pko hastalıgında tedavı tamamlanmadan yapılacak olan lazerden fayda alamazsın ama canım
canım aslında doğum kontrol hapı kullanıyorum uzun zamandır tedavi için yine de lazerde işe yaramaz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pko hastalıgında tedavı tamamlanmadan yapılacak olan lazerden fayda alamazsın ama canım
Ben de bugün ilk seansımdan sonra ilk kontrol seansıma gittiiimmm.Tüylerin tamamı gitmemişti böle kısa kısa kök gibi kalmış olan tüyler vardı bir de cihazın görmedikleri vardıı.Bu kontrol seansından sonra baktım onlar da gitmiş.Şimdi 2 ay sonraya randevum var o sürede uzayacaklar.Ben de bekliyorum bakalım bu işin sonu nasl olacak inşallah en kısa zamanda istedğim sonucu alırım :1rolleyes: Bir de şunu söyleyeyim genelde İstanbuldaki en iyi merkezler filan hep alexandrite kullanıyo..Şu an en iyisi diye bahsedilen de hep o =)
Arkadaşlar bende koltuk altıma lazer epilasyon yaptırıyorum. 5-6 seansta bitiyo dediler ama en son geçen hafta gittiğimde 8. seanstı.Aslında tüylerim çok azaldı çünükü benim yıllardır jiletle almaktan dolayı çok yoğun ve çok sertti.en son çok az ve tüy gibi çıkmıştı ama bi türlü nedense bitmiyo.Hormon tahlili de yaptırdım normal çıktı ama neden bitmiyo anlamadım bana kesin biter demişlerdi 5-6 seansta
ben de yaptırıyorum, genital bölge+bikini+kol altı 150 milyon. 15 gün falan oldu daha yeni dökülmeye başladı ama epey seyreldiler. batık falan da oluyo bende. bi an önce kurtulurum umarım