- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
daha öncede biraz yazmisitm doktorla görüstüm yaptiracam diye ama araya baya seyler girdi anca simdiye nasip oldu yarin ilk seans yapilacak dudak üstü ve ceneye yarin ilk yapacam ikinciyi agustosun sonunda bir ay tatile gidecem sonra 5 seans sürüyor dedi...
ama simdi surada okudklarim yani o seasnlar arasi zaten 4-6 hafta o zaman killar cikar ne yapacam yani jiletle alininca belli olmuyor mu ya sanirim yapamam iple filan alsak olmuyomu yada ne bileyim cimbiz...sanirim yapamam ve ölece kalir benim epilasyon hikayem..canim skildi ha simdi
bu arada yurt disindayim yapacak kisi cilt doktoru ayrica kosmetik alanda böyle seyler yapiyorda ya uygulama ayni midir? nasi alacam yani trde sevgilimle bulusacam nasi cikayim jiletleyip off be
canım lazere başladıysan kıl köklerini harekete geçirecek tarzda temizleme yöntemlerinden kesinlikle sakınmalısın... genelde 4. hafta gibi çıkmaya başlıyor tüyler... uzadıkça makasla ya da tırnak makasıyla kısaltabilirsin...
ama yazın bence de yaptırma... yani lazer yaptırıp güneşe çıkma sakın... ben geçen sene bacaklarıma başlamıştım... tatile gideceksen başlamayalım dediler... geçen sene öyle bir tatil imkanım yoktu o yüzden başladık... lazer yapıldıktan sonra 10gün boyunca sürekli güneşten korumalısın... bir de açık renk tende daha iyi sonuç verdiği için bronzlaşmış tenlerde uygulama yapmıyorlar... ten renginin biraz açılmasını bekliyorlar...
bence yaptırmay düşündüğün yer ile bunları konuş ... neden seni bu konuda bilgilendirmediler ... gerekli bir nedenleri neymiş biz de öğrenelim...
başka bir yer araştır bence canım... bir de yüz bölgesi tüylerden kurtulayım derken bıyık bölgende kalıcı bir iz istemezsin sanırım...
kızlar ben ilk seansda yaptırdım bacaklarımı ama şu kıl kökleri var ya siyah siyah duruyo onlar ne zaman geçicek çok sinir bozucu ya
bepanten sürünce de çabuk dökülüyormuş kıllar yaptırdığım yerde söylemişlerdi
slm
bende yaptırmak istiyorum lazer epilasyon
nerde yaptırsam acaba.
semt:avcılar
slm
bende yaptırmak istiyorum lazer epilasyon
nerde yaptırsam acaba.
semt:avcılar
ya kıslar 10 gün önce lazer yaptırıdm yüzüme göz etrafım yandııı özellikle nohuttan daha büyük biyer nerdeyse çukur gibi yandıı..ilaç kullandım geçmedi leke kaldı...o leke geçmiycekmi ya çok üzülüyorum tam gözümün yanı kıslar kapatamıyorumda
nem,yaptırdığın yere söyledin mi?bir de cilt doktoruna görün
yazın yüzüne lazer yaptırmakla iyi etmemişsin ayrıca
geçmiş olsun
nasıl göz etrafın yaaa... :1shok:
hangi bölgene yaptırdın... off geçmiş olsun canım ya...
güneş kremi kullan ... gün içinde sürekli kullan... şu anda florasan ışığa ; bilgisayar ekranına karşı bile hassastır...
benim de kullandığım bir üründen göz çevrem yanık gibi olmuştu... bende biraz iz kaldı ama ben biraz geç başladım korumaya... fondoten filan sürme... nemlendirmeye çalış...
bi de ağlama sakın ... tuz da yakıyor ... -tatlicadiarzu-
cnm bugun gitcemmmmm sorcam doktora ..tam gözümün kenarı yaa valla sinirlerim bozuldu...teyzemin yüzüne kaynar su dökülmüştü şimdi hiç iz yok belki zamanla gecer diyorum ama sürekli ayna elimde bakıp duruyorum....siz siz olun göz etrafınıza yaptırmayın lazer....
ya göz etrafına nereye yaptırdın yaaa ... hadi sen yaptırdın nasıl yaptılar ?
bacağımıza bile yaparken kocaman gözlük takıyoruz biz :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?