Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
350 YTL seans başına mı yoksa toplam fiyat mı acaba?benim bacaklarımda batıklar var ve yara oldu artık heryerim doktor lazer yapmak lazım dedi dizden aşağısı için 2 bacak 350ytl dedi nsl sizce fiyatı 5 seans olması gerekymş birz fazla gbi geldi bana fiyat
cevap verecek kimse yokmuuuu :uhm::uhm:
selam bende favori bölgeme yaptırmıştım... jiletle aldılar o yüzden dökülene kadar saçlarımı toplamamıştım... ama tüm yüz yaptıracaksanız zor aslında... belki jiletle almadan lazer yaparlar diğer kısımları.... yada ortalama 10 gün evden çıkma canım yaw....
arkadaşlar bende yüzüme lazer epilasyon yaptırmak istiyorum özellikle çene bölgemde baya sert kıllar var , normalde ağda ile alıyorum her hafta sonu , ben bişey sormak istiyorum size , bu lazere başlayınca kılları kökünden almamak gerekiyormuş ya , e peki almadan da nasıl dolaşıcaz öyle , ben bide çalışıyorum almadan nasıl olcakki ??? yaptıranlar varsa lütfen yardımcı olabilirmi
tşkler
fiyatı çok ucuz ve genital bölge üstelik bi sorun yaşama canım bence iyi araştır
arkadaşlar bende yüzüme lazer epilasyon yaptırmak istiyorum özellikle çene bölgemde baya sert kıllar var , normalde ağda ile alıyorum her hafta sonu , ben bişey sormak istiyorum size , bu lazere başlayınca kılları kökünden almamak gerekiyormuş ya , e peki almadan da nasıl dolaşıcaz öyle , ben bide çalışıyorum almadan nasıl olcakki ??? yaptıranlar varsa lütfen yardımcı olabilirmi
tşkler