Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya eşime lazere gitmek istediğimi söyledim. "saçmalama iki tel kılın var para mı vercen alsınlar diye. sende çok tüy yokki gereksizbence " dedi.
bu arada nur ummm cnm bnm gögsümde kist vardııı doktora sordummm biz kıl köne işlem yapıyorus zararı olmas kesinlikle dediii..yani lazerin yapılmıycagı hiç bi yer yok kıslar:)
offfff nekar çok anlattımm...genitaldennn çok korkmayın kıslarrrr bikini kısmı hiçç acımıyodaaa dudaklardan itibaren alt kısımm acıyo vallaaaa onada az dişimizi sıkalımm..kolatı için ikinci seasntan sonra bariiz azalma oluyor dedii..genitalde ise dudaklar ve popo arası inatcı oralar biraz geç biter dediii..en uzun 4-5 seasnta bitiyormuşşş..
kıslarr inanınnnn okdr huzurlu hissettimkii kılarımdan kurtulcam inş işe yararrrrrr vee boşa para,umut vermemiş olurum:)başınızı arıttım muck:)
necmim sen epilixiri hic duydunmu peki onu denemeye düsündünü hic?
Canım bende yaptrıyorum gögüslerime onu sormamıştım çok saol dediğin gibi her yere yaptırabiliriz
genitalde sana katılıyorum sadece alt kısımlar acıyo ama bence değer yaptırmaya çok memnunum herkez yaptırsınopuyorumnanaktan
canim baya etkili ürünmüs istemiyen tülerde forum var uaten numunu kullananlar baya etkilimis bende denicem ve eminim cok faydali deniyenler cok var canim baska sitelerdede tüyler incelio rengsiz olio ve azalioo
hem sert killari daha cabuk etkisini göriormusun bence dene yaniii
valla cnm bende gögüs ucuma yapılmassa çok üzülürdümm sinir oluyom ordakilere çok şükür oluyomuş hiç zararı yokmuşş...inşş kılsız günlr bizi beklio:)