Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

bnde başlıcam inş bu sene ama pek bi fikrim yok nerde yapılır nası olur die..istnblda ortalama ne kdara k.altı yapıolar bide kaç seans acaba??

bnde başlıcam inş bu sene ama pek bi fikrim yok nerde yapılır nası olur die..istnblda ortalama ne kdara k.altı yapıolar bide kaç seans acaba??

40 tl canım 4-6 seans arası değişiyo beyaz ten siyah kılsan 3 seanstada bitebilir tabi gittiğin yere bağlı seagilera.s.

kızlar koltuk altıma lazer yaptırıcam tamamen nezaman kurtulurum kaçıncı seanstan sonra sonra birde seans aralıkları nekadear süre olur kıllar çıkmaya başlayıncamı 2.seansa geçilir biri bana yardım etsin

vallah benim bildigim bu bi hormon bozuklugunda asla tedafi olmazmis lazerle ama halen o merkez yapiorsa bilki paranin pesinde cünkü hormon bozukluktaa sen detavi yapsanda yine cikiorlarr yani sonuc alamasin benim lazer yapan yere sordum hem cok kisi bilmiormuss ari kesici aspirin depresion ilaci lazere gidenler kulamak yasakmis cünkü ozamanda sonuc alinmiormus yani ari kesici felan yasakmiss bilmis olun

kadın doğumcu farklı lazer merkezini acan cildize uzmanı arklı..anlıcan farklı doktorlar..hormon tedavisinde var olan kıllar gitmezmiş sadece yeni çıkanlar engellenirmiş..o yüzden kadın doğumcular ve bu kadın operatör doktor lazer yada iğneli öneriyorlar..hatta ben genitali bile sordum bi sakıncası varmı diye hayır yok dedi bide emle kremide karneme yazdı..ilaçla lazerin aynı anda yapılmasında bisakınca yokmuş..zaten lazer sadece kıl köküne etki ediyor vücudu görmüyor..sadece siyah olan yeri görüyor yanii o yüzden esmer olan veya güneşlenenlerde yapılması daha zor oluyor..bu lazer meselesini hem genel cerrah hemde kadın doğumcuya sordum bi çıkarları yok çünkü onlar özel hastanede çalışıyor lazer merkezi yok.bana yaptırabileceğimi sölediler..merak etme ben iyi bi araştırdım..dünde seansım vardı bi sorunum yok memnunum

canım ben beyaz tenli ve koyu renk kalın kıllara sahiptim... ilk seans aralığım 1,5 aydı... 6 seans bu şekilde gitti... 7 seans ile 6. arasında 2 ay oldu... 8. seansa gitmem gerek... çünkü tüy şkelinde 8-10 adet kadar kaldı... ama bu ay gidemiyorum... eylül ayında giderim sanırım... yani 3 ay ara girmiş olacak... sadece makasla kısaltıyorum... belli olmuyor zaten... dilerim 8. son olur...

ama 3 seansta filan bitmesi zor... genelde 4-6 seanstır...

Ben lazer epilasyondan ilk başta çok memnundum hatta foruma da önerirm diye yazmıştım yanlız harcanan paraya cidden yazık. 2 bin TL üzeri para dökmüşümdür kollarım ve bel bölgem için. ilk seanslarda sanki iyi gibi geliyor sonradan aslnda pekte bir fark olmadığını görüyorsunuz.Gerçekten yazık edersiniz paranıza.tabiki kollarımdaki tüyler eskisi gibi çok koyu renkli değil ama bu seferde ince olan tüylerim daha yoğun çıkmaya başladı ve eskiden koyu olanlarda bölge bölge dökülmeler oldu.Yolunmuş tavuk gibi bir halim var,öyle de gezemeyeceğim için ve daha fazlada para vermek istemediğim için tekrar epilatörle almaya başladım.ilk başta 4 seans yeter diyorlar sonra olmayınca 6 seansa kesin biter vs..vs... ıNANMAYIN LÜTFEN !! 2 bin diyorum size resmen çöpe atmış gibi oldum.ilk ay rahat ediyorsunuz çünkü ağdayla fln alınmış gibi değil 2 aya kadar idare ediyor sizi çıkmıyormuş gibi geliyor ama 3.aya yaklaşmaya başlayınca eğer bırakırsanız görürsünüz resmen hayal kırıklığı yaşadım. Lütfen eğer gitmeyide düşünüyorsanız epilasyona gittiğiniz yerin müşterileri ile de bağlantı kurun memnun olup olmadıklarını sorun.

leyli kardeşim söylediğin rakamdan çok daha fazlasını verip de seninle aynı düşünceleri taşıyan birçok arkadaş tanıdım. Bu sebeple uzmanını bularak ve biraz da sabır ile iğneli epilasyon hala en etkili yöntem diyorum. Bunu her ortamda da paylaşmaya devam ediyorum. zararın neresinden dönersen kardır. Sağlıcakla kalman dileklerimle.

kızlar 15 seanstır dudak üstü için gidiyordum.ilk olarak 4-5 seans dediler sonra 7-8 dediler 13 seansta iğneye geçtik yine aynı yine aynı tabiki fark var tüyler inceldi ama yinede belli oluyor gittiğim yerde oldukça lüks amahiç bir faydasını görmedim buarada çenemdede biraz tüy vardı ama lazer yaptıkça yayılmaya başladı ve sonra itiraf ettiler''malesef lazerin böyle bir durumu varmış''bu son randevuya gitmedim ve kendim aldım yüz bantlarıyla parama ve vaktime yazık vallaha.yani kızlar seyreltebilirsiniz ama kurtulamazsınız ASLAlmaz:

valla ksılarrr benim 4 .seansımaa 15 gün var ve çok az çıktılarrrr çıkanlarda inceeee..bilmiyorum ama 3 .seansımda moralim çok bozuktu hiç işe yaramıyor hatta artmıştı..bilmiyorum amaaa 15 günde çıkmassa egerrrrr bu haline bin kere şükretcemmm...vee artık hevesle gitcem..bi bıyıklarımm eskisinden az bşy ince..zaten doktor bıyıkk en geç cevap veren yer dedii..bu aradaaa göz etrafınıza yaptırmayın valla benim gibi yakarsınız sonra..iki ay olduu hala ilaç kullanıyorumm iz var, inş gecer...

merhabe nemsana birsey soracaktim.Hangi yöntemle tüylerini aldiriyorlar, yani laser yoksa ipl lemi?cünkü bende ipli düsünüyorum, yüz bölgesi icin..cevaplandirirsan sevinirim

merhabe nemsana birsey soracaktim.Hangi yöntemle tüylerini aldiriyorlar, yani laser yoksa ipl lemi?cünkü bende ipli düsünüyorum, yüz bölgesi icin..cevaplandirirsan sevinirim

merhaba cnmm..benimmmm seanslarımm diyot lazerle..kontroll(ara)senaslarım ise alex. lazerle oluyo..gerçekten 3 .seanstan sonra anlıyorumki inceliyor.normalda senasnıma yakaşırken kalın olanlar çıkar ve tırnak makasıyla keserdim şimdii onu yapmıyorumm zaten inceler dikkat çekmiyorlar...ilk 2 seasnta bi deişiklik yoktu hatta olmayan yerlerde çıkmıştıı doktorrrr zaten demiştii inceler kalınlaşır sonrada biter diye...yüz oldugu için daha yaklaşıkkk 6-7 seasn daha gitcemmm yeterki kurtulayımm..yüzdeki tüylerr çok ciddi bi problema.s.

merhabe canim)sana hizli cevapin icin tesekkürler)ya, benim bügün ilk seansim vardi ipl le, simdilik hic bir degisme göremedim, ipl e devam etmeyi düsünüyorum, yüzümdeki ince tüylerimi jiletle aldirmadim, ordaki güzellik uzmani bunu yapmama gerek olmadigini söyledi, bilmem, herkes jiletle aliyor, böyle bir sonuc alacagimi bilemiyorum...bakalim ne olacak..........)

ooo cnm sen daha ilk senastta bşyler olmasını beklemee..bende snen gibi hemen sonuc alacagımı sanıyodumm hatta2-3.seasnta dedim boşuna gidyorumm ..ama inan seasnlar ilerledikçe işe yaradıgını anlıyorsunn..bi 4 seasn sonunda bak işe yaramıyorsa deiştirisin cnm merkezinisengözlerimebaksanab

Koltuk altı bölgesinde batık, leke ve müthiş sorunlar yaşıyodum lazer yaptırmayı istiyordum ama çok terddütlerim vardı
arkadaşlar daha 4. seansımı yaptırmama rağmen ciddi boyutta etkisini görüyorum ilk dökülüp çıktıktan sonra oldukça ince çıkıyorlar ama jiletle onları kalınlaştırmak gerekiyor lazerin daha iyi görmesi için...Toplam 12 seans olacak paket programı olarak almıştım
gerek ortamı gerek çalışanları gerçekten iyi tek sorun fiyatlarının dışarılara göre bayağı bir yüksek olması.. gittim ve ben memnun kaldım hangi makina olduğunu sormadım bile çünkü direk onlar yönlendiriyorlar bir süre sonra sizi başka makinaya alacağız dediler yani işlerinin ehli bir yer
İstanbulda bir merkez arayanlar olursa Güzellik merkezi ismi vermemizde sakıncalı değilse bilgi verebilirim ...

dün ilk seansıma gittim koltuk altı için.emla önermişlerdi forumda onu sürdüm bir saat bekledim hiç uyuşmadı sonra yazıları tekrar okuyunce emlayı sürdükten sonra streçfilm ile kaplayın demişler ben onu yapmayı unutmuştum neyse onunla iyice kapattım gerçektende 20 dk. sonra uyuştu.pek canım acımadı ama kremi süremediğim yerlerde canım yandı.gitmeden emla sürün derim birde sakın streçfilm'i unutmayın

12 seans çok fazla değil mi canım yaa...normalde 6-8 seanstır ama 6da tam bitmiyor...
paket demişsin ama seans başı ücret vermiyorsundur umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…