• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

bugün ilk seansıma gittim bileklerimden üst bacağımın yarısına kadar yaptırdım geri kalanı jiletlemedğim için tekrar gidicem üst tarafı da ypıcak ama hiiiiç acımadı buz gbi bi jel sürdü ondan mı acaba arada hissettim acı ama dayanılmick bişey değil iğne batar gbi bişey çoook mutluyum:lepi:

kızlar ben cumartesi günü ilk seansımı yaptırdım dökülmeler tam olarak ne zaman başlıyo doktor 10gün dedi ama bide size sorayım dedim

ewet ya dökülmeler ne zaman olucak benim bacagm jiletle alınmş gibi ucları bile gözükmüoo azıcık cıktılar sert sert ne zmn döklcekler uzamalarımı lazım ama uzamıoda bir hafta oldu hiç bişi yok

benim geçen sene tüylerim tamamen bitmişti.şu an ise tekrar çıkmaya başladı.bu durumla karşılaşan var mı acaba benden başka?

slm kızlar bende bacagıma yaptırdım 1.seansı benim biraz geç döküldü çok kuruydu çünkü siz menlendirici bebe yağı sürün nemli olsun kıl kökü duştada hafif hafif kese yapın dökülürler merak etmeyin ilk seanstan kıllar kalabilir benim kaldı okadar çoktuki bunada şükür yani memnunum bengrşmek üzere kendinize iyi bakın kılsız günlerkaydirigubbakcemile5a.s.

hormon bozukluklarında önce tedavi öneriyolar. eğer tedavin bittiyse ve tüylenme gitmediyse tabiki yapıyolar. fakat kılın renki ve yapısı çok önemli. eğer renkleri çok koyu değilse ilk seanstan sonra onlar dahada koyulaşabiliyo..iyi biryere yaptırmalısınız kesinlikle.öyle kuaför yada güzellik salonlarında başarılı ve sağlıklı olmaz asla.

selam kızlar polikistik over hastasıyım ve çenemde tüylenme var aslında çok yok ama ben artık hergün konturol etmekten sıkıldım geçen sene birkez lazerli epilasyon yaptırdım ve bidaha gitmedim şimdi yine gitmek istiyorum ama fayda görürmüyüm diye düşünüyorum hastalığımdan kaynaklanan bi durum oldugu için acaba benim gibi olup epilasyon yaptıran varmı aranızda ve bu makinaların iyisi kötüsü varmı :uhm::uhm:
yardımcı olursanız sevinirima.s.a.s.

off ya benmde 8 gün oldu ama hiç dökülmüyolar cekince geliyolar mı onu bile bilmiyorum çünkü uçları yok yapınca hepsi yandı yarın arıycam bakalım ne diycekler jiletle alınmş gibi sert sert ne zaman döklceklerr :(:(

off ya benmde 8 gün oldu ama hiç dökülmüyolar cekince geliyolar mı onu bile bilmiyorum çünkü uçları yok yapınca hepsi yandı yarın arıycam bakalım ne diycekler jiletle alınmş gibi sert sert ne zaman döklceklerr :(:(

nuniscim irtibatı koparmayalım seninle aynı gün başladık sanırım benm geçen hafta cumartesiydi ilk seansım gelişmelermzi paylaşalıma.s.

canım acele etme.tabiki hemen dökülmicekler.nerdeyse 15gün sonra başlıyo dökülme.yani bende en azından bu şekilde.merak etme :D

nuniscim irtibatı koparmayalım seninle aynı gün başladık sanırım benm geçen hafta cumartesiydi ilk seansım gelişmelermzi paylaşalıma.s.

canlarım daha 8 gün olmuş hemen dmkülmezler dediğim gibi nemlendirin bebe yagı sürün uzayıp gökülecekler 15 günden sonra kese yaparsınız dökülürler benim ilk seansım oldu hala dökülüyolar 1 ay oldu nerdeyse ocak 22 sindinde 2.seansım bakalım nolcak çok merak ediyorum nasıl çıkıcak kıllarım gitmeden 20 gün öncede jilet yapıcam sertleşşin kıllar :smiley-cool:görş kıssslarr byea.s.:enbuyukkk:

genital bölge ve koltukaaltıydı.kıllar eskisi gibi sert olmamakla beraber gene koyu koyu çıktı

canım ya çıkmaması lazım aslında hormanal bi sorun olabilirmi acaba benim genitalimde sarı tüyler warmış onlar gitmez diyolar eger öyleyse bilemem bende war bilemiyorum ya inş gider onlarda gidince sorarım senin durumu canım grş byea.s.

Kızlar teşekkur ederim içimi rahatlattınzz o zmn ben 15 gun bekliorm bakalımm ne olucak. Bebe yagıda sürdmm iyi geliek gibi yumuşacık olduuu

Back