• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

selam izmirde gittiğiniz yerlerin adını ve fiyatlarını bana da özelden atarsanız çok sevinirim kızlar....

ya ksılar bi soru dahaa hanii alın kısmında saçın bitim yerinde böle küçük küçük saçlar çıkıyo ya uazmaıyoo onlara yaptırmak istedim lazerdeki doktor dogal durmuyor dediii ondan vazgeçtim ama sinir de oluyorum oraya yaptıran varmı acaba..

ya eşime lazere gitmek istediğimi söyledim. "saçmalama iki tel kılın var para mı vercen alsınlar diye. sende çok tüy yokki gereksizbence " dedi. :(

ya eşime lazere gitmek istediğimi söyledim. "saçmalama iki tel kılın var para mı vercen alsınlar diye. sende çok tüy yokki gereksizbence " dedi. :(

Erkeler için gereksiz ama kadınlar için çok gerekli bişey yaptırırsan çok memnun kalırsın büyük rahatlık canım sewgileropuyorumnanaktan

kıslar normalde yüz için gidiyordum lazereee doktor daha tam çıkmamaış bi hafta daha bekle dedi ayrıca çok iyi baya deişim var dedi çok sevindim...
sıra bugun yeni başladıgım bölgelere geldii:)genital,gögüs arası,göbek çizgisi,kolaltı,gögüs ucu,el ve ayak parmak üstleri....off yazarken yoruldumm ama malesef kıllı biriyim seneye inş kol ve bacakalrı yaptırcam sırayla yaptırıyorum yoksa iflas ederim:)
valla kıslarrrr en çok acıyannnnnnnn ayak parmak üstü,resmen kadına tekme atcaktımmmm o derece ordan sinirler geçiomuş ondan en acıyan yer orasıymışş..çok ilginçti valla hiç acımas diyodum:)
vee utanasıkılaaa açtıgım genitale geldi sıraaa çok acıycagını düşünüyodummm ama bikini kısmı acımadı kıslarrrrr sadece anus çevresi ve popo arasıııı offf felakettiiiiiiiiiii öldüm resmennnn tertemizde yapamadııı dayanamaıdm o kısımlaraaaa:)bu arada emla sürmüştüm bi saat öncesindennnn...normalde agda yaparken hiç işe yaramıyoduuuu..bundada yaramas dedim.. lazeri yapan kadınnn iyi akıllı durdunn diger yerleirni yaparken daha çok kımıldadın valla dedi:)emlaaa seasnlarıı uzatır diye okumuştum burada sordum..evt bi seasn uzamasına neden olur kıl kökünü kapatıyo dediiii,ama kullanmassanızda o acıya dayanamassınız bir seasn uzar ama az acı çekersiniz dediiii...

Son düzenleme:
bu arada nur ummm cnm bnm gögsümde kist vardııı doktora sordummm biz kıl köne işlem yapıyorus zararı olmas kesinlikle dediii..yani lazerin yapılmıycagı hiç bi yer yok kıslar:)
offfff nekar çok anlattımm...genitaldennn çok korkmayın kıslarrrr bikini kısmı hiçç acımıyodaaa dudaklardan itibaren alt kısımm acıyo vallaaaa onada az dişimizi sıkalımm..kolatı için ikinci seasntan sonra bariiz azalma oluyor dedii..genitalde ise dudaklar ve popo arası inatcı oralar biraz geç biter dediii..en uzun 4-5 seasnta bitiyormuşşş..
kıslarr inanınnnn okdr huzurlu hissettimkii kılarımdan kurtulcam inş işe yararrrrrr vee boşa para,umut vermemiş olurum:)başınızı arıttım muck:)

bu arada nur ummm cnm bnm gögsümde kist vardııı doktora sordummm biz kıl köne işlem yapıyorus zararı olmas kesinlikle dediii..yani lazerin yapılmıycagı hiç bi yer yok kıslar:)
offfff nekar çok anlattımm...genitaldennn çok korkmayın kıslarrrr bikini kısmı hiçç acımıyodaaa dudaklardan itibaren alt kısımm acıyo vallaaaa onada az dişimizi sıkalımm..kolatı için ikinci seasntan sonra bariiz azalma oluyor dedii..genitalde ise dudaklar ve popo arası inatcı oralar biraz geç biter dediii..en uzun 4-5 seasnta bitiyormuşşş..
kıslarr inanınnnn okdr huzurlu hissettimkii kılarımdan kurtulcam inş işe yararrrrrr vee boşa para,umut vermemiş olurum:)başınızı arıttım muck:)

Canım bende yaptrıyorum gögüslerime onu sormamıştım çok saol dediğin gibi her yere yaptırabiliriz
genitalde sana katılıyorum sadece alt kısımlar acıyo ama bence değer yaptırmaya çok memnunum herkez yaptırsınopuyorumnanaktan

Canım bende yaptrıyorum gögüslerime onu sormamıştım çok saol dediğin gibi her yere yaptırabiliriz
genitalde sana katılıyorum sadece alt kısımlar acıyo ama bence değer yaptırmaya çok memnunum herkez yaptırsınopuyorumnanaktan

valla cnm bende gögüs ucuma yapılmassa çok üzülürdümm sinir oluyom ordakilere çok şükür oluyomuş hiç zararı yokmuşş...inşş kılsız günlr bizi beklio:)

canim baya etkili ürünmüs istemiyen tülerde forum var uaten numunu kullananlar baya etkilimis bende denicem ve eminim cok faydali deniyenler cok var canim baska sitelerdede tüyler incelio rengsiz olio ve azalioo

canim baya etkili ürünmüs istemiyen tülerde forum var uaten numunu kullananlar baya etkilimis bende denicem ve eminim cok faydali deniyenler cok var canim baska sitelerdede tüyler incelio rengsiz olio ve azalioo

ha öle krem ilaç tarzı bşymi cnmm...ahhh cnm bnmmm benim kıllarrrrr kıl bile deil odun resmennnn kremler hiç etki etmedii..eczanede olan tüm kremleri kullandım aklına gelebilcekkkkk zerre etkili olmadı:(gecen sene yüzüme lazere başladım ondan olumlu sonuç alınca diger yerlere başladımm inş biterrrrr valla çalışmıyorumdaaa parayı biriktire biriktire gidiyorummmmmakannehirsenin deigin kremlerrr normal tüylü insanlarda işe yarar ben ayı grubuna giriomdakaydirigubbakcemile3

canim bende cok takintiliyim inan sadece sen degilsin ama bunu ezanede felan alamiorsun vee dogal yapilmis ve baya kisi denemis vee görmüsler etkisini senin icin diorum canim benimde ayni derdim var o yüzden ama yinede sen bilirsin

evet bak siteside var hollyherbs hem lazerden daha uygun bi dene yani denemede zarari yok canim olmasa yine birakirsin 100ml süsesi 150 milion yani ben kesinlikle denicem biktim vallah yine sen arartsir bak biii sana uyarmi

tmm cnmm denemekten zarar gelmessssssss..inş kurtulurus vallaa büüyk bi dert:)

valla cnm bende gögüs ucuma yapılmassa çok üzülürdümm sinir oluyom ordakilere çok şükür oluyomuş hiç zararı yokmuşş...inşş kılsız günlr bizi beklio:)

canım bende gğüs etrafında siyah kıllar var onlara düşünüyorum..gitmeden önce göğsed krem sürdün mü ve acıdımııııı ???

Back