Canım bence ileride ah aptal kafama
klava: dememek için çok iyi araştırmalı. Sonuçta bacaklar da işe girerse milyarlar döküyor bu işe insan ve para kolay kazanılmıyor. Ben senin gittiğin merkezlerin profesyonel yerler olmadığını düşünüyorum hala, kendi merkezime başlamadan önce çok araştırdım, birkaçı aynı sana söyledikleri gibi kesin bitiyor deyince o merkezi hemen kara listeye aldım, çünkü böyle bir şey yok, biraz araştıran bunu görür, şu an gittiğim yer bana uygulamaların %80-90'ında 8 seans sonunda %80-90 civarı azalma ve kalanlarda da incelme yakaladıklarını söyledi, bu bana hem dürüstçe hem de bilimsel geldiğinden başladım. Belki de bir seans atlayıp sonuçları gerçekten görmek emin olmak lazım, örneğin senin seansların bittiğinde yine çıkmaya başlamış di mi. Önümde 3. seans var ama yaza denk geldiğinden gidip gitmemeyi düşünüyordum, belki eylüle bırakırım böylece 4 ay eder ve şu an çok memnun olduğum sonucun kalıcılığından emin olurum. Bence sen de önce cilt tipinin lazere uygunluğundan gerekirse doktor yardımı alarak emin olmalı, sorun yoksa çok çok iyi araştırarak belki 2-3 seans daha denemeli ve ara verip sonucu kontrol etmelisin. Dostça önerim bu benim..:içelim: