• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

kızlar bnde gidicem genital için ama tereddüdde kalıyorum böle olumsuz yazılar okuyunca nerdeyse 1-2 seneden beri kitlendim bu duruma yapmalımıyım-yapmamalımıyım die ooooffff napıcam bn ya

geçmiş olsun yaw üsüldüm. O kadar uğraş zaman ayır sonucu böyle olsun. Dahada çoğalır mı bilmem ama istersen ağdayla alma. Belkide çoğalmasının nedeni o olabilir. Yeniden lazer düşünüyomusun peki?

bikini bölgesinde lazerden sonra hep jilet kullandım ama o bölge de eski haline döndü.
yüzüme tekrar lazer yaptırmak istiyorum ama bu sefer kalıcı olsun istiyorum oyüzden araştırıyorum denemediğim şey kalmadı zaten

kızlar bnde gidicem genital için ama tereddüdde kalıyorum böle olumsuz yazılar okuyunca nerdeyse 1-2 seneden beri kitlendim bu duruma yapmalımıyım-yapmamalımıyım die ooooffff napıcam bn ya

ben çok düzenli yaptıramadım. Lazerden sonra jilet makine vs ile aldım. Bir artış olmadı bende. Ama araya bişiler karıştırmadan düzenli gitmek daha iyi tabi. Ben hala devam ediyorum. Yinede işin ucunda kurtulma var ve tüylerin tekrar çıkması riski çook daha az

henüz araştırıyorum.ıspartada yaşadığım için seçenekler kısıtlı.bilmiyorum napacağımı..hem kalınlardan hemde incelerden tamamen kurtulmak istiyorum..yazık ya mahvettim kendi kendime yüzümde sadece ince tüyler vardı yıllar yıllar önce sonra ben onları da istemediğimden cımbız sir uğraştım...sonra bi baktım kalınlar çıkmaya başladı sonra bioder ardından lazer derken hala bi yol alamadığım gibi durum daha da kötü..karınca yumurtası yağını da denedim ama yüzde etkili değil maalesef..sadece bacaklarda etki gördüm..

slm ben daha yeni başladım bana lazerden sonra kullanmalısın diye bi ürün verdiler dsm sun 45 protectıon cream diye 130 ytl miş bide batık kılların var bunların içinde lut gölü tuzu vermiş haberim yok ikisine 210 ver yeter diyo bide allahım göz göre göre kazıklandım yok böyle bişey ya eve geldimki biri güneş kremi biride 30 ytl değerinde lut gölü tuzuymuş yarın geri vericem ya bunu satan kız bana lazer epilasyonu yapan kız şimdi bide gıcık olursa

pinkgirl bende lazer epılasyon yaptırmak ıstıyorum ve arastırıyorum bu mavi ışık dedilerı bır cıhaz var ıpl dıye sen onda yaptırmadın zannedersem alexdemı yaptırdın

Merhaba arkadaşlar

bu işin içinde olan biri olarak bir süredir sohbeti izliyorum, bir taraftan da reklama girmeden nasıl yararlı olabileceğimi düşünüyorum.

kısaca bir kaç faydalı bilgi vermeye çalışayım;

mavi ışık (IPL) ile kalıcı epilasyon sağlanmaz. avantajı geniş prop alanı ve jel üzerinde kaydırarak büyük alanların kısa sürede çalışılmasıdır. ağda yerine yapılabilir.

bitme garantili çok ucuz kampanyalara dikkat. hiç bir bilimsel çalışma bitme garantisinden bahsetmez, sonuçlar ortalama başarı yüzdesi ile ifade edilir. bu kampanyalar genelde IPL ile yapılır, bıkana kadar gidersiniz, yanlış çalışılırsa tüyleriniz çoğalabilir.

Alexandrite sadece epilasyon amaçlı üretilmiş cihazdır, en iyi sonuçlar alex ile alınır.

Mutlaka dermatoloji uzmanı muayenesi olun. bazı cilt kanseri başlangıcı leke ve benler sıradan lekelerden ancak dermatoskopla uzman tarafından ayırt edilir. bu lekelere lazer atılması cilt kanserini tetikleyebilir.

Cihazın bakımlı olması, lambasının zamanında değişmesi, doğru doz, özenli, bölge atlamadan çalışma çok önemlidir. bazen aynı kişide değişik bölgelere farklı dozla atış yapılması gerekir. bunların hiç birisininin doğruluğunu fark edemezsiniz, nihayetinde sizin bünyeniz tüy yapıyor denebilir. dolayısıyla tedavisini tamamlamış memnun yakınlarınızın referansını kullanmanızı öneririm.

Böyle bir referans yoksa uygulama konusunda tecrübeli dermatoloji uzmanlarının olduğu merkezlerle görüşün ve cevaplarıyla sizi tatmin edeni tercih edin. çok fiyat odaklı olmayın zira düşük fiyatlar hepimize çekici gelmekle birlikte genelde bedeli ağır olur. Sonuçta bedenimiz ve sağlığımız en kıymetli varlıklarımız, bunları kimin eline teslim edeceğinizi titizlikle seçin

sevgiler

Arkadaşlar dün lazer yaptırdım canım çok yanmıştı nd yağ lazer ile bu günde sabah bir kalktım yüzüm şişmiş diş ağrısında nasıl şişer yüz aynı onun gibi nasıl indirebilirim bilen varsa yardım edebilirmi:(

Arkadaşlar dün lazer yaptırdım canım çok yanmıştı nd yağ lazer ile bu günde sabah bir kalktım yüzüm şişmiş diş ağrısında nasıl şişer yüz aynı onun gibi nasıl indirebilirim bilen varsa yardım edebilirmi:(

yüzüne buz koy canım ödemi indirmenin en iyi yolu buzdur buzu bir naylon torbaya koy yada evde varsa buz yastığı kullan geçmiş olsun

yüzüne buz koy canım ödemi indirmenin en iyi yolu buzdur buzu bir naylon torbaya koy yada evde varsa buz yastığı kullan geçmiş olsun

Çok sağol canım ilk defa böyle oluyor oysaki ilk lazerim değildi bu daha önce alex. ile yaptırmıştım şimdi nd yağ ile yaptırdım en son çıkan makinasıydı bu daha derine iniyormuş etkisi ve daha çok canım yandı bunda açıkçası umarım çektiğim eziyete değer.
Sabah şişmiş bir suratla uyanmak bütün moralimi alt üst etti lazerden sonra buz kompleksi yaptım 1 saat kadar ama bu kadar şişlik ilk defa başıma geliyor. Sabahta buz komplaksi yaptım pek faydası olmadı umarım yarına daha da iner şişliği.

ben de bugün yüzüme lazer epl yaptırdım nd-yag lazerle lanet olsun o nasıl bi acıdır öyle bi de arkadaşlar ben bişi anlamadım yaptırdığım yerde önce yüzüme buz torbası koydular soğutmak için sonra lazer yaptılar makinenin soğutucusu yok yani o kadar dandik demek ki şok oldum yüzüme buz torbası koyunca kadın bi de makine eskiydi anladığım kadarıyla o kadar pişman oldum ki oraya yaptırdığımasenağlama başka bi yer bakıcam artık lanet olsunkötükedihüso

arkadaşım seans için 700 lira fiyat vermişler.çok uçuk.
bende yaptırmak istiyorum ama bir iki yıl sonra tekrar çıkıyor diyorlar.daha önceden yaptıranlar sonuçlarını yazarsa sevinirim.

canım 5-6 seans dediler ama her seansta çok az azaldı. Ndyag daha iyi bi makine alexde yaptırdım ama ndyag derim daha kısa sürede sonuç veriyo o kesin. Ama dediğim gibi acısı biraz daha fazla olduğu için bıraktım. gemini için çok iyi diyolar. sonuçta en son çıkan makine. nd yagın geliştirimiş hali .Azaldı tabikide yine 4 seanslık işim olur o makineyle.Bundan daha kısa sürede sonuç albilirsin dedikleri için araştırıyorum
merhaba tuzlu çerez bu gemini sisteminde fiyatlar nasıl peki ben bikin bölgesine yaptırmak istiyorum seansı ne kadara mal oluyo?

arkadaşlar benimde ilk seansım bitti rotoşumuda yaptırdım çok memnunum valla almıyorum 1 aydır hiç çıkanlarda kendıliğinden döküldü.biraz acıyor ve soğuk hava üflüyor cihaz çok iyi.ama lazerden once emla yı sürün ohh mis mis:)

arkadaşlar bende yaklaşık 8 sene önce lazer epilasyona gittim yüzümde çene ve bıyık bölgesinde çok tüy vardı ve rahatsz edici boyuttaydı bende alın hariç yüzüme kompe yaptırdım lazer çok umutluydum ama tam anlamıyla bir fiyasko oldu yüzümdeki ayva tüyler bile daha belirgin oldu.bu sefer komple yüzüm çok daha kötü oldu birde birsürü para harcadım hiç birşey olmadı.daha sonra iğneliye başladm çok şükür bitirdi ama bende bittim çünkü çok uzun sürüyo 6 yıldır gidiyorum iğneliye çenemde tek tük kaldı şimdi onlara gidiyorum arada, gidecek arkadaşlar çok iyi araştırın lazeri öyle gidin çünkü çok değişik makinaları var benim gittiğimde daha yeniydi şimdi çok çeşitli makinalar çıktı ama iyi araştırın benim başıma gelen gelmesin başınıza insanın psikolojisi bozuluyo aman dikkat iyi araştırın.

kızlar ben elazığda yaşıyorum ve burda 2 yerde lazer yapıyolar :çok üzgünüm:birinde cihaz IDL diğerinde diode marka ben ikincisini düşünüyorum koltuk altı paket fiyat 5 seans 200 ytl 5 seansta bitmezse diğer seanslar 20 ytl olcak.ama cihaz iimi bilmiyom başkada seçeneğim yok:sm_confused::Saruboce bunla lazer yaptıran arkadaşlar varmı yardım lütfeen..:Saruboceq:

Farklı bölgelerde farklı cihazlar kullanılması gerekiyor. Mesela bacakta kullanılan makine yüz için uygun değil. Çünkü yüzümüzdeki tüyler daha ince ve her makine görmüyor bunları. O yüzden buna dikkat etmek gerek. Sonra fayda görmedim deniliyor haklı olarak. Bence de mantıklı olan bu. Gittiğiniz yerde bence buna dikkat etmelisiniz. Artık teknoloji çok ilerledi

mrb arkadaslar ben yuzume lezar epilasyon yaptirmak istiyorum ama yuzumun belli yerlerinde tuglenme var ozellikle cene altinda lazer sari tugleri aliyormu aliyorsa komple yuzume yaptircam bi bilginiz varmi

Back