Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. umarım faydasını görürüm. peki epşlasyona giderken kılların uzun olmasına gerek varmı?
inş. pişman olmam.. foto spor un üzerinde de vardı arkadaşlar hep oraya gidiolardı ama orası kapanmış.gerçi orası temizlemeden tüylü iken yapıomuş.kimse cvp da yazmıor dün uğradım dökülmedi die dökülür merak etme dedi ama ne zaman dökülecek bıyıklar çok fena çıktı utanıorum valla..
inş. pişman olmam.. foto spor un üzerinde de vardı arkadaşlar hep oraya gidiolardı ama orası kapanmış.gerçi orası temizlemeden tüylü iken yapıomuş.kimse cvp da yazmıor dün uğradım dökülmedi die dökülür merak etme dedi ama ne zaman dökülecek bıyıklar çok fena çıktı utanıorum valla..
ben yeni açılan cansu güzellik merkezine yaptırdım.gayet hoş ve nezih bir ortamdı.önce jilet ile yüzü aldılar sonra da bir krem sürüp işte makinası ile yaptılar.
IPL lazer diolar.yarın bi hafta olacak hiç bir tane bile dökülmedi.
normal mi arkdaşalar nie dökülmedi dökülür müklava:
kızlar lazer uygulamasından sonra dökülme ne zaman olur? bir hafta içinde mi olur? birde öncesinde tüyleri kısaltıyorlarya hani: yani yüzeyde nerdeyse kıl olmuyor. dökülme naasıl olacak ki??deri altından çıktıktan sonra mı dökülecek???
ben ilk seansımı dün yaptırdım. bacaklarımda çok fazla batık var. ((lazer ile düzelirmi ki acaba ya. etek giymek istiyorum artık yazın.
kızlar bende bugün koltuk altı için başladım lazer epilasyona.gitmeden önce jiletle aldım.öyle dediler çünki..birde 15 gün sonra kontrole gel dediler.tecrübeli arkadaşlar 2.seansa ne zaman gitmek lazım?yani kıllar tamamen çıkıncamı gidicez?birde 2.seansa giderken tekrar jilet yapıpmı gidicez?sormayı unuttum merkeze
Bana da seanstan 10 gün sonra kontrole gel dediler, gittim. Seans araları bildiğim kadarıyla 2-2,5 ay. Bu süre içinde yani bir sonraki seansa kadar tüyler ancak çıkıyormuş zaten. 2. seansa gitmeden 3-4 gün önce tekrar jilet yapılacak. Kendi doktorumun ve buradaki doktor hanımın dedikleri bu.
teşekkürler canım.bende kontrole gittiğimde tekrar sorarım zaten