• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

arkadaşlar (kolaltı) ilk seansımda gittiğimde pek azalma olmuyordu kadın sahte gibime geldi(3,seansta)bıraktım. başka merkeze gittim acayip azalma oldu bu 4. seansım umarım biter yaa.

arkadaslar koltuk altımı lazer epılasyonla aldırmak ıstıyorum diode tavsıye edermısınız yoksa alexandrite mi ?

Ben de bugün ilk seansımdan sonra ilk kontrol seansıma gittiiimmm.Tüylerin tamamı gitmemişti böle kısa kısa kök gibi kalmış olan tüyler vardı bir de cihazın görmedikleri vardıı.Bu kontrol seansından sonra baktım onlar da gitmiş.Şimdi 2 ay sonraya randevum var o sürede uzayacaklar.Ben de bekliyorum bakalım bu işin sonu nasl olacak inşallah en kısa zamanda istedğim sonucu alırım :1rolleyes: Bir de şunu söyleyeyim genelde İstanbuldaki en iyi merkezler filan hep alexandrite kullanıyo..Şu an en iyisi diye bahsedilen de hep o =)

Ben de bugün ilk seansımdan sonra ilk kontrol seansıma gittiiimmm.Tüylerin tamamı gitmemişti böle kısa kısa kök gibi kalmış olan tüyler vardı bir de cihazın görmedikleri vardıı.Bu kontrol seansından sonra baktım onlar da gitmiş.Şimdi 2 ay sonraya randevum var o sürede uzayacaklar.Ben de bekliyorum bakalım bu işin sonu nasl olacak inşallah en kısa zamanda istedğim sonucu alırım :1rolleyes: Bir de şunu söyleyeyim genelde İstanbuldaki en iyi merkezler filan hep alexandrite kullanıyo..Şu an en iyisi diye bahsedilen de hep o =)

canım sende alexandriteyle mı yaptırıyosun hangı bolgene bı de ben de dusunuyorum koltuk altına ama gıtmeyı dusundugum yer alexandrıte cıhazına sahıp degılmıs baska bır yer aramaya calıscam sanırım :1no2:

Evet ya ben de alexandrite ile yaptırıorum çünkü dolaştığım (karar vermeden önce ) tüm merkezlerde aynı cihazdan vardı zaten alexandrite yani =) Bildiğim kadarıyla şu an en iyisi o ama senin bahsettiğin cihazı hiç bilmiyorum,yalan konuşmayayım yine de...Aslında internetten bi araştır istersen ikisini.Bir de burda "dr.dido" adıyla, bu işi yapan uzman bir arkadaş var o da hep alexandrite'i öneriyor canım.Ben bel ve göbek bölgem için gidiyorum aslında kıl bile denemeyecek çok ince tüyler vardı bende,yani yaptırmana gerek yok dediler hep ama beni çok rahatsız ediyorlardı,yani takıntı olmuştu biraz o yüzden gidiyorum =) Şimdilik memnunum...

Arkadaşlar bende koltuk altıma lazer epilasyon yaptırıyorum. 5-6 seansta bitiyo dediler ama en son geçen hafta gittiğimde 8. seanstı.Aslında tüylerim çok azaldı çünükü benim yıllardır jiletle almaktan dolayı çok yoğun ve çok sertti.en son çok az ve tüy gibi çıkmıştı ama bi türlü nedense bitmiyo.Hormon tahlili de yaptırdım normal çıktı ama neden bitmiyo anlamadım bana kesin biter demişlerdi 5-6 seansta

selam kızlar benimde bu kıllarla başım belada bende lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ama ya korkuyorum bi yakınım sakın yaptırma ilerde kanser olursun falan doğal değil demişti bende tamamen kafamdan silmiştim ama şimdi okuyunca az kaldı yada bitmek üzere sizden yazı gelince falan özeniyorum yani araştırdınzmı tabiki bi lazer merkezi evet kanser yapar demez ama başka yerlere de sordunuzmu risklimi ?

Canım haklısın aslında düşündüklerinde çünkü ben de aynı endişeleri taşıyordum.Bi kere şunu söyliyim böyle direk olayın ne olduğunu bilmeden "aaa sakın! şöle olursun böle olursun" diyenlere hep kızmışımdır =) Benim bildiğim kadarıyla lazer ışınları melanin pigmenti tarafından (yani bu kıllara rengini veren pigment ) görülüyor ve bu sayede o kıl kökleri yanıyo.Derinin,milimetrik değerlerde altına kadar iniyormuş yani 1cm bile değil...Dolayısıyla kıl kökünden aşağı ulaşmıyormuş ışın.Organlar açısından bu nedenle hiçbir sakıncası yok deniyor. Bir de cihazlar FDA onayı almış yani Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi'nin onayı...Ben bunları kendim yaptığım araştırmalardan buldum ve bu kadar senedir bu kadar insan yaptırıyor,kanserle de hiçbir bağlantısı bulunamamış bunları da göz önüne alarak başladım lazere. =) İnşallah güzel sonuçlar alırım ama tabi karar senin eğer seni çok rahatsız eden tüylerin yoksa ve yaptırınca için rahat etmeyecekse sen bilirsin yerimseniben

bende genetal bölgeye yapıcam ama ilerde bir sorun çıkarırmı hamile kalamazsam diye korkuyorum bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...

Arkadaşlar bende koltuk altıma lazer epilasyon yaptırıyorum. 5-6 seansta bitiyo dediler ama en son geçen hafta gittiğimde 8. seanstı.Aslında tüylerim çok azaldı çünükü benim yıllardır jiletle almaktan dolayı çok yoğun ve çok sertti.en son çok az ve tüy gibi çıkmıştı ama bi türlü nedense bitmiyo.Hormon tahlili de yaptırdım normal çıktı ama neden bitmiyo anlamadım bana kesin biter demişlerdi 5-6 seansta

canım hangı cıhazla yaptırıyosun alexandrite mi diode mi ??

Yılbaşından önce bacaklarıma iki seans elips adlı makinayla yaptırdım.%70 azalma oldu. Hamile olduğum için bıraktım. 9 ay oldu. Şuan çok memnunum doğumdan sonra devam edeceğim. Bu sefer alex deneyeceğim.

Acısı ağda yaptırır gibi oluyor. Kıllar çok ve kalınsa acı artıyor.

Son düzenleme:
kızlar sıfır acısıs hatta gıdıklanarak genıtall bolgesınıe yaptırmak ıstıysanız tek sorucagınız lazer cıhazının jellımı uflemelı? ben genıtal bolgeme uflemelı lazer yaptırıyorum super acısız herkeze tavsıye ederım.

ben de yaptırıyorum, genital bölge+bikini+kol altı 150 milyon. 15 gün falan oldu daha yeni dökülmeye başladı ama epey seyreldiler. batık falan da oluyo bende. bi an önce kurtulurum umarım :(

hadi yaaaaa.ben korkuyorum lazer den bir zararı varmı acaba.batık sorunu genelde herkeste var canım.umarım kurtulursun en kısa zamanda.:1rolleyes:

alexandra ve diode (diyot) makineleri ile yapılan lazer epilasyon çok başarılı
ama işin uzmanına yaptırın derim sahtekarlar çok çünkü
cilt renginiz beyaz tüyleriniz siyaha yakınsa çok çok başarılı
önerim yaptırmaya karar verdikten sonra 2 3 ay kadar neresi olursa olsun jilet yapın veya kesin (kıllarınızın köküne dokunmayın) sonra gidip yaptırın
ama cildiniz ,yapan kişi ve cihaz çok önemli hatta cihazın ne kadar süredir kullanıldığı bile önemli
kış aylarında yaptırın güneşte iz kalmasın

az önce yazdığım cihazların sağlık yönünden bir zararı yok lazerden bu kadar çekinmeyin bence sonuç süper
ama eski aletlerin durumu nedir bilemem
bu arada pazarlık edin :)
ben özel bacak çene göbek bölgeme yaptırdım
en başarılı özel bölgede

Son düzenleme:
arkadaşlar yüzüme sekiz gün önce diode lazer yaptırdım favori bölgeme tüyleri kısalttılar elektronik makasla sonra lazer yaptılar ama o tüyler uzamaya devam ediyo ve dökülmediler normal mi bu sizce bilenler cvplarsa sevinirim...

Ben 15 gün önce yüzüme Alexandre Bio Shine die bi cihazla laser yaptırdım. yapan yer TR de sayılı olduğunu söyledi, daha önce başka biyerde başka bi cihazla yaptrıyodum bide bunu da denyim dedim ama Hiç memnun kalmadım tüylerim hep duruyor dökülmedi kısalıp kıvrılıp kaldılar yüzümde. Ne tavsiye edersniz.. ?? :(

Back