• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

alexandra ve diode (diyot) makineleri ile yapılan lazer epilasyon çok başarılı
ama işin uzmanına yaptırın derim sahtekarlar çok çünkü
cilt renginiz beyaz tüyleriniz siyaha yakınsa çok çok başarılı
önerim yaptırmaya karar verdikten sonra 2 3 ay kadar neresi olursa olsun jilet yapın veya kesin (kıllarınızın köküne dokunmayın) sonra gidip yaptırın
ama cildiniz ,yapan kişi ve cihaz çok önemli hatta cihazın ne kadar süredir kullanıldığı bile önemli
kış aylarında yaptırın güneşte iz kalmasın

cancazım bu konuda baya bilgin var belli sana bi iki şey sorabilir miyim dedim ve soruyorum ben yüzüme yaptırıyorum lazer epilasyon sence jiletle aliim mi daha da koyulaşsın tüyler-bence mantıklı -tatlicadiarzu--
ikinci sorum da yüzümde sivilce var ve roaccutane kullanmak istiyorum daha önce de kullandım benim yüzümde öle aşırı bi hassasiyet olmuyo roac. kullanırken...diyelim ben roac. kullanırken lazer epilasyon yaptırdım yüzüme ne olur yani en kötü ihitmalle ne olabilir?sorularıma cvp verirsen çok çok sevinirim hoşçakalŞeniz

cancazım bu konuda baya bilgin var belli sana bi iki şey sorabilir miyim dedim ve soruyorum ben yüzüme yaptırıyorum lazer epilasyon sence jiletle aliim mi daha da koyulaşsın tüyler-bence mantıklı -tatlicadiarzu--
ikinci sorum da yüzümde sivilce var ve roaccutane kullanmak istiyorum daha önce de kullandım benim yüzümde öle aşırı bi hassasiyet olmuyo roac. kullanırken...diyelim ben roac. kullanırken lazer epilasyon yaptırdım yüzüme ne olur yani en kötü ihitmalle ne olabilir?sorularıma cvp verirsen çok çok sevinirim hoşçakalŞeniz

zamanında roaccutane kullanmış biri olarak söyleyeyim... benim lazer apilasyonla ilgili görüşmeye gittiğim yer kullanımın bitiminden 6 ay kadar sonraya kadar hiçbir yere yaptırma dedi... başka yerlerle de görüşebilirsin ama sakın yaptırma dedi...

en kötüsü ne olur dersen yüzünde sivilce izleri yerine yanık izleri olur arkadaşım... bence iki tedaviden birini sonraya at...

http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epil-yapan-doktordan-bilgiler-t168646/index29.html

bu linkte de aradığın cevabı bulabilirsin belki canım... dr. dido var... 4 yıldır lazer epilasyon yapıyor... ve gerçekten her sorumuza tatmin edici yanıtlar veriyor... bu da senin soruna benzer bir soruya vermiş olduğu cevap... yerimseniben

küçük böcük saol canım ilgilendiğin için hala kararsızım ikisinden de vazgeçemiyorum başıma bela açacam sonunda:bbo:

küçük böcük saol canım ilgilendiğin için hala kararsızım ikisinden de vazgeçemiyorum başıma bela açacam sonunda:bbo:

yok yapma canım ya valla bak çok sonra başka şeylerle uğraşırsın... allah korusun... sırayla :) bence önce sivilce tedavisine başla... sonuçta o daha rahatsız edici ... benim için öyleydi... sonra lazere başlarsın.. bana 6 ay demişlerdi ama dr. dido 1 ay demiş... araştırırsın belki arada o kadar beklemene de gerek kalmaz...

sonra yüzdeki o lekeleri filan geçrimek çok zor oluyor... bence gel sen birinden bi süreliğine vazgeç... a.s

yok yapma canım ya valla bak çok sonra başka şeylerle uğraşırsın... allah korusun... sırayla :) bence önce sivilce tedavisine başla... sonuçta o daha rahatsız edici ... benim için öyleydi... sonra lazere başlarsın.. bana 6 ay demişlerdi ama dr. dido 1 ay demiş... araştırırsın belki arada o kadar beklemene de gerek kalmaz...

sonra yüzdeki o lekeleri filan geçrimek çok zor oluyor... bence gel sen birinden bi süreliğine vazgeç... a.s
Slm böcükcüm. En az 3 ay demiştim. bknz:20.08.2008 tarih lazer epil. yapan dr.dan bilgiler. En az 3 ay tahriş edici her uygulama, lazer, ağda, kese, peeling....vs.... ve en az 3 ay gebelik de yasak.:1hug: a.s. sevgiler.

arkadaslar ben ıgnelı epılasyona gıttım faydası cok fazla gordum leke sorunumda yok ama tek sorun cok acıması sımdı LAZER EPILASYONA gecmeyı dusunuyorum ondada cok acıyomu cvp verırsenız sevınırım :uhm:

arkadaslar ben ıgnelı epılasyona gıttım faydası cok fazla gordum leke sorunumda yok ama tek sorun cok acıması sımdı LAZER EPILASYONA gecmeyı dusunuyorum ondada cok acıyomu cvp verırsenız sevınırım :uhm:

canım iğneli epilasyonu nerene yaptırıyodun?iğneliye dayandıysan lazer epilasyon sana masaj gibi gelir:delphin: ben yüzüme yaptırıyorum lazer epilasyon diode lazer yapılıyo acısı yüzüne ince bi lastik çarpması gibi bence sorun bile yapılcak bi acı değil keşke kurtulsam şu tüylerden acısına razıyım...

Slm böcükcüm. En az 3 ay demiştim. bknz:20.08.2008 tarih lazer epil. yapan dr.dan bilgiler. En az 3 ay tahriş edici her uygulama, lazer, ağda, kese, peeling....vs.... ve en az 3 ay gebelik de yasak.:1hug: a.s. sevgiler.

merhaba dr.cum :) yanlış hatırlamışım pardon... :1rolleyes:

kıslar merhaba bende genital bölgeme ndyag ve alexandirte lazerle toplam 4 seans gittim. İlk seansım ndyag dı ve tüylerimin büyükbi kısmı ndyagla azaldı. Ama acısı alex den daha fazla olduğu için bıraktım.Son 3seans alex. yaptırdım ama her seansta çok az azaldı. Şimdi ndyagın daha gelişmiş bi sistemi varmış Gemini lazer die. Acısız falan dedi konuştuğum merkez. Soğutması süpermiş.Bide kıl köküne en çok inen makineymiş.Onu araştırıyorum. daha az seans garantisi veriyolar.1-3 seans arası %80 i biter dediler. Yaptıran daha fazla bilgisi olna varmı acaba aranızda kıslarr???

canım 5-6 seans dediler ama her seansta çok az azaldı. Ndyag daha iyi bi makine alexde yaptırdım ama ndyag derim daha kısa sürede sonuç veriyo o kesin. Ama dediğim gibi acısı biraz daha fazla olduğu için bıraktım. gemini için çok iyi diyolar. sonuçta en son çıkan makine. nd yagın geliştirimiş hali .Azaldı tabikide yine 4 seanslık işim olur o makineyle.Bundan daha kısa sürede sonuç albilirsin dedikleri için araştırıyorum

canım 5-6 seans dediler ama her seansta çok az azaldı. Ndyag daha iyi bi makine alexde yaptırdım ama ndyag derim daha kısa sürede sonuç veriyo o kesin. Ama dediğim gibi acısı biraz daha fazla olduğu için bıraktım. gemini için çok iyi diyolar. sonuçta en son çıkan makine. nd yagın geliştirimiş hali .Azaldı tabikide yine 4 seanslık işim olur o makineyle.Bundan daha kısa sürede sonuç albilirsin dedikleri için araştırıyorum

canım bende genıtale gdıyorum 3.seansım alex benımkıde senın bahsetıgın makınayı bulursan benı haberdar etm lutfen optummmhihoyyyt

canım bende genıtale gdıyorum 3.seansım alex benımkıde senın bahsetıgın makınayı bulursan benı haberdar etm lutfen optummmhihoyyyt

cnm bahsettiğim makinayı epeydir araştırıyodum. Burda yaptıran tek bi arkadaş buldum. O sonuçlarından çok memnun. 4 seansın sonunda çok az kaldı dedi. Büyük ihtimal 5. seansında biticek. 1-3 seans ta %80 garanti veriyolar. Bende bugün ilk seansıma gittim.genital ve kolaltı için. İnanılmaz rahat geçti. Sadece genital bölgenin dudak kenarlarında birazcık acı hissettim o da çook az. Hiç bu kadar acısız olabileceğini tahmin etmemiştim. sanki jiletle aldılar :dance: özellikle genital yaptıracaklar için tavsiye ederim. Çünkü alexte dudak kenarlarına çok fazla giremiyolar. Üstelik hiç kızarmadı bile. Cihazın başına dokundum buzluk gibiydi :) Bide alexte her seansta dozu artıtığı için bende biraz lekeler oluştu. O lekeler de açılacak dedi.. :lepi: 10 içinde dökülmeye başlıycakmış tüyletim. Bi dahaki seans 2 ay sonra. Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım kıslar. Hepinize tüysüz günler :hooray:

Son düzenleme:

cnm gemini lazeri epeydir araştırıyodum. Burda yaptıran tek bi arkadaş buldum. O sonuçlarından çok memnun. 4. seansın sonunda çook az kaldı dedi. 1-3 seans ta %80 garanti veriyolar. Bende bugün ilk seansıma gittim.genital ve kolaltı için. İnanılmaz rahat geçti. Sadece genital bölgenin dudak kenarlarında birazcık acı hissettim o da çook az. Hiç bu kadar acısız olabileceğini tahmin etmemiştim. sanki jiletle aldılar :dance: özellikle genital yaptıracaklar için tavsiye ederim. Çünkü alexte dudak kenarlarına çok fazla giremiyolar. Üstelik hiç kızarmadı bile. Cihazın başına dokundum buzluk gibiydi :) Bide alexte her seansta dozu artıtığı için bende biraz lekeler oluştu. O lekeler de açılacak dedi.. :lepi: 10 içinde dökülmeye başlıycakmış tüyletim. Bi dahaki seans 2 ay sonra. Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım kıslar. Hepinize tüysüz günler :hooray:

arkadaşlar ben alex.le yaptırdım 3 yıl önce tüyler aynen geri gedi..zaten hepsi gitmemişti...böyle bir durumla karşılaşan başka biri varmı aranızda?

arkadaşlar ben alex.le yaptırdım 3 yıl önce tüyler aynen geri gedi..zaten hepsi gitmemişti...böyle bir durumla karşılaşan başka biri varmı aranızda?

Lazerle tamamen bitmişmiydi? Eğer kalanları ağdayla alırsan nedense geri gelme riski varmış. Bende yeni öğrendim. Benim şu an lazer yaptırdığım merkez söyledi banada. Gerçi lazerden sonra %100 geri gelmiyceğininde garantisi yokmuş. Hormon değişiklikleri falan olursa çok küçük bi ihtimal ama olabiliyo böyle bi durum maalesef :(

kızlar bende pazartesi gidicem tüm vücut bitirme garantili 1750 ytl üstelik kredi kartına 10 taksit bi deneyeceğim bakalı ne oluyor.tüm vücut derken genital tüm bacak koltuk altı ve bıyık çok acırmı ya

Lazerle tamamen bitmişmiydi? Eğer kalanları ağdayla alırsan nedense geri gelme riski varmış. Bende yeni öğrendim. Benim şu an lazer yaptırdığım merkez söyledi banada. Gerçi lazerden sonra %100 geri gelmiyceğininde garantisi yokmuş. Hormon değişiklikleri falan olursa çok küçük bi ihtimal ama olabiliyo böyle bi durum maalesef :(

hayır tamamen bitmemişti..ben de geriye kalan ince tüyleri ağdayla aldırıyordum daha sonra kalınlar yeniden ortaya çıktı hem de çoğalarak :(

hayır tamamen bitmemişti..ben de geriye kalan ince tüyleri ağdayla aldırıyordum daha sonra kalınlar yeniden ortaya çıktı hem de çoğalarak :(

geçmiş olsun yaw üsüldüm. O kadar uğraş zaman ayır sonucu böyle olsun. Dahada çoğalır mı bilmem ama istersen ağdayla alma. Belkide çoğalmasının nedeni o olabilir. Yeniden lazer düşünüyomusun peki?

Back