derecede sivilce oldu ki hiç yoktu benneyaptımki üstelikte bu ikinci yılımız kısmetse yarın dermotoloğa götürcem. yaş küçük biliyorum ama gitmeden dr a danışmıştık sorun yok demişti bende şaşırdım kaldım:sinifsinif:

kızlar bende bugün koltuk altı için başladım lazer epilasyona.gitmeden önce jiletle aldım.öyle dediler çünki..birde 15 gün sonra kontrole gel dediler.tecrübeli arkadaşlar 2.seansa ne zaman gitmek lazım?yani kıllar tamamen çıkıncamı gidicez?birde 2.seansa giderken tekrar jilet yapıpmı gidicez?sormayı unuttum merkeze

kızlar bende bugün koltuk altı için başladım lazer epilasyona.gitmeden önce jiletle aldım.öyle dediler çünki..birde 15 gün sonra kontrole gel dediler.tecrübeli arkadaşlar 2.seansa ne zaman gitmek lazım?yani kıllar tamamen çıkıncamı gidicez?birde 2.seansa giderken tekrar jilet yapıpmı gidicez?sormayı unuttum merkeze

Bana da seanstan 10 gün sonra kontrole gel dediler, gittim. Seans araları bildiğim kadarıyla 2-2,5 ay. Bu süre içinde yani bir sonraki seansa kadar tüyler ancak çıkıyormuş zaten. 2. seansa gitmeden 3-4 gün önce tekrar jilet yapılacak. Kendi doktorumun ve buradaki doktor hanımın dedikleri bu.

Bana da seanstan 10 gün sonra kontrole gel dediler, gittim. Seans araları bildiğim kadarıyla 2-2,5 ay. Bu süre içinde yani bir sonraki seansa kadar tüyler ancak çıkıyormuş zaten. 2. seansa gitmeden 3-4 gün önce tekrar jilet yapılacak. Kendi doktorumun ve buradaki doktor hanımın dedikleri bu.

teşekkürler canım.bende kontrole gittiğimde tekrar sorarım zaten

Back