How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

esmer tende olanlarda yüksek dersecede lazer kullanılmıyor sonra yanık oluşuyor..beyaz tenli olanlarda daha yüksek dereceyi rahat kullandıkları için beyaz tenli ve koyu kıllı olanlarda daha etkilidir..hatta seansa gelmeden bayağı bir önce kesinlikle güneşlenmeyin diyorlar yaa..benim doktorum beni lazer için çok uygun bulmuştu ve tüm bacağım 4 seansı yaptırdım 5 ay oldu daha da çıkmadı..çıkacağınıda zannetmem...ten kesinlikle etkili

sewal888888 Samsun'da epilasyonu nereye yaptırdığını yazarmısın?

Merhaba, ellipse hakkında bilgisi olan varmı. Buğday tenliyim, kıllarım çok siyah değil, orta sertlikte. Karar veremedim sonuç alabilirmiyim acaba?

Merhaba, ellipse hakkında bilgisi olan varmı. Buğday tenliyim, kıllarım çok siyah değil, orta sertlikte. Karar veremedim sonuç alabilirmiyim acaba?

Eğer kalın kıllarınız yoksa işe ilk olarak ufak bir bölgeden başlayın (tercihen bikini)Komple başlayıp sıkıntı yaşamaktansa ufak bölgedeki gidişata bakarak karar verirsiniz. Gittiğiniz yerdeki doktorunuz bu işte uzun yıllardır deneyimli ise o da sizi doğru yönlendirir,( yönlendirmeli) die düşünüyorum doğrusu.

CANLARIM bi sorum olacak pek onemli :) ben 6 ya da 7 seans koltuk altima lazer yaptirdim sonra yurt disi isim cikti buraya geldim ve de 4 aydir sadece jiletle aliyorum bu 6 7 seans hic kar etmedi azalma var ama asla bi kac tane gibi degil bayaa bi var hala subatta turkiyeye gelince 1 seans igneli yaptirip donsem nasil olur ? yoksa 1 seans lazer mi yaptirsam ama yine tekrar buraya donecegim ve de ara verecegim tavsiyelerinizi bekliyorum

CANLARIM bi sorum olacak pek onemli :) ben 6 ya da 7 seans koltuk altima lazer yaptirdim sonra yurt disi isim cikti buraya geldim ve de 4 aydir sadece jiletle aliyorum bu 6 7 seans hic kar etmedi azalma var ama asla bi kac tane gibi degil bayaa bi var hala subatta turkiyeye gelince 1 seans igneli yaptirip donsem nasil olur ? yoksa 1 seans lazer mi yaptirsam ama yine tekrar buraya donecegim ve de ara verecegim tavsiyelerinizi bekliyorum

6-7 seansta bayağı azalma olması lazımdı. Bence iğneli yaptırın. Yine ara verecekseniz iğneli sizi daha uzun süre idare edecektir.

6-7 seansta bayağı azalma olması lazımdı. Bence iğneli yaptırın. Yine ara verecekseniz iğneli sizi daha uzun süre idare edecektir.

valla olmadi resmini cekip gonderesim var valla kimse inanmiyor 6 seans alex cihazi ama dalga boyunu falan bilmiyorum kaydirigubbakcemile peki igneli yaptirdiktan sonra jilet mi yapacagim ara verdigim donemde CADIARZU

valla olmadi resmini cekip gonderesim var valla kimse inanmiyor 6 seans alex cihazi ama dalga boyunu falan bilmiyorum kaydirigubbakcemile peki igneli yaptirdiktan sonra jilet mi yapacagim ara verdigim donemde CADIARZU

ne kadar süre yaptıramayacaksınız?

subatta yaptiracagim buyuk ihtimal 9unda sonra haziranin sonunda tekrar yaptiracagim 4-5 ay diyelim biz CADIARZU

Tüm tüylere iğneli yaptırırsanız ve iyi yapılırsa sizi idare etmesi gerekir aslında. Çıkanlara da jilet yaparsanız olur bence.

Tüm tüylere iğneli yaptırırsanız ve iyi yapılırsa sizi idare etmesi gerekir aslında. Çıkanlara da jilet yaparsanız olur bence.

cok tesekkur ederim yine ordakilere de sorarim pek guvendigim soylenemez ama ikinci bir sorun lazer yaptigim yere mi igneli yaptiracagim ya da ankarada igneli yaptirip memnun kalanlar basligindan bir yer mi sececegim bilmiyorum valla (bu gittigim yere gidersem cok fazla para vermem sanirim dksi su kadar deseler bile )

cok tesekkur ederim yine ordakilere de sorarim pek guvendigim soylenemez ama ikinci bir sorun lazer yaptigim yere mi igneli yaptiracagim ya da ankarada igneli yaptirip memnun kalanlar basligindan bir yer mi sececegim bilmiyorum valla (bu gittigim yere gidersem cok fazla para vermem sanirim dksi su kadar deseler bile )

Yapan yer çok deneyimli olsunda neresi olursa olsun bence. İğnelide deneyimli kişiler mucizeler yaratabiliyor. Forumda iğneli epilasyon sayfasına da bir gözatın bence.

ben bıyık bölgesi iiçin 2 gün önce gtiim lazere cihaz da alexandrite di.jilet uygulamadan aldı tüyleri.tüyler yandıı hiçbişey kalmadı.1 ay snra gel dedi.ama sanki çıkıomuş gibi neyapmalıyım szce ??

Back