ben 19 yaşındayım bu kıllarla (tüy deil artık) başım çok büyük dertte kızlar size anlatamam çok ama çok büyük bi sorun bnm için yüzümde sırtımda göbeğimde malum yerleri(kolları,bacakları,genital bölgeyi) hiç saymıyorum bile başa çıkamıyorum.kışın sadece yüzümü alıyorum ağdayla en kısa zamanda kurtulmak tertemiz bir vücuda sahip olmak istiorum öyle korkunçlarki aynaya bakmaktan korkuyorum kışın jiletle bacaklarımı alıyorum buda iyice gürleşmesine sebep oldu ama oturup bacaklarımı almaya kalktığımda tam 6 saatimi alıyor. b.i kuaföre gittğimdede soruyorlar hastamısın die üzülüyorum çekiniyorum gitmeye :çok üzgünüm::çok üzgünüm:canım çok acıycakmı kızlar tüm vucüt yaptırmayı düşünüyorum kaç seans sürerse sürsün yeterki kurtulimsenağlama senağlama
arkadaşlar, ben de hemen tecrübemi paylaşmak istiyorum ben de 2007 ağustosta başladım lazere bursada iyi bilinen bi yere... alt bacak üst bacak karın sırt koltukaltı kol ve bıyık yaptırıyordum...
gelelim sonuçlara
koltukaltımdan ne kadar memnunum anlatamam ilk dönemde ayda bir gttm sonra 2 ayda bir toplmda yaklaşk 10 seansa fln bitti
genital bölgeyi korkumdan hep aksattm ama o da bi 8 seans oldu yaklaşık..._merak ediyorsanz evet genital bölge acıyor_ ondan da inanılmaz memnunum
alt bacak da yaklaşık 10 seans oldu ama biraz esmer tenli olduğum için ve kıllarım cok kalın olmadığı için dökülmeler diğerlerine nazaran daha az ama bu yaz biter diye tahmin ediyorum
gelelim kol karın ve sırta...eğerki sakal gibi kıllarınız yoksa ve bembeyaz yani pudra beyazı tenli değilsenz KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE yaptırmayın bu bölgelere lazer ben bu bölgelere milyarlar yatırdım diyebilirim ki cok da buyuk bir problemim yoktu. eğerki cok rahatsız oluyorsanız sir ağda kullanın ve bioder yada limon tuz uygulayın ben artık öyle yapıyorum o bölgelere lazeri bıraktım.
bıyık da aynı sekilde azalmıyor ama bnm umanın o bölgeyi bana bedava yaptığı için bn her ay gidiyorum temiz temiz geziyorum..
acı konusuna gelince genital bölge dışında ben nerdeyse hiç acı çekmedim
ücret konusuna gelince çok değişken fiyatlar kesinlikle tavsiye üzerine gidin gideceğinz yerlere cünkü epilasyoncular kadınların zayıf noktasını cok iyi biliyorlar ve yumuşak tavırlarıyla sizi hemen tüm vücuda ikna edebiliyorlar.
iz kalmıyor uzmanlar tarafından yapıldığıda.kıl da kalmıyor:) asıl soru şu ki verdiinz paraya değiyormu? KESİNLİKLE değiyor ama sadece belli bölgeler için benim için bu genital koltukaltı ve alt bacak olmuştur_ve merak edenler için genital bölgenin aşağıya doğru olan kısımlarına da yapılıyor ve tertemiz oluyor arkadaşlar orası yani böle kaşmir gibi, ilk başta acmaya çekiniyorsunuz ama eğer epilasyoncunuzla aranız iyiyse 'x hanım surdada var diye kendiniz acıyorsunuz:)_
yan etkilerine değinmek gerekirse: lazer sistemi başka tedaviler için 50 yılı askın bir süredir kullanılıyor sanırım bu kullanm sonrası herhangi bir yan etki görülmemiş olması lazerin gvenilirliğini kanıtlıyor diyor doktorlar. ama kanımca her tedavinin olduğu gibi bunun da yan etkileri olucaktır umarım cok buyuk yan etkileri olmaz.. onun dışında kısırlığa yol acabilceğni sanmıyorum öle bişey okudum forumda baya sacma geldi ama sorarım jinekoloğa ve lazercme
ha bi de lazercinizle iyi gecinin bazen bedava yapıyo :) kılsız tüysüz günler arkadaşlar.. inanın cok takmamamız gerekiyor kıllarımızı... emn olun kurtulursunuz bir şekilde öpüyorum hoşçakalın...
ben 19 yaşındayım bu kıllarla (tüy deil artık) başım çok büyük dertte kızlar size anlatamam çok ama çok büyük bi sorun bnm için yüzümde sırtımda göbeğimde malum yerleri(kolları,bacakları,genital bölgeyi) hiç saymıyorum bile başa çıkamıyorum.kışın sadece yüzümü alıyorum ağdayla en kısa zamanda kurtulmak tertemiz bir vücuda sahip olmak istiorum öyle korkunçlarki aynaya bakmaktan korkuyorum kışın jiletle bacaklarımı alıyorum buda iyice gürleşmesine sebep oldu ama oturup bacaklarımı almaya kalktığımda tam 6 saatimi alıyor. b.i kuaföre gittğimdede soruyorlar hastamısın die üzülüyorum çekiniyorum gitmeye :çok üzgünüm::çok üzgünüm:canım çok acıycakmı kızlar tüm vucüt yaptırmayı düşünüyorum kaç seans sürerse sürsün yeterki kurtulimsenağlama senağlama
komple bitme garantili 1250 ytl ye yapıyorlarr..bacakda o zaman 600 ytl falandır
arkadaslar bende lazerle ilgili bilgi ariyordum burda cok guzel paylasimlar yapmisiniz emeginize saglik , bende lazer yaptiracagim bacaklarima ama acili oldugunu sizden duydum:bbo: umarim korkutdugunuz kadar olmaz yerimseniben ben belcikadayim burda fiyatlar oldukca fazla seansi 380 € ve en az 5 en fazla 8 seans arasi dediler lazenden sonra jilet uracagiz dediler yanmayi onluyormus daha baslamadim insallah kismet olursa gelismelerden haberdar ederim, umarim hayallerim, param, zamanim ,havaya ucmazCADIARZU
canım benim kuzen hollanda da yaptırdı o çok memnun we bitti kılları acısını dersen dayanıyosun canım anlık dayanırsın agda çeker gibi okadarda dayanırsın yani sonuç mükemmel oluyo
canım lazerden sonra mı jilet eminmisin önce olmasın biz burda önce yapıyoruz lazer yapmadan öncede yapıyolar sonra yapılmıyo ancak dökülme oluyo yeniden cıkıyo onlara yapıyoruz onu bi araştır istersen lazerden sonra soğuk jel koyuyolar burda rahatlatıyo bilgin olsun canım grşş a.s.
Arkadaşlar İzmirde Gemini lazer epilasyon uygulayan bir merkez bilen varsa lütfen bana bildirsin.
canım ben de Ankarada yaptırıyorum gemini lazer.. tek bildiğim sadce İst ve Ank da olduğu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?