Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

ya kızlar bir şey sorcam bende de polikistik over var doktor doğum kontrol hapı falan verdi ama hiçbi şekilde kullanmıorum yani bi tedavi sürecim yok şuanda ve malumunuz kıl problemim var yüzümde falan yok ama normalden biraz daha fazla diğer bölgelerde.Lazer epilasyon uygulasam hiçbir fayda göremez miyim:S?bi de hormonlara bi etkisi oluo mu yani zıvanadan çıkmasınlar iice:D

lazer temiz yol ama kanser riski var diyenler oluyor.sonuçta lazer.kıl köklerini yakıyor ama deriye bir etikisi olmaması mümkün değildir heralde. kanıtlanmış yan etkisi sadece ciltteki lekeler.o da lazerden sonra direk güneş ışığına çıkarsanız oluyor....özlem yıldız ve çağla şıkel lazerden sonra solaryuma gitmişlerdi ve ciltlerinde leke olmuştu.hangi akla hizmetse::)

ama kurtuldular yine o lekelerdennn

Ha bu arada 10- 15 güne kadar dökülecek demişlerdi bıyık bölgem döküldü, ayva tüyler de bayağı seyreldi. 3-5 gün sonra daha da döküleceğini ümit ediyorum. Aynalarla barıştım nihayet. Darısı başınıza.

günaydın bayanlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.daha öncede söylediğim gibi ben izmirde yaşıyorum dün lazer epilasyonla ilgili bi yere gittim inceledim bilgi aldım.bende nerdeyse Elvıs presliye yakın fauller bulunuyo maalesef:) ve çene bölgemde.bilgi aldığım bayan bunların tüysü olduğunu ve hiç almadığım için 6 seanstan bitebileceğini söyledi fakat kıl köklerime bağlıymış bazı kıl kökleri çok fazla ince olduğu için önce bunları kalınlaştırıp sonra yoketmeye başlama ihtimali varmış ama önce mutlaka hormon testi ve tedavisi istiyoruz dedi bayan hormon testi sonunda yapılan tedaviyle yüzdeki tüysü kıllar dökülebiliyomuş ege üniversitesine gittim hormon testi için oda adetin 3. günü gelip test yaptırmam gerektiğini söyledi bakalım.lazer epilasyon içinde faullerden başlayıp çene bölgen dahil ve dudak üstü bölgen toplam 150 dedi ve 6 seanstan sonra fiyatlarda baya bi indirim yapılıyomuş çene yada dudak üstü 50 ytl miş bundada 4.seanstan sonra fiyat düşüyormuş.

evet çok pahalı sakın yaptırma ben tüm bacağı 400 YTL'ye yaptırıyorum.

meraba arkadaşlar bende lazer yaptırıyorum bacak artı bıyık, ama burda atış hesabı yapılıyor kaç atış yapılıyorsa ona göre hesabı tutuyor mesela bıyık altı vuruş dokuz dolara geliyor acaba sizin yaptırdıklarınız neye göre hesaplanıyor bölgeye göremi yoksa atış hesabımı bilgilindirirseniz sevinirim.

almanyadaki fiyatlardan ve sonuclardan haberi olanlar varmi acaba

ay çok geçmiş olsun buna benzxzer bir olay benimde cilt bakımında başıma geldi.
bende yeni başladım lazer epilasyona koltukaltı ve genital daha 1 seans geçirdim 10 gün sora yine gidicem kontrole ben şimdilik muameleden memnunum sorun yaşayacağım bi kuruluşada benzemiyor. umarım sorun yaşamam snein gibi.... geçmş olsun ssana

ya arkadaşlar bende de bacaklarımda çok batık ve leke ver acaba lazer epilasyon ii gelirmi.birde lazer yaptırdıktan sora bacak yeni alınmış gibi pürüzsüz mü oluyo.ne zamana kadar bu pürüzsüzlük devam ediyooooooooo

arsenik benim yaptırdığım yerin lafına bakarsan leke we batılar tamamen gidiyor ama kesin birşey diyemem ben genital bölgeye yapotırdım kıl dönmesi olan yer iltihabını çıkardı we bu ii bir gelişme kıllarda fazla durmuyor hemen çıkıyor çünküğ lazerden önce jilet wuruyorlar ama bu zamanla azalıyor kesinlile değiyor:hooray:

bir arkadaşım yaptırdı ve memnun değil kızlar:1no2: oldukça lüks ve pahalı temiz bir yer olmasına rağmen yine de sonuç çok verimli olmadı..seans artırmak da insanı tedirgin ediyo açıkcası..ben karşıyım lazere..

mrb arkadaslar
bende lazer zedelerdenim
iki farklı yere lazere gittim ilk gittigim yer resmen kabusa döndü derim yandı yanıklar gecti bu seferde simsiyah bi deri rengi olustu.bu olayı atlattıkdan sonra güvenilir olduguna inandıgım bi merkeze gittim 3 seans bitirdim suanda koltuk altı bölgesi fena degil ama bikini bölgesinden sanırım kurtuldum gideceginiz yeri mutlaka arastırın

arkadaşlar bende lazer epilasyon yaptırıyorum.koltuk alti+ bikini+genital çokda memnun kaldım.5. seansıma gitcem bitti gibi bişi. tanıdık bi yer çokda uyguna yaptırıyorum.kampanyalarından yararlandım.son model lazer makina kullanıyolar.
kökten çözüm bence lazer..yaptırın kurtulun..

ben 7 8 aydır iğneliye gidiyorum sadece çok az seyrelsi hala sert ve siyah kıllar acaba lazer mi denesem çok pahalı ama kaç seans ta bitiyomuş bu lazeler tuyler birede acıyomu iğnelide tüyler tek tek akım verilerek cımbızla temzileniyor lazelrle nasıl oluyo bana anlatrmısınz lütfen bu arada hormon tedaviside görüyorum param boşamı gidiyor acaba tedavi bittikten sonramı başlasam lazere sevgiler

canım ben 4 seansdan sonra aşırı fark var gerçketen .yaptırdgım yerde iğnelide var onuda sordum ben..sanıırım iğneli çok acı veriyormus yaptırıken.lazerde tek atısta 2-3 kıl bırden alıyo ve cok serı haraket edıyo.15-20 dk suruo bu sure ıcınde baya alıyo..lazerı tenınze degdırıoar kalem gıbı bı cihazı dusunun.değdiği zaman kılları yakıyor.bı daha da cıkmıyo orda.hafıf yanık kıl kokusu duyodyusunuz zaten ıslem sırasınd da..
7-8 aydan berı cok az seyrelmemesı gerekır dıe dusunuom ama kıl yapınlada alakalı olabılır.

bişey sorucam kızlar;
bende araşırdım gidip fiyat aldım,
kol bacak komple lazer yaptırıcam, 2 saat lazerde kalıcaksın dediler. yani her seansta bukadar lazer zararlı değilmi?

merhaba nasıl ılk seanstan fayda goremedın anlamadım,onlar ısı bılmıyorlar sanırım,asıl ılk seanstan sonra en buyuk etkıyı goruyosun,ben cok memnunum gıttıgım yerden ıstesen adresını verıırm ordakıler benı tanıyorlar ındırımde yaptırırız oyle cok paralar vermen gerekmıyor ınan bana

ben geçen hafta gittim koltuk altı için, yaklaşık altı aydır araştırıyodum. bi çok terde estetisyenler yapıyor, ben doktor aradım özellikle. normalde yazın beş günde bir agdaya gidiyordum yine de anında cıkıyodu, suan kıl koklerı daha dokulmedı ıkı haftada dokuluomus ama en azından uzamadılar da :) bakalım gorucez haftaya. inşallaah bi an once biter

ben geçen hafta gittim koltuk altı için, yaklaşık altı aydır araştırıyodum. bi çok terde estetisyenler yapıyor, ben doktor aradım özellikle. normalde yazın beş günde bir agdaya gidiyordum yine de anında cıkıyodu, suan kıl koklerı daha dokulmedı ıkı haftada dokuluomus ama en azından uzamadılar da :) bakalım gorucez haftaya. inşallaah bi an once biter

sonucunu paylaş canım burdaa.s

Back