- 16 Haziran 2008
- 312
- 0
- 116
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun yaw üsüldüm. O kadar uğraş zaman ayır sonucu böyle olsun. Dahada çoğalır mı bilmem ama istersen ağdayla alma. Belkide çoğalmasının nedeni o olabilir. Yeniden lazer düşünüyomusun peki?
kızlar bnde gidicem genital için ama tereddüdde kalıyorum böle olumsuz yazılar okuyunca nerdeyse 1-2 seneden beri kitlendim bu duruma yapmalımıyım-yapmamalımıyım die ooooffff napıcam bn ya
bikini bölgesinde lazerden sonra hep jilet kullandım ama o bölge de eski haline döndü.
yüzüme tekrar lazer yaptırmak istiyorum ama bu sefer kalıcı olsun istiyorum oyüzden araştırıyorum denemediğim şey kalmadı zaten
Arkadaşlar dün lazer yaptırdım canım çok yanmıştı nd yağ lazer ile bu günde sabah bir kalktım yüzüm şişmiş diş ağrısında nasıl şişer yüz aynı onun gibi nasıl indirebilirim bilen varsa yardım edebilirmi
yüzüne buz koy canım ödemi indirmenin en iyi yolu buzdur buzu bir naylon torbaya koy yada evde varsa buz yastığı kullan geçmiş olsun
merhaba tuzlu çerez bu gemini sisteminde fiyatlar nasıl peki ben bikin bölgesine yaptırmak istiyorum seansı ne kadara mal oluyo?canım 5-6 seans dediler ama her seansta çok az azaldı. Ndyag daha iyi bi makine alexde yaptırdım ama ndyag derim daha kısa sürede sonuç veriyo o kesin. Ama dediğim gibi acısı biraz daha fazla olduğu için bıraktım. gemini için çok iyi diyolar. sonuçta en son çıkan makine. nd yagın geliştirimiş hali .Azaldı tabikide yine 4 seanslık işim olur o makineyle.Bundan daha kısa sürede sonuç albilirsin dedikleri için araştırıyorum