How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

karanfil -2 de sokağın sonuna doğru class güzellik ten 1 bina önce ,ve binanın en tepesinde yazıyor fibe diye,yani bakanlığa doğru çıkarken ki kısmında mutlaka bulursunuz

İstanbul'a yeni taşındım sayılır. Deliler gibi lazer epilasyon merkezi araştırıyorum :) Ama daha önce denemiş birisinin tavsiyesi ya da önerisi olmadan kesin karar veremiyorum. Her şeyde olduğu gibi lazer epilasyonda da advers etkilerin olabileceğini ve kişiden kişiye farklı sonuçlar alınabileceğini kanıksadım CADIARZU Ancak Ankara'da üniversite yıllarında koltuk altı için yaklaşık 1.5 yıl iğneli epilasyona gittim ve sonuç hüsran olunca açıkcası çok temkinli davranıyorum artık. :olmaz: Zira insan elle tutulur gözle görülür sonuçlar alamayınca manevi olarak yıkılıyor. Araştırmalarım sonucu edindiğim bilgiler:
1-bir hekim olan kuruluşlara gitmem gerektiği
2-Alexandrite lazer hatta varsa soğutmalı sistem uygulayan yerler
Yalnız benim asıl istediğim benimle ilgilenen bir hekimin olması yani yanında çalışana beni teslim edip gitmemesi. Birebir benimle ilgilenmesi. Birlikte çalıştığı muhakkak bir yardımcıları vardır. Ama ben birebir hekimden yardım almak istiyorum. Çünkü benim sırtımda ciddi bir sivilce problemi de var onları da tedavi ettirmek istiyorum. Ayrı ayrı yerlere gitmektense hepsini birlikte çözümlemek istiyorum.

mrhb arkadaşlar lazer epilasyon yaptırmaya karar versim cumaya randevu aldım fakat bir konuda kafam cok karıstı..bıkını bolgesı koltuk altı bıyık tum bacak kol bolgesi 500 tl fıyat verdi.onun haricinde başka bir merkezle konustum o merkezde bana ıkı bacak 450 tl fıyat verdi. bu kadar farkedermi sizce? kime guveneceğimi şaşırdım.makınalarının markalarını alıp ınternetten arastırmayı dusunuyorum.acaba bu makınaların emıtasyonu olurmu verdıgımız para bosa gıtmez umarım..

makineleri araştır,
ben bu gün gittim yarım bacak 450 tl
koltukaltı 60
bikini bölgesi 150 tl
cihaz alex apogee
yani en iyisi

doktorcum, başının belası,yine ben sempatiksalakcinni
kızımı bu gün götürdüm, koltukaltını yaptı hemen,
kıllarına baktı süper ,iki kerede biter dedi,
yarısı gitti bile dedi.:sm_cool:
gittimi sence?
bikini bölgesine adet bitiminden 4 gün sonra yapalım dedi.
sen ne dersin bu konu hakkında
cihazı söylemiştim apogee
kızım acıdığını söyledi, emla sürdünüzmü dedidiğimde krem sürdüğümüzde seanslar uzuyor etkisini azaltıyor dedi.

Son düzenleme:
bana ıkı bacak fıyatını 450 ye veren merkesın lazer alet markası alexsandrite sızce nasıl bır alet bılgısı olanlar lutfen yazsın cok az bır zamanım kaldı..

alex en iyisi diyorlar canım,
bizde bu gün gittik alex apogee
alexinde çeşitleri varmış,
doktor hanım yazmıştı alexin en iyi modellerini sanırım tam okumuyorsun
sayfaları.
hala emin olamadıysan önce sadece koltuk altını yaptır,
memnun kalırsan devam edersin.

doktorcum, başının belası,yine ben sempatiksalakcinni
kızımı bu gün götürdüm, koltukaltını yaptı hemen,
kıllarına baktı süper ,iki kerede biter dedi,
yarısı gitti bile dedi.:sm_cool:
gittimi sence?
bikini bölgesine adet bitiminden 4 gün sonra yapalım dedi.
sen ne dersin bu konu hakkında
cihazı söylemiştim apogee
kızım acıdığını söyledi, emla sürdünüzmü dedidiğimde krem sürdüğümüzde seanslar uzuyor etkisini azaltıyor dedi.

Gittiğiniz yerdeki yapan kişi kılları görüp coşkudan 2 seansta biter demiştirkafamçokkarıştı. Yoksa ilk görüşte ve ilk tedavide öyle iddialı laflar aslında riskli bir merkez için. Ama tüyler lazere çok uygunsa uygulayıcı heyecandan bu şekilde ifade etmiş olabilir.:kedi:Ben 10 senedir böyle coşkuyla konuşamadım, ama helal olsun yapana da :jeyyar: Siz yine de bu işin 6-8 seansa kadar sürebileceğini aklınızdan çıkarmayın, çünkü bu işin doğrusu bu.Adet bitiminden sonra 4-5 gün hiç farketmez.Adet Öncesi can çok acıyacağı için pek önermiyoruz onun dışında istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz.
Ben de zorda kalmadıkça krem vb. lokal anestezikler önermiyorum. Tedaviyi yanlış yönlendirip bazen (Nadir) seans sayılarını uzatabiliyorlar . Ayrıca ciltte yanık oluşabilecek hastalarda acıyı azalttığı için yanıklar geç farkedilebiliyor. Ama tabiki bunlar çok nadir şeyler. Aşırı acıma varsa emla kullanmaktan da başka çare yok bence. Zaten 2. seanstan sonra tüyler de inceleceği için acı da azalıyor ve emlaya da gerek kalmıyor.:lepi:

Merak ettiğim bi konu var,lazer cihazlarının birbirine üstünlüğü neyle ölçülüyor?dalga boyu baz alınırsa şayet nd-yag'ın dalga boyu alex.'ten fazla değil mi? buna dayanarak etkinliği daha iyi olmıycak mıdır? neden herkez alex.ten bahsediyor?

arkadaşlar burada yazılanları okudum 3 sene lazer yaptıranlar var yazıktır yani bu iş üç seansta bitiyor taş çatlasın 4 hadi ben heryerimi yaptırdım üç seans kıllarım da baya güçlüydü iyice araştırın ve kazıklanmayın bu arada sadece 6 ay sürdü iki ayda bi gittim 15 günde birde kontrol makineler çok önemli

Bende ilk defa başlıycam fakat nerede başlıyacağımı bilmiyorum.herkes bişey söylüyor ve benim bayağ fazla.benim merak ettiğim gidenlerin uzun süre bu sorundan kurtulamamaları bir tanıdığım çok fazla tüylü olmamasına rağmen 1 seneyi geçti hala devam ediyor gittiği yeri bana tavsiye etti hemde bitiş garantili kampanyası var ama kararsızım

Bende ilk defa başlıycam fakat nerede başlıyacağımı bilmiyorum.herkes bişey söylüyor ve benim bayağ fazla.benim merak ettiğim gidenlerin uzun süre bu sorundan kurtulamamaları bir tanıdığım çok fazla tüylü olmamasına rağmen 1 seneyi geçti hala devam ediyor gittiği yeri bana tavsiye etti hemde bitiş garantili kampanyası var ama kararsızım

Lazer epilasyonda tam sonuç iiçin 2-2,5 senelik bir süre gereklidir. (Tüyler bitti demek için) Bunun dışında ise 2-3 seanstan sonra gözle görülür bir azalma olmaktadır. Bu iş öncesi araştırmanızı doğru olarak yapıp o şekilde başlarsanız daha iyi olur. Bir cihazla başlayıp memnun olmayıp sürekli cihaz değişikliği yapmakta sonucu olumsuz yönde çok etkiliyor doğrusu.

Merak ettiğim bi konu var,lazer cihazlarının birbirine üstünlüğü neyle ölçülüyor?dalga boyu baz alınırsa şayet nd-yag'ın dalga boyu alex.'ten fazla değil mi? buna dayanarak etkinliği daha iyi olmıycak mıdır? neden herkez alex.ten bahsediyor?

Doktor hanım yanıtlayabilirseniz sevinirm..opuyorumnanaktan

doktorcum ben bu ayın 13ünde 3.seansa gidicem.koltuk altımda tüyler çıktığında eskisine göre daha ince çıktı ama yine yoğundu jiletle aldım yine kalınlaştı normalmi genitalinde bikini kısımları bazı yerler çıktı bazı yerler yeni çıkıyo ama alt taraflar çoğunlukla çıktı normmalmi 3.seanstan sonra umarım gözle görülür baya bi azalma olur temmuzdan sonra hamilelik için ara vericem çünkü doğumdan 3 ay sonra geri başlarım o zaman kadar umarım kıllar coşmaz keşke daha önce yaptırsaydım hiç ara vermek zorunda kalmazdım o zaman param ve çektiğim sıkıntılar boşa gitsin istemiyorum

Doktor hanım yanıtlayabilirseniz sevinirm..opuyorumnanaktan

Cihaz kıyaslaması yapmıyorum, çünkü forumda daha önce bununla ilgili sorulara yanıt verdiğimde beni son derece rahatsız eden üsluplarla muhabbetler oldu.( Konu senin cihaz iyi benim ki kötü, reklam yapılıyor gibi ifadeler ) Hatta bütün lazer cihazları ile ilgili yazılar yazacaktım. Ondan bile vazgeçtim. Onun için yardımcı olamoyorum.Üzgünüm.

doktorcum ben bu ayın 13ünde 3.seansa gidicem.koltuk altımda tüyler çıktığında eskisine göre daha ince çıktı ama yine yoğundu jiletle aldım yine kalınlaştı normalmi genitalinde bikini kısımları bazı yerler çıktı bazı yerler yeni çıkıyo ama alt taraflar çoğunlukla çıktı normmalmi 3.seanstan sonra umarım gözle görülür baya bi azalma olur temmuzdan sonra hamilelik için ara vericem çünkü doğumdan 3 ay sonra geri başlarım o zaman kadar umarım kıllar coşmaz keşke daha önce yaptırsaydım hiç ara vermek zorunda kalmazdım o zaman param ve çektiğim sıkıntılar boşa gitsin istemiyorum

Size hangi lazerle uygulama yapılıyor öğrenebilir miyim? Bir de cilt renginiz nasıl? Buna göre cevabınızı yanıtlamak daha doğru olur.vereliniortak

Back