ank da karanfil sok -2 de fibe yi tavsiye ederim,8 yıl oldu hala çok memnunum ,hiç çıkmadı yüzümdeki tüyler
karanfilin neresinde adres ve telefon verebilirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ank da karanfil sok -2 de fibe yi tavsiye ederim,8 yıl oldu hala çok memnunum ,hiç çıkmadı yüzümdeki tüyler
doktorcum, başının belası,yine ben sempatiksalakcinni
kızımı bu gün götürdüm, koltukaltını yaptı hemen,
kıllarına baktı süper ,iki kerede biter dedi,
yarısı gitti bile dedi.:sm_cool:
gittimi sence?
bikini bölgesine adet bitiminden 4 gün sonra yapalım dedi.
sen ne dersin bu konu hakkında
cihazı söylemiştim apogee
kızım acıdığını söyledi, emla sürdünüzmü dedidiğimde krem sürdüğümüzde seanslar uzuyor etkisini azaltıyor dedi.
Bende ilk defa başlıycam fakat nerede başlıyacağımı bilmiyorum.herkes bişey söylüyor ve benim bayağ fazla.benim merak ettiğim gidenlerin uzun süre bu sorundan kurtulamamaları bir tanıdığım çok fazla tüylü olmamasına rağmen 1 seneyi geçti hala devam ediyor gittiği yeri bana tavsiye etti hemde bitiş garantili kampanyası var ama kararsızım
Merak ettiğim bi konu var,lazer cihazlarının birbirine üstünlüğü neyle ölçülüyor?dalga boyu baz alınırsa şayet nd-yag'ın dalga boyu alex.'ten fazla değil mi? buna dayanarak etkinliği daha iyi olmıycak mıdır? neden herkez alex.ten bahsediyor?
Doktor hanım yanıtlayabilirseniz sevinirm..opuyorumnanaktan
doktorcum ben bu ayın 13ünde 3.seansa gidicem.koltuk altımda tüyler çıktığında eskisine göre daha ince çıktı ama yine yoğundu jiletle aldım yine kalınlaştı normalmi genitalinde bikini kısımları bazı yerler çıktı bazı yerler yeni çıkıyo ama alt taraflar çoğunlukla çıktı normmalmi 3.seanstan sonra umarım gözle görülür baya bi azalma olur temmuzdan sonra hamilelik için ara vericem çünkü doğumdan 3 ay sonra geri başlarım o zaman kadar umarım kıllar coşmaz keşke daha önce yaptırsaydım hiç ara vermek zorunda kalmazdım o zaman param ve çektiğim sıkıntılar boşa gitsin istemiyorum
Size hangi lazerle uygulama yapılıyor öğrenebilir miyim? Bir de cilt renginiz nasıl? Buna göre cevabınızı yanıtlamak daha doğru olur.vereliniortak