• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

soruma cvp lütfennnnnnnnn

utanmana , çekinmene hiç gerek yok ki :teselli: ben de şu anda ağda için gidiyorum ... ilk başta çok zor gelmişti... ama alıştım şimdi... gerçi son gidişimde her zamankinden başka biri yapmıştı çok rahatsız olmuştum... ama düşünsene 5-6 sefer aynı kişi lazer uygulayacak sonra istemezsen kimseye göstermezsin sengözlerimebaksanab

selam kızlar bugün epilasyon yapan bi yere gittim.genital bölge 500 ytl.btme garantili.iyimi szce fiyat

merhaba arkadaslar
bende kıllardan muzdarıp olan bır kısılıgım oylekı yuzumdekı sarı tuylerden bıle cok rahatsız oldum ıcın en once ıp aldım ve sonra cımbıza basladım daha onrasında ıs cıgrından cıktı cenemde sıyah kıllar olustu yogun bı arastırmanın ardından guzel ve temız bı epılasyon merkezı buldum cıhaz cok yenı ve turkıye sayılı yerde var sarısın ve tuylerımın sarı olması bıle bu cıhazda cok onemlı degıl cıhaz gemını ısımlı ve ABD onaylı ılk basta cok korkmustum lazerlı epılasyon merkezlerınde mılletın basına gelen yanık vs gıbı olaylarda benım basıma gelıcek dıye ama 5 dakıka ıcınde uzman doktar tarıfından hıc bırsey hıssetmeden kıllarımdan kurduldum ne yanık ne kızarma nede sısme hıcbır sey 2. seansım bıttı ve yok denılecek kadar azaldı 5 senedır kendıme bosuna kısıntı yapmısım fıyatı bıraz pahalı sadece cene kıl yogunluguna gore bakıyolar 350$ butun kıllar bıtene kadar seans ucretı

selam kızlar bugün epilasyon yapan bi yere gittim.genital bölge 500 ytl.btme garantili.iyimi szce fiyat

Paket fiyatı olarak gayet normal bir fiyat.bikini bölgesi dahil mi? Bende bikini bölgesi dahil genital bölgeye seans başı 150ytl dediler.Zaten paket program olunca az biraz indirimli oluyor.Mesela 650ye veya 600e falan geliyorsa normali(toplam seans),hepsini peşin verdiğim içn öyle 550lere 500lere düşebiliyorlar.Makul fiyat canım.Ben istanbuldaki nerdeyse heryeri araştırdım ortalama bu fiyatlar

kıslar genital bölgeye yaptıran warmı bide pakette garanti weriyolarmı bnmde başım dertte bu tüylerle jiletten nefret ediyorum

Pakette garanti veriyorlar mı bilemem ama genel manada,tedavi bittikten sonra tüylerin çıkmamak üzere biteceği ile ilgili söyledikleri şu:
uzman doktorumuz tedaviniz başlamadan önce ten rengi ve kıl yapınızı inceledikten sonra yüzde kaç oranında ortalama kaç seans sonrasında başarılı sonuç alacağınızı belirtecektir.
Nereye sorduysam böyle dediler, ama mesela benim başlayacağım yerin sitesi: vücut bölgesi(yüz değil) 4-6 seans sonrasında tüylerde yüzde 90-95 oranında olumlu sonuç alınmaktadır..diyorduyerimseniben

Yani tüylenme şikayetin biraz fazlaysa, altında hormonel bir sebebin olabileceğini anlamak adına yaptırıyorsun.Çünkü emin olmak lazım ki lazer epilasyon tedavinin sonrasında tüylerde geri dönüş olmasın.
Gerçi muayene eden epilasyon doktoru hormonel rahatsızlığının olup olmadığını az çok anlıyor.Bende gerek olmadığını söylemişti ama yine de emin olmak için yaptırdığımda sorun olduğu ortaya çıktı,iyiki yaptırmışım.Şöyle oldu:
Epilasyon doktoruna emin olmak istediğimi,bana reçete yazmasını ve hastanelerin birinde(hangisinde yapılıyorsa) yaptırmak istediğimi söyledim.Yaptırdım(sağlık sigortam sayesinde 7 hormonuma 200ytl.ye bakıldı,ama sağlık sigortan yoksa çok pahalıya geliyor) ve tekrar epilasyon doktoruma gösterdim ,prolaktin hormonun fazla çıkmış tedavi ol dedi.
Ama dediğim gibi sen önce yaptıracağın yere git, onlar sana bilgi verirler.

Bu arada özel mesaj sistemin kapalı canım gönderemedim,açarsan gönderebilirim.Hoşçakal ;)

lazeri hiç tavsiye etmiyorum arkadaşlar.. yaptıranların cogunda da yeniden cıkıyormuş tuyler.. neden hala boşa para harcıyorsunuz? inanmayın güzellik merkezlerinin şu yüzde doksan başarı muhabbetlerine.. kıllar yeniden cıkınca sende hormon bozuklugu var biz ne yapalım bizim suçumuz yok der kapıları yüzünüze kapatırlar..

ama melikex hormon tedavisi görüpte lazer yaptırıcak biz napçaz ya hiç umudum kalmıyo böle şeyler duyunca teknoloji nekadar ilerledi ama hala şu tüy muabbetine bi çare bulamadılar birileri bizim için bişi yapsın lütfen bizi bu dertten kurtarsın NOLURRRRRRRRR

Canım umutsuzluğa kapılma ve ben gözümle şahidim,komşumun kızı yaptırdı 2senedir tüy sorunu yok.aksi takdirde ben de pimpirikliyimdir,sonuçta okadar para dökeceksin değil mi. ki eğer dermatolog veya bir doktorsa yapan kişi,korkacak hiçbir şey yok.Hele de ten rengin açık tüy yapın koyuysa sonuçlar süper.Tüylerde geri dönüş diye bir şey yok,eğer dönüş oluyorsa,birincisi altta yatan bir rahatsızlığın vardır ve bilmiosundur(hormonel gibi), ikincisi ise; yapan kişiler hatalı yapmıştır .Halbuki dediğim gibi dermatolog veya doktorsa,lazer tedavinden önce,6 seanssın sonunda ne sonuc alacağını durumunun ne olacağını söylerler.Benim gittiğim yer öyle dedi.

bu arada evet ilk seanstan sonra benimde öyle oldu.. bir iki ay kadar bekliyorsun 2. seansa gitmek icin o arada tüyler hafif cıkıyor.. sonra çıkanlar dökülüyor.. ben de oyle olunca sanmıştımki tamamdır kurtuluyorum tüylerden.. ama 8. seanstan sonra aradan 3 ay geçince bir baktım ki tuylerin hepsi sapasaglam yerinde duruyor.. seanslarda gittigimde de sağolsun o merkezdeki doktorlar filan aaa cok iyi sonuç alıyoruz diyorlardı.. koltuk altım benim daima koyu renkti lazer süresince rengi açıldı.. beyazlaştı .. sandımki öyle kalacak.. bir kaç ay geçtikten sonra yine baktımki gene koyu renk oldu.. paranızı kaptırmayın şunlara

epilasyon cihazlarının da birçok tipini kullandılar hatırladıgım kadarıyla tarif edeyim.. biri aleksandır dediklerindendi.. kadın öve öve bitiremiyordu... biri fotograf makinesi makinesine benziyordu.. sanki fotograf çekimindeki gibi flash yanıp sönüyordu.. biri duşlarda kullandıgımız fıskiyeye benziyordu.. onu bir kaç saniye tutuyordu sonra acıyı hissettiriyordu.. sanırım ışık ve ısı veriyordu o..
tabi bunlardan önce bir jel sürüyorlardı..
aklıma gelmişken o konuda d uyarayım sizleri.. ben bir kaç yere gittigim icin kendi gözlerimle durumu farkettim.. size kullandığı jelleri bazı yerlerde atmıyorlar sizden sonra gelen müşterilere de sizde kullanıp sıyırıp aldıkları jeli sürüyorlar..o yüzden ben özellikle kendim peçeteyle silip atıyordum jeli..
ama ilk zaman farketmedim.. bir baktım ki koltuk altımden jeli sıyırıp bir bardaga koydu... bir ay sonra gittigimde baktım o bardaga benzer bir bardaktan jeli alıyor.. orada farkettim yani.. bu konud aonlara kızdıgımda jelimiz bitmiş piyasada bulamadık.. vs.. şeklinde saçma bir savunma yaptılar.. seans başı kaç milyon para verip bir de boylesine bir muamele görmek gucume gitti açıkçası..
ama bunlar böyledir.. içeri girersiniz .. mükemmel temiz bir yer vardır görünürde.. hatta bu imajı saglamak icin size merkezi gezdirirler... ve diger hizmetlerinden de bahsederler.. kahveler çaylar börekler ısmarlayıp sizin gözünüzü cok iyi boyarlar.. o güler yüzlerinin arkasındaki amaç sırf para kazanmak..

Arkadaşlar öncelikle merhabalar...

İyi ki buldum burayı ya.. Benim bir sorunum var. Bacağımın üst kısmına ilk kez dün ağda yaptım. Ondan önce makineyle hallediyordum ama ağda daha pürüzsüz yaptığı için onu tercih ettim bu kez... Yanlış yönde çektim ve bacağım mosmor şimdi!! Hiç su değmemesi gerektiğini de bilmiyordum. Yapıp yıkadım falan.. ve 3 gün sonra tatile çıkıcam... :( ne yapsam geçer?? krem sürdüm, buz gezdirdim, pudra yaptım. kremleyip yattım falan ama hala düzelmedi.. ne yapmalıyım inanın ki bilemiyorum. Bir yardımcı olursanız çok makbule geçecek. :(

İyi ki buldum burayı ya.. Benim bir sorunum var. Bacağımın üst kısmına ilk kez dün ağda yaptım. Ondan önce makineyle hallediyordum ama ağda daha pürüzsüz yaptığı için onu tercih ettim bu kez... Yanlış yönde çektim ve bacağım mosmor şimdi!! Hiç su değmemesi gerektiğini de bilmiyordum. Yapıp yıkadım falan.. ve 3 gün sonra tatile çıkıcam... :( ne yapsam geçer?? krem sürdüm, buz gezdirdim, pudra yaptım. kremleyip yattım falan ama hala düzelmedi.. ne yapmalıyım inanın ki bilemiyorum. Bir yardımcı olursanız çok makbule geçecek. :(

canım buz uygula sık sık...bi yerden alıntıdır... umarım işine yarar... :) ama bence morluk diye aratsan burda daha faydalı bişiler bulabilirsin... çünkü burda lazer epilasyonla ilgili yazılanlar var ...

"Morluğun olduğu alana bir buz torbası yardımıyla 10 dakika boyunca orta basınçta baskı uygulanmalıdır. Bu 2-3 gün boyunca her 3-4 saatte bir tekrarlanmalıdır. Soğuk şişi indirecek ve ağrıyı hafifletecektir.
Morluğun olduğu alana ısı uygulamaktan kaçınılmalıdır. Eğer morluk ciddi derecede ise 24 ila 48 saat boyunca ağır egzersiz yapmaktan kaçınmak gerekir."

cnm sır ağdamı yaptın merak ettim bn hep turuncu kutu kullanıyorum bikaç seneden beri ama yapım suyla temizliyorum hiç bi sorun olmuo (ağda acısınada alıştım artıksenağlama napim jilete tahamülüm yok we dierlerine en pürüzsüzü ağda):enbuyukkk:

cnm sır ağdamı yaptın merak ettim bn hep turuncu kutu kullanıyorum bikaç seneden beri ama yapım suyla temizliyorum hiç bi sorun olmuo (ağda acısınada alıştım artıksenağlama napim jilete tahamülüm yok we dierlerine en pürüzsüzü ağda):enbuyukkk:

evet roll on turuncu sesuyla yaptım.. mahvetti ya.. 2güne geçmezse havuza giremiycem :((( buz-krem.. bakalım nereye kadar gitcek böyle

sen memnunsan ne mutlu sana.. bayagı şanslıymışsın

Canım son mesajlarında sürekli lazer epilasyonun hiçbir işe yaramadığını söylüyorsun, moderatörlerin araya girip verdikleri linklere bakarsan orada da görürsün, lazerin garantisi yok, her tıbbi konuda, her ilaçta ya da yöntemde olduğu gibi bazı durumlarda ve bazı kişilerde işe yaramayabiliyor, sende işe yaramamış olması başkalarında da aynı sonucun görüleceği anlamına gelmez, bu forumda sonuçlardan ne denli memnun olduğundan ya da arkadaşlarından bahseden pek çok insan görebilirsin, benim de biri 4-5 yıl biri de 2 sene önce seanslara gitmiş ve artık hiç ağdaya ihtiyaç duymayan 2 arkadaşım var, sonuçta insanlar buraya bilgi almaya, başkalarının deneyimlerini paylaşmaya giriyor, ama sen hem kesin yargılarda bulunuyor, hem de bütün merkezleri kötülüyorsun, bence lazere başlayacak her arkadaş kafasında işe yaramama ihtimalini barındırmalı, ama bu lazerin komple bir para tuzağı olduğu anlamına gelmez, sonuçta tüy belasından kesinkes kurtulmak için elimizde hiçbir başka şey yok ve kadınların bu yönteme umutla yaklaşması normal

püsük arkadaşım senin yaptırdığın yerde kullanılan cihazın adını verirsen sevinirim. bunun site kullanım kuralları açısından da sakıncası yoktur herhalde.

arkadaşlar yaptıran biri olarak yüzde lazeri kesinlikle tavsiye etmiyorum.çünkü yüzdeki tüyler ince olduğu için lazeri nerdeyse hiç tanımıyor.boşu boşuna onlarca seans gidip durursunuz.tabi okadar da para..ayrıca yüzde leke ve sivilce yapma ihtimali de çok yüksek oyüzden iğneli çok daha güvenli yüz için.tabi ki emin ellerde.

Canım bence ileride ah aptal kafama :oklava: dememek için çok iyi araştırmalı. Sonuçta bacaklar da işe girerse milyarlar döküyor bu işe insan ve para kolay kazanılmıyor. Ben senin gittiğin merkezlerin profesyonel yerler olmadığını düşünüyorum hala, kendi merkezime başlamadan önce çok araştırdım, birkaçı aynı sana söyledikleri gibi kesin bitiyor deyince o merkezi hemen kara listeye aldım, çünkü böyle bir şey yok, biraz araştıran bunu görür, şu an gittiğim yer bana uygulamaların %80-90'ında 8 seans sonunda %80-90 civarı azalma ve kalanlarda da incelme yakaladıklarını söyledi, bu bana hem dürüstçe hem de bilimsel geldiğinden başladım. Belki de bir seans atlayıp sonuçları gerçekten görmek emin olmak lazım, örneğin senin seansların bittiğinde yine çıkmaya başlamış di mi. Önümde 3. seans var ama yaza denk geldiğinden gidip gitmemeyi düşünüyordum, belki eylüle bırakırım böylece 4 ay eder ve şu an çok memnun olduğum sonucun kalıcılığından emin olurum. Bence sen de önce cilt tipinin lazere uygunluğundan gerekirse doktor yardımı alarak emin olmalı, sorun yoksa çok çok iyi araştırarak belki 2-3 seans daha denemeli ve ara verip sonucu kontrol etmelisin. Dostça önerim bu benim..:içelim:

dostça önerin çok teşekkür ederim..yalnız seni bir konuda uyarayım.. genelde ara verilince lazerde sonuç alma olasılığı düşüyor diye duymuştum.. gittiğin merkeze danışmadan buna kendin karar verme sonra memnun kalmazsan biz sana demiştik seans aralarını uzatma diye üste çıkarlar :)) inşallah memnun kalırsın tümden kurtulursun..
ben lazerden sonuç alamayınca iğneliye başladım.. koltuk altı icin 2. seansım şu anda bacak icinde 4 veya 5 oldu sanırım.. ama yine pek bir degişme yok.. biz seninle bağlantıyı koparmayalım.. hangimiz iyi sonuç alırsa digerimiz ona devam eder :DD :içelim:

Back