[/QUOTE]ya arkadaşlar ben bu genital bölgeyle ilgili bisey duydum cok kafam karıstı .lazer cok güclü oldugu icin ordaki kıl hücrelerini yok eden bisey orda hissizlğide yol acarlar dediler. kafam cok karıstı benim. bide bu lazerin zararları icin hemen cıkmaz diyolar ya 30sene sonra falan bi zararını görürsek?
gelelim kol karın ve sırta...eğerki sakal gibi kıllarınız yoksa ve bembeyaz yani pudra beyazı tenli değilsenz KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE yaptırmayın bu bölgelere lazer ben bu bölgelere milyarlar yatırdım diyebilirim ki cok da buyuk bir problemim yoktu. eğerki cok rahatsız oluyorsanız sir ağda kullanın ve bioder yada limon tuz uygulayın ben artık öyle yapıyorum o bölgelere lazeri bıraktım.
bende araştırırken herpes(uçuk)olan bölgelere uygulanmaması gerekiyormuş benim bir bölgemde böyle bir sorunum olmuştu bunu öğrendiğim çok iyi oldu.
gerçekten ön araştırma yapmak çok faydalı
özel mesaj alımınız kapalı mesajınıza cevap gönderemiyorum
cnm ben yüzüme yaptırıyorum...ikinci seans olduu..dudak üstü bende ççok az döküldüü hatta dökülmedi bile diyebilirim...zaten en gec biten yer dudak üstüymüş
çok mu uğraşıcam yaa...=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?