valla kuzucum tam neresi biliomusun hani ince derin varya oraya kdr girmiş işte ayva tüyleri vardı ben alın haricinde tüm yüzüme yaptırıyorum sadece cenemde kalın tüyler var geri kalanı ince ama koyu renkte...aslında ben kaşındımmmmm alın haricinde heryerini yapın diye ama nebilim böle yanacagımı inan göz etrafıma yaparken agladımmm acısını düşün artık bacımmm hayatımda böle bi acı duymamıştım..1 hafta sonra kontrol seansım var valla o acıya nsl dayancam şimdiden korkusu aldımafoldumben
anneler boşuna söylemiyorlar vallaaa...doktora gittim bugunnn bi ilaç yazdıı o gecerr kafana takma dediii...bana 33 derecede ışın yapmışlar en yüksegi 39 muş bilmem nsl dayancam emla kullancam diger gitmeme...geçmiş olsun canım yaa...
annem hep der ki insanın kendine yaptığı kötülüğü başka kimse yapamazmış ...
kaşınıyoruz bazen yaaa... benim de vardır öle kafayı takıp daha kötü yaptığım şeyler...
inşallah geçer ya... sen yine de bir ara sor istersen ...
cnmm ben doktora dedim daha göz etrafıma yaptırmam leke kalcak dedim..oda hayırrr bu gecer merek etmee yaptırabilirsin dedii...ama ben yinede yaptımıycagım bi favori bıyık ve çeneme yaptırcammmm...emla vardı cnm evde zaten ben bikini için kullanmıştım ama işe yaramadı..inş yüzümde aynı olmasda işe yarar...a.s.göz çevresine yapılmıyor diye biliyorum ben
acısına dayanmak için EMLA kullanabilirsin bu konuda forumlar var bakabilirsin
Ben de yaklaşık 2 hafta önce yaptırdım lazer. yüzüme ve enseme. ya kaçıncı seansım bilmiyorum ama hiç böyle olmamıştı. ağzımın kenarı ensem nasıl yandı geçer sandım geçmed, hemen aradım.bol bol silverdin sür dedi kadın. ama nasıl psikolojim bozuldu,ağladım sinirimden ve sürekli silveridn sürdüm yatarken,kalkarken,acısı geçti, ama şimdi kahverengi iz kaldı sinir oldum bidaha gitmek istemiyorum ara seans var.silverdin bol bol sür iyileşir hemen ama iz kalmamsı için ne yapmak lazım bilen varsa bana da yardımcı olsun lütfeeennn..
yok yok benim yüz değil sadece vücut eger gidersem benim de öyle olucak sanırım kontrol seansınada giremeyebiliirim belki napıyım bilmiorum ki off bazı ark dedi gitme falan kafam karıştı burda sorıyım dedim .. çok saol öyküm..
Burada lazer tecrübelerini yazan arkadaslar, hep açık tenli, koyu renkli kıllı arkadaslar mı?
Çok yerde yazan bilgi, alex gibi iyi etkili lazerlerin açık tenli koyu renkli kıllı kişilerde en maximum sonucun alındıgı yönünde. Ama biz koyu tenli, esmer bayanların da çokça oldugu bir toplumuz ve esmer bayanlar da daha çok yogun kıl sorunu oldugunu görüyoruz kimi zaman. Buradaki arkadaslardan koyuca tenli olup, yanmadan, sorunsuz sekilde lazer uygulamalarından memnun olan kişiler var mıdır?
kızlar lazer yaptıktan ne kadar zaman sonra duş alabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?