12 seans çok fazla değil mi canım yaa...normalde 6-8 seanstır ama 6da tam bitmiyor...
paket demişsin ama seans başı ücret vermiyorsundur umarım...
ne kadara yaptırdın fiyatların yazar mısın?birde tel nosunu verirmisin izmirin neresinde güvenilirmi bayan doktorlar var mı
Koltuk altı bölgesinde batık, leke ve müthiş sorunlar yaşıyodum lazer yaptırmayı istiyordum ama çok terddütlerim vardı
arkadaşlar daha 4. seansımı yaptırmama rağmen ciddi boyutta etkisini görüyorum ilk dökülüp çıktıktan sonra oldukça ince çıkıyorlar ama jiletle onları kalınlaştırmak gerekiyor lazerin daha iyi görmesi için...Toplam 12 seans olacak paket programı olarak almıştım
gerek ortamı gerek çalışanları gerçekten iyi tek sorun fiyatlarının dışarılara göre bayağı bir yüksek olması.. gittim ve ben memnun kaldım hangi makina olduğunu sormadım bile çünkü direk onlar yönlendiriyorlar bir süre sonra sizi başka makinaya alacağız dediler yani işlerinin ehli bir yer
İstanbulda bir merkez arayanlar olursa Güzellik merkezi ismi vermemizde sakıncalı değilse bilgi verebilirim ...
cnm ya yüz en geç cvp veren bölgee 12 seasn bile demiyorlar..benim 4.seasıma gitmeme 10gün falan var ve çenemde semsert kıllar şimdii tüy gibi çıktıı..çıkmış haliyle bile rahatsız etmiyorrr..vucutttt içn en fazla 6 seasn oluyoo kimisii 3-4 seasnta bitiriyo bünyene baglıı...12 seans ciddiii biii süre..heleki koltuk altı için..
arkadaşlar aklınızda bulunsun hani lazer merkezi dolandırılıp dolandırılmadığınızı anlamak için ilk seanstan itibaren ölü kıların dökülmesi lazım ve ilk seansta çıkan ıllarda azalma olmasa bile renkleri açılmış ve ince olması gerek..eğer bu şekilde ilk seansta geri dönüt almazsanız.. gidip konuşun azcık sıkıştırın..eğer böle sonuç alırsanız 3 seanstan itibaren acayip bir azalma meydana geliyor..bu yazdıklarım benim kendi vücuduma olan tecrübemdir.
böle tecrübesi olan varsa yazsında ilk defa giden arkadaşlar dikkat etsin :1hug:
arkadaşlar aklınızda bulunsun hani lazer merkezi dolandırılıp dolandırılmadığınızı anlamak için ilk seanstan itibaren ölü kıların dökülmesi lazım ve ilk seansta çıkan ıllarda azalma olmasa bile renkleri açılmış ve ince olması gerek..eğer bu şekilde ilk seansta geri dönüt almazsanız.. gidip konuşun azcık sıkıştırın..eğer böle sonuç alırsanız 3 seanstan itibaren acayip bir azalma meydana geliyor..bu yazdıklarım benim kendi vücuduma olan tecrübemdir.
böle tecrübesi olan varsa yazsında ilk defa giden arkadaşlar dikkat etsin :1hug:
sentimental , sevval888888
kizlar siz hangi cihazla epilasyon yaptirdiniz? benimki ipl , yani ayni seyleri yasamisiz alex la ipl ayni degilmis! arada buyuk fark varmis! ama hangisi daha iyi cok merak ediyorum..
ben menunum alexten..demekki kıl yapına uygun değilmiş..mesela sarı kılı olanlar için alex uygun değil ama gemini lazer var o da sarı kıllara uygun..bu kişiden kişiye ve kıl yapısına göre değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?