• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

benim bacaklarımda batıklar var ve yara oldu artık heryerim doktor lazer yapmak lazım dedi dizden aşağısı için 2 bacak 350ytl dedi nsl sizce fiyatı 5 seans olması gerekymş birz fazla gbi geldi bana fiyat

arkadaşlar selam;
deminden beri bütün yazılanları okudum bende geçen hafta genitale yaptırdım bugün 1 hafta oldu kıllar dökülmeye başladı bazı yerlerde dökülme olmadı gittiğim yer dr muayenesi hemşire yapıyor şimdilik memnunum ama çok canım yandı eğer sonuç alırsam koltukalı ve bacaklarımada yaptıracağım ortalama fiyatlar hep aynı demek ki ,biraz yanık izi var acaba geçer mi ki göeceğiz bakalım deneyimlerinizi yazaranız çok memnun olurum...
sevgiler

Kızlar benim genital bölgem erkek sakalı gibi. Hatta dahada beter. Şunu anladım oraya mutlaka bi çare bulmam lazım. Koltukaltıma lzaer yaptırıyorum ama genitali açmaya çok çekiniyorum. :utangac: Çünkü genital bölgem çok siyah ve dudaklar sarkık. Napabilirim nolur akıl verin senağlama

merhaba piyano :) ben 22 yaşımdayım 18 yaşına girer girmez lazere başladım bekliyodum zaten... diod, foto, alex bu 3üne gittim iğneli istemedim. ilk gittiğim bilirsin en bildiğimiz adı duyulumuş sosyetenin gittiği güzellik merkezi olduğu için gittiğim bir yer yoksa makineler hakkında çok bi bilgim yoktu. sanırım onların makinesi foto denilendi 1 yıldan fazla onlara gittim sonra öğrendm ki makinelerinin soğutucusu çalışmıyormuş yaktılar beni.. ve bu işten çok iyi para kazanıyorlar. ben lazer olduğmda bişi giyinemiyordum ve tüm bacağım yanıp kabuk baglıyodu... sonra tanıdık bir doktor arkadaşımız aracılığla başka bir yere başladık mükemmeldi alexandrite... orası kapanınca tanıdık merkze gittim onların da diod tu.
sana en faydalı gelen hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bende yüzüme lazer epilasyon yaptırmak istiyorum özellikle çene bölgemde baya sert kıllar var , normalde ağda ile alıyorum her hafta sonu , ben bişey sormak istiyorum size , bu lazere başlayınca kılları kökünden almamak gerekiyormuş ya , e peki almadan da nasıl dolaşıcaz öyle , ben bide çalışıyorum almadan nasıl olcakki ??? yaptıranlar varsa lütfen yardımcı olabilirmi

tşkler

Şimdi arkadaşlar bişey soracam size.
endiac diye bi lazer cihazı duyan bilen varmı?
şu ince tüyler için buna girmek gerekiyomuş bel ve göbekteki tüyler için.
forumun hepsini okuyamadım maalesef. şimdiden teşekkürler.

cevap verecek kimse yokmuuuu :uhm::uhm:

selam bende favori bölgeme yaptırmıştım... jiletle aldılar o yüzden dökülene kadar saçlarımı toplamamıştım... ama tüm yüz yaptıracaksanız zor aslında... belki jiletle almadan lazer yaparlar diğer kısımları.... yada ortalama 10 gün evden çıkma canım yaw....

selam bende favori bölgeme yaptırmıştım... jiletle aldılar o yüzden dökülene kadar saçlarımı toplamamıştım... ama tüm yüz yaptıracaksanız zor aslında... belki jiletle almadan lazer yaparlar diğer kısımları.... yada ortalama 10 gün evden çıkma canım yaw....

bana kalsa bi sende çıkmam evden ama sengözlerimebaksanab çalışıyorum canım yaa
o yüzden açıkcası bu zamana kadar hep erteledim , çalışınca almasan olmuyooo
e evde kalmak gibi bi şansımda yok :çok üzgünüm:
oyüzden daha önce yüz bölgesini yaptıran arkadaşlar varsa çalışan aynı zamanda benim
gibi fikirlerini almak istedim ..

arkadaşlar bende yüzüme lazer epilasyon yaptırmak istiyorum özellikle çene bölgemde baya sert kıllar var , normalde ağda ile alıyorum her hafta sonu , ben bişey sormak istiyorum size , bu lazere başlayınca kılları kökünden almamak gerekiyormuş ya , e peki almadan da nasıl dolaşıcaz öyle , ben bide çalışıyorum almadan nasıl olcakki ??? yaptıranlar varsa lütfen yardımcı olabilirmi

tşkler

slm canım sert kıllar varsa zeten hemen dökülüyor ilk seansta ve diğer seana kadar pek çıkmıyor merak etme eskisinden daha rahat dışarı çıkabileceğinden kuşkun olmasın sadece güneşe çıkmaman gerekiyor çıkarsanda güneş kremi sürersin zaten kış geldi pek güneş göremiyoruz dimi :delphin:

Arkadaslar bende genital bolgeme epilasyon yaptırmak istiyorum benim kuaforum kampanya yapmıs 350ytl bitene kadar yani 15 seans diyor fiyat olarak sizce nasıl, birde kullandıgı cihaz son sistem dedi Diode Lazer kullanıyormus alexandırda 1 lazer ısıgı gonderırken bu bırden fazla ısık gonderıyormus ve boylece daha cok alanı tek senasta etkı edıyormus bu cihazı duyan yada yaptıran varmı acaba yardımcı olursa sevınırım...

fiyatı çok ucuz ve genital bölge üstelik bi sorun yaşama canım bence iyi araştır

Bu dedigim yer guvenilir hem kuafor hemde guzellik merkezi herseyleri hep son sistem zaten sir agdaya gidiyorum hijyen konusunda bir suphem yok herseyleri kullan at tarzı, dikkat et derken neyi kastettin canım hijyenmi yoksa uygulama sistemimi

Selam kızlar

* SopranoXL Lazer Epilasyon cihazı ve
* Harmony Lazer Epilasyon cihazı

hakında bi bilginiz varmı? Bu cihazlardan biri ile epilasyon yaptıran oldumu hiç ?

Son düzenleyen: Moderatör:

tşkler

eylultamer arkadaşım merhaba :) lazer yaptırırken ben tüg dökücü kullanmıştım doktorum jileti de kullanabilirsin demişti ama yapmadım. kalınlaşır diyosan nasılsa lazere tekrar girceği için çok farketmiyor...

Kafam karıştı bacak altına yaptıracaktım çok fazla etek giyiyorum almaktan bıktım tavsiye edeceğiniz bir yer var mı acaba?yoksa işe yaramaz mı ?bayagı da pahalı insan göz alamıyor...

ben evLenmeden bi süre evveL düşünüyorum kesinLikLe kızLar ne dersinizz???
hadi şimdi bi şekiLde idare ediyorum ama..
ama çalışınca faLan param oLduğunda önce bacakLarımda uyguLatmak istiyorum evLenmeyi bekLemeden :1rolleyes:
zor yaa işimiz zooorrr

pazar günü ilk seansımdı lazerde.koltuk altı bölgeme uygulattım.ben yüz bölgem içinde iğneliye gidiyorum.onun acısının yanında lazer bişiycik olmaz diyordum ama acımadı diyemeyeceğim.kadın batma ve yanma olacak dedi.geröektende atışlarda biraz acı çektim.ama en zorunu atlatın artık diğerlerinde böle olmaz dedi.40 ytl verdim.benim koltuk altı bölgem çok yayıktı .bakalım güzel sonuç alırsam göğüs ucu ve göğüs aramada yaptıracağım.ileriyi bilmem ama çok harika bir rahatlık olduğuna eminm:)

[/SIZE][/SIZE]Bende ilk seansımı diode markayla koltuk altıma geçen cuma yaptırdım.çok acıdı yaaa.kadın jiletle aldı ve suan diken gibi çıkmışlar maşş:1rolleyes:normalde böyle değil jiletten galiba.10 gün içinde uzayıp dökülür dediler.diyodla lazer yaptıran varmı acabaa

Back