bu konuda herhangi bir bilgim yok ama ben sana başka bir şey sorabilir miyim? lazerde kimisi acıdan bahsediyor, aynı zamanda bazı seanslar çok ağrılı geçiyormuş. bu ağrılar dayanılamayacak boyutlarda mı? lazer epilasyon yaptırmayı planlıyordum bu sene ama bu acı ve ağrı olayını duyduktan sonra, biraz tedirgin oldum.
merhaba arkadaslar
kampanya varmıs alt bacak ve bıkını (komple) 250 nasıl sızce
ama benımkoltuk altım hala bıtmedı tam olarak dıger bolgelerde aynı mı olur acaba:///
alex yuze yapılmazmıs benım arkadasım yuzune dıode yaptırdı ama resmen senelerını aldı uzun uzunn cıktıgı oldu off en ıyısı yuze hıc bulasmamak
tabiki çok nerde burası
bu konuda herhangi bir bilgim yok ama ben sana başka bir şey sorabilir miyim? lazerde kimisi acıdan bahsediyor, aynı zamanda bazı seanslar çok ağrılı geçiyormuş. bu ağrılar dayanılamayacak boyutlarda mı? lazer epilasyon yaptırmayı planlıyordum bu sene ama bu acı ve ağrı olayını duyduktan sonra, biraz tedirgin oldum.
neyse..9 gün sonra bi kontrole gidicem yalnız bu kez de başka sorum var.
tüylerim hemen 3-4 güne kadar çıktı benim ve dökülmedi.şu an 1 hafta oldu ve tüylerde hiç dökülme yok.aynı şekilde duruyolar..yani hiç işe yaramadı mı acaba yoksa ilk seansta böyle olması normal mi?
ama yaptırdığım yerde dökülcek dediler..salladılar mı acaba?
daha 9 gün nasıl gezicem bbu tüylerle bilmiyorum.almamak için zor tutuyorum kendimi(
arkadaşlar alexandrite lazer yüze uygulanmıyo diyolar bu doğru mu?
yüz için gidenler hangi cihazla yaptırıyo yazabilirmisiniz..
ben alexe girdim ama hiç memnun değilim..
birde burda özel bi hastaneyle görüşmüştüm..alex ve nd yağ cihazları varmış..onların ikisini nasıl
Acı oluyor akadaşım. Ben de acısız diye gittim ama canım yandı. Hatta bu yüzden acı eşiğim yükseldiÇok dayanılmayacak bir şey değil. Bir de çok acırsa atışı düşürüyor daha hafif veriyor o zaman da sonuç alma süresi uzuyor Ben çoğu zaman ağrı kesici alıyorum öyle gidiyorum. Bir krem varmış acıyı azaltan doktorum tavsiye etmedi ışığı çalıyor etkisini azaltıyor diye.
Tüylerin dökülmesi 15 günü bulabilir. Telaş etmenize gerek yok. 3-4 gün içinde tekrar çıkmaması lazım ama. Alex yakıyor zaten kalanlar da 15 gün içinde dökülüyor.
benim dünden beri tüylerim elime geliyo zayıflamış yani:) biraz telaşlandım sanırım ilk olduğu için..
bir de ben ilk gittiğimde 4 gün almamıştım bıyıklarımı..yani aslında hepsi tam olarak çıkmamıştı.çıkanlar yandı tabi hiç tüy kalmadı yüzümde.
3-4 günde çıkması da daha önce çıkmayan tüylerim diye düşünüyorum.aslında 15 gün falan hiç almadan gitmem gerekiyodu ama ben bekleyemem o kadar dedim.bundan sonra artık hiç almadan gidicem tabi.bakalım nolucak??
Ben yüzüme alex yaptırıyorum. 10. seansım bitti. Çok azalma oldu ama tüyler bitmedi. O yüzden ben de sıkıntılıyım açıkçası ne zaman bitecek diye.
ben forumda alex yüze tavsiye edilmiyo diye okuyunca yaptırdığım yere sordum.asıl alex yüze uygulanıyo dedi..tabi uygulanmasa da dermi hiç evet uygulanmıyo diye
ben şimdi salı günü kontrole gidicem o gün de yapıcak bana ücretsiz bi seans.ondan sonra ilerleme görürsem devam ederim..aynı çıkmaya devam ederse burda özel bi hastanede alex ve nd yağ var.
nd yağ daha ince tüyler içinmiş ona geçerim artık.
ben 10 seans gitmek istemiyorum.inşallah yaza kadar biter.......
inşallah seninde biter en kısa zamanda arkadaşım
İnşallah biter. Ben bir yıl kadar sürebileceğini tahmin ediyordum zaten. Sabır ve süreklilik isteyen bir iş lazer. Doktorum kıllarıma taktı bacak başlayalım şunu da yapalı diyor ama ben once başladıklarım bitsin bi göreyim istiyorum haklı olarak.
merhaba
IPL epilasyon yaptırıyorum. 10. seansa gittim. genital bölgede hiç dökülme yok. diğer yerlerde de yer yer dökülme var. öyle kontrol seansı falan da yok. kazıklandım mı acaba? bırakmayı düşünüyorum. parayı peşin vermeme rağmen... 10 seans etki etmeyen lazer birden bire etki eder mi ki acaba
merhaba
ıpl epilasyon yaptırıyorum. 10. Seansa gittim. Genital bölgede hiç dökülme yok. Diğer yerlerde de yer yer dökülme var. öyle kontrol seansı falan da yok. Kazıklandım mı acaba? Bırakmayı düşünüyorum. Parayı peşin vermeme rağmen... 10 seans etki etmeyen lazer birden bire etki eder mi ki acaba
merhaba
IPL epilasyon yaptırıyorum. 10. seansa gittim. genital bölgede hiç dökülme yok. diğer yerlerde de yer yer dökülme var. öyle kontrol seansı falan da yok. kazıklandım mı acaba? bırakmayı düşünüyorum. parayı peşin vermeme rağmen... 10 seans etki etmeyen lazer birden bire etki eder mi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?