ben de yüzüm için lazere gidiorum bulunduğum ilde ıpl maleseftüm yüz 14 kere yapıldı.bıyıkta 25 olmuştur.(15 güne bir bıyık için gidiorum) eski tüylerim yok artık çok kalın diğiller ama bitmedi.zaten ıpl dede bitmio diolar.ama bundan sonra Ankara da yaşayacağım.3 ay sonra flan yaptırdığım yere sordum.en fazla 3 kere daha yaparız bundan sonra Ankara da devam et dedi bana.ve kesinlikle alex.yaptırma dedi.şaşırdım ıpl ile başladık canlanır flan dedi.sararacak dior.bi türlü sararmadı zaten
sorum şu hangi lazer ile devam etmeliyim.
Arkadaşlar geçen gün eşimi zar zor ikna ettim ve kızılayda bi tıp merkezinde kaş arasına lazer yaptırdık. Yapan kız ordaki tüyler dökülecek dedi ama 1 haftadır bi dökülme yok. Eşim, dökülmedi bi daha gitmem diyor. Ordaki kız 7-8 seansta anca biter demişti gerçekten o kadar uzun sürüyor mu? Çünkü ben hiç lazer yaptırmadım koltuk altıma iğneli yaptırmıştım o yuzden bilgim yok.
Slm. 4 yıldır bir güzellik merkezinde hekimim. Hem bir hekim hem de bir bayan olarak bazı bilgilerimi aktarmaktan mutluluk duyacagım. 1. epilasyonda en etkili kazer kesinlikle ve kesinlikle alexandrite. 2.Yapan kişinin tecrübesi doğru dozajlamalar açısından çok önemli. 3. Yüzünüze lazer yaptıracaksanız çok sabırlı olmak gerek. çünkü yüzdeki kıllar çok dirençli ve uykudaki kıl folikülleri hareketlenebilir. 4. Olmaması gereken yerdeki kıllardan (göğüsarası, göbek altı gibi) muzdaripseniz jinekologa gitmeli ve hormon bozukluğu ihtimalini araştırmalısınız. 5. Lazerde tek yasak bölge gözçevresidir. 6. lazer epilasyonda kılın siyah ve tonları olması şarttır. Maalesef kızıl sarı veya beyaza etkili değildir. 7.Cinsiyet ayrımı yoktur. Beyler de lazer epilasyonu keşfettiler zaten. 8.Sadece kıla renk veren melanin pigmentine etki eder. Terbezleri, yumurtalıklar, lenf bezleri gibi deri altı oluşumlara etki etmez. 9.epilepsi, diabet (AKŞ:150 üstü), kalp pili olanlar ve roacutan kullananlar yaptırmamalı. İlk anda aklıma gelenler bu kadar. Eğer sorularınız ve katkılarınınz olursa ilk fırsatta cevaplamaya çalışırım. Aşkla kalın.[/QUO
peki hormon bozukluğu olanlar
Kolumda azalma %70-80 diyebilirim. Çıkanlar da zayıf ama bitmedi henüz. Ben hiç jilet kullanmadım.Tıraş makinesi ile onlar kesiyor tüyleri.
Bu arada Ankaradayım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?