merhabalar bir sorum olucaktı lazer epılasyon uygulayan 2 polıkınıkle gorustum 1. seans aralıgını 6 hafta diger 2,5 ay dıye belırttı.''Seans aralığı 2,5 ay cunku 2 ay süre ile tüyler çıkmaz.'' diye bır acıklama yaptı.Ben tüm kol ıcın dusunuyorum.Sizce hangi seans suresı daha iyi ?:26:
kişiye ve tüylerin durumuna göre seans aralığı değişebilir. Ama 6 hafta bana daha mantıklı geldi.
Lazeredn sıtkım sıtrıldı artık. Kaçıncı seansım olduğunu unuttum. Tamam azaldılar artık epilasyon yapmama gerek yok ama bitmiyorrr
siz nerenize yaptırıosunuz ?ve kac seans oldu.ben ogrencıyım 200 tl seans bası kol ıcın ıstıolar .tahmınen kac seans surer ki ?:26:
Ben tüm kol, kol altı ve yüz yaptırıyorum. Sadece kol 200 pahalı. Benimki 150 idi. 8 seanstan sonra yarıya indi fiyat. Bana 7-8 seanslık işin var demişlerdi1,5 yıldır azimle devam ediyorum
Lazer epilasyon sonrası kaç gün sonra jilet yapabiliriz? 4-5 gün sonra jilet yapsam sorun olur mu?
kolda nekadar bı azalma oldu sızde ? birde ankaradan mısınız ? kol ıcın jıletleyıp mı gıttınız seanslara _?
umarım en yakın zamanda kokten kurtulutsunuz
Kolumda azalma %70-80 diyebilirim. Çıkanlar da zayıf ama bitmedi henüz. Ben hiç jilet kullanmadım.Tıraş makinesi ile onlar kesiyor tüyleri.
Bu arada Ankaradayım ben.
cnm bende ıpl ile kol altıma 6 bikini bölgeme 5 seans yaptırdım bende faydaısnı görmedim.. Hem param hem zamanım boşa gitti gibi. Kıza söledim kız sende sorun var diyo.. Bugün artık başka bir yerden randevu aldım.. Başka bir makina denicem.. Inşallah o fayda eder.. Bu arada sen hangi şehirdesin?nerde yaptırdın mrk ettim..
Slm. 4 yıldır bir güzellik merkezinde hekimim. Hem bir hekim hem de bir bayan olarak bazı bilgilerimi aktarmaktan mutluluk duyacagım. 1. epilasyonda en etkili kazer kesinlikle ve kesinlikle alexandrite. 2.Yapan kişinin tecrübesi doğru dozajlamalar açısından çok önemli. 3. Yüzünüze lazer yaptıracaksanız çok sabırlı olmak gerek. çünkü yüzdeki kıllar çok dirençli ve uykudaki kıl folikülleri hareketlenebilir. 4. Olmaması gereken yerdeki kıllardan (göğüsarası, göbek altı gibi) muzdaripseniz jinekologa gitmeli ve hormon bozukluğu ihtimalini araştırmalısınız. 5. Lazerde tek yasak bölge gözçevresidir. 6. lazer epilasyonda kılın siyah ve tonları olması şarttır. Maalesef kızıl sarı veya beyaza etkili değildir. 7.Cinsiyet ayrımı yoktur. Beyler de lazer epilasyonu keşfettiler zaten. 8.Sadece kıla renk veren melanin pigmentine etki eder. Terbezleri, yumurtalıklar, lenf bezleri gibi deri altı oluşumlara etki etmez. 9.epilepsi, diabet (AKŞ:150 üstü), kalp pili olanlar ve roacutan kullananlar yaptırmamalı. İlk anda aklıma gelenler bu kadar. Eğer sorularınız ve katkılarınınz olursa ilk fırsatta cevaplamaya çalışırım. Aşkla kalın.
nereye gittiğini özelden mesaj atarsan çok sevinirim..Kolumda azalma %70-80 diyebilirim. Çıkanlar da zayıf ama bitmedi henüz. Ben hiç jilet kullanmadım.Tıraş makinesi ile onlar kesiyor tüyleri.
Bu arada Ankaradayım ben.
ben de yüzdeki tüylerim için lezer yaptırıyorum. 5 seans geçti ama hala sert acaba seans aralıklarını uzun yada kısa tutmak önemli mi. epilasyondan sonra diğer seansa kadar makasla kısaltmak doğru mu. bir de lazer sırasında bir kez ağda yapmanın sakıncası olur mu. o 5 sean boşa mı gider. epilasyon sonrasında jileti öneriyor musunz
size bı sorum olacak ıpl yaptırısam epilasyonu 1 sene sonra fln bıraktıgımda evet tekrar cıkar tuylerım ama eskıye döner mı aynen yanı %50 fln bır azalma olmaz mı? alexandra bıraz pahalı ldugu ve tenım esmer oldugu için onu yaptırmayı duşunmedım ve ıpl yaptırmaya başladım bı merkezde daha 1 seans yaptım cok acıl cevabınza ihtıyacım var ? hata mı yapıyrm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?