Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yüzüme lazer yaptırmaya başladım 5 ay kadar oldu.ıpl lazer.doktora değilde güzellik salonunda yapılıor.yüzümde gözle görünür bir azalma oldu tüm yüz 3 kere bıyık ve çene 5 kere yapıldı.bıyık ve çene o kadar kötü durum da ki.hiç azalmıyor sürekli çıkıyor.Bayana söylediğim zaman en zor bıyık biter diyor.ama 5 kere yapılamaya en azından tüy renginde bi azalma olması gerekmez mi.bu ay 6.olcak devam etmelimiyim.kafam bilmiyorumkismileçok karışık napayım

yüzüme lazer yaptırmaya başladım 5 ay kadar oldu.ıpl lazer.doktora değilde güzellik salonunda yapılıor.yüzümde gözle görünür bir azalma oldu tüm yüz 3 kere bıyık ve çene 5 kere yapıldı.bıyık ve çene o kadar kötü durum da ki.hiç azalmıyor sürekli çıkıyor.Bayana söylediğim zaman en zor bıyık biter diyor.ama 5 kere yapılamaya en azından tüy renginde bi azalma olması gerekmez mi.bu ay 6.olcak devam etmelimiyim.kafam bilmiyorumkismileçok karışık napayım

forumda ıpl ile ilgili açılmış başlıklar var. İsterseniz oradan faydalanın. Ben ıpl lazerin etkili olduğuna inanmadığım için yorum yapmamayı doğru buluyorum.

peki doktor hanım normalde bıyık kaç senasta biter tahmini olarak ıpl değilde diğerleri olsa

peki doktor hanım normalde bıyık kaç senasta biter tahmini olarak ıpl değilde diğerleri olsa

En az 8 seans sürer.sekiz seansında üzerine çıkma olasılığı yüksektir.

alex lazerle 1 seans koltukaltı yaptırdım 2. seans k altı genital beraber yaptırmayı düşünüyorum tek seans ikisi 170 dedi merkez.başka yerlere nasıl fiyat verio.dediği fiyat nasıl.kaç seansta biter.beyaz tenli siyah kılllıyım.koltukaltı çok acıdı genital dahada acıycak eminin.o kadar acım bi işe yaramıcaksa bitmicekse kıllar boşuna acı çekip para vermim.ne önerirsiniz.

bi sorum daha var hergün bepanten suruyorum bol bol k altına bunu bi sakıncası var mı lazer açısından

alex lazerle 1 seans koltukaltı yaptırdım 2. seans k altı genital beraber yaptırmayı düşünüyorum tek seans ikisi 170 dedi merkez.başka yerlere nasıl fiyat verio.dediği fiyat nasıl.kaç seansta biter.beyaz tenli siyah kılllıyım.koltukaltı çok acıdı genital dahada acıycak eminin.o kadar acım bi işe yaramıcaksa bitmicekse kıllar boşuna acı çekip para vermim.ne önerirsiniz.

Lazerde en iyi sonuç veren yerler koltuk altı alt bacak ve genital bölgedir. Bitme sayısı ortalama 6-8 seans olup kişinin kıl, cilt, hormonal ve genetik durumuna göre değişiklik gösterebilir. Lazerde beyaz ten, siyah kalın kıl risksiz ve etkili tedaviye giden yolda etkili faktrlerdir. Doalyısı ile yaptırmanızda sakınca yok. Gittiğiniz merkezde mutlaka doktor olması gerktiğini (yasal zorunluluk) unutmayın. En ideali de her tedavi öncesi doktorunuz tarafından değerlendirilip doz ayarının ona göre yapılmasıdır.
Fiyatla ilgili yorumu forumda yaptıran arkadaşlar yorumlasın.Ben merkez sahibi olduğum için bu konuda yorum yapmam doğru olmaz.
Ayrıca koltuk altınıza sürekli bepanten sürmenize gerek yok. Uygulama sonrasında allerji ya da yanık gibi bir problem yoksa özellikle bepanten gibi kremleri ben hiç önermiyorum doğrusu.

merhaba dr hanım ben genital ve koltuk altım için alexandrite apogee 5500 le çalışan özel bi hastaneye gidiyorum ama uygulamyı yapan dr değil o sadece ilk test atışlarmı yaptı karar verdi doza şimdi ilk seansıma 13 martta gitmiştim 2 hafta sonra kontrol seasnına gittim yine kontrol seasnımdan sonra dökülmeyenler çok olduğu için 16 nisanda tekrar gittim ve dozu yükseltip tekrardan bi kontrol seansı uyguladılar ikinci seans için 25 mayısta gittim iki hafta sonra tekrar kontrol seansı için 8 haziranda bi daha gittim beni 3. seans için 7 temmuzda çağırdılar ama daha çıkmadıkları için gitmemiştim şimdi yakında bi randavu almayı düşünüyorum artık ramazan girdi vs uzadı gidemedim ve kıllarım tabiki çıktı arada jilette yaptım ilk başladığımda tüğlerim azaldı diye seviniyodum ama şimdi ara verince sanki eskisi gibi çok az bi azalma var yoğunluk aynı acaba bu kadr ara vermemem mi gerekliydi sizce devammı etmeliyim yoksa bırakmalımıyım tüğler 2,5 aydır gitmediğim içn tüğlerin tamamı çıkınca umutdum azaldı sizce durum ne olur tedaviye ne gibi etkisi olmuştur olumlumu yoksa olumsuzmu şu anda hepsi çıktığı için bi taraftan diyorumki hepsi çıktığından daha iyi etki edecektir bi seans bi taraftanda acaba diyorum olumsuz bi etkimi oluşmuştur bu konudaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim tedavi araları kaç ay olmalıdır normali şimdiden teşekkürler

merhaba dr hanım ben genital ve koltuk altım için alexandrite apogee 5500 le çalışan özel bi hastaneye gidiyorum ama uygulamyı yapan dr değil o sadece ilk test atışlarmı yaptı karar verdi doza şimdi ilk seansıma 13 martta gitmiştim 2 hafta sonra kontrol seasnına gittim yine kontrol seasnımdan sonra dökülmeyenler çok olduğu için 16 nisanda tekrar gittim ve dozu yükseltip tekrardan bi kontrol seansı uyguladılar ikinci seans için 25 mayısta gittim iki hafta sonra tekrar kontrol seansı için 8 haziranda bi daha gittim beni 3. seans için 7 temmuzda çağırdılar ama daha çıkmadıkları için gitmemiştim şimdi yakında bi randavu almayı düşünüyorum artık ramazan girdi vs uzadı gidemedim ve kıllarım tabiki çıktı arada jilette yaptım ilk başladığımda tüğlerim azaldı diye seviniyodum ama şimdi ara verince sanki eskisi gibi çok az bi azalma var yoğunluk aynı acaba bu kadr ara vermemem mi gerekliydi sizce devammı etmeliyim yoksa bırakmalımıyım tüğler 2,5 aydır gitmediğim içn tüğlerin tamamı çıkınca umutdum azaldı sizce durum ne olur tedaviye ne gibi etkisi olmuştur olumlumu yoksa olumsuzmu şu anda hepsi çıktığı için bi taraftan diyorumki hepsi çıktığından daha iyi etki edecektir bi seans bi taraftanda acaba diyorum olumsuz bi etkimi oluşmuştur bu konudaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim tedavi araları kaç ay olmalıdır normali şimdiden teşekkürler

lazer epilasyonda sonuç alma seansı 2. ya da 3.den sonradır. Dolayısı ile siz azalmayı 3. yada 4. seansta hissedersiniz. Dolayısı ile bu yönden endişelenmeyin. Bir de lazer yapılan tüyler çıktıktan sonra o kadar hızlı uzarlar ki size çok çıkmış gibi de gelebilirler. Ancak Jilet yaptığınız zaman arada seyrelmeyi görebilirsiniz.
Size 3. seans için çok erken tarih vermişler bence. Dolayısı ile hepsinin çıkmış olmasını beklemek yerinde bir karar olmuş. En azından daha temiz ve sıkı bir tedavi yapılabilir. Tedavi sonrası kalan tüy yoğunluğu kesinlikle kullanıcının titiz çalışması ile alakalı. hele ki rötuştan sonra hiç tüy kalmamalı.
tedavi araları 1 ve 2. seanslar arası 6-8 hafta, 2-3.ve3-4. seanslar arası 8- 10 hafta arası olmalıdır. 4.seanstan itibarende tüyler çıktıktan sonra bir kaç jilet uygulamasından sonra tüyler uygun uzunluğa gelince tedavi yapılmalıdır. Genelde 6. seans sonrası 6-8 aylık aralıklarla tedavi uygun olacaktır. Bunlar genel ortalama ifadeler olup kişinin kıl, cilt, hormon, genetik yapısı, kullanılan lazer ,uygulayıcının tecrübesi gibi faktörlerle değişebilir.a.s.

bende cumartesi günü yaptırdım.. lazer uyguladığı bölgede kahverengi lekeler oldu üç dört tane...:( ""kabuklanma olabilir olursa eğer hametan kullan"" demişti dktor acaba kabuklanma derken bu lekeleri mi kastetti yoksa yandı mı derim????:(((:(:(:(

slm arkadaşlar bende lazer epilasyon yaptıracam tüm vucuduma acabaa çok canınz yandı mı yaptırırkenn katlanılmayacak derecede bi ağrı mı bilgilendirirseniz sewinirim

kızlar alexandra lazer epilsyonla genital ve bikini bölgeme lazer yaptırdım, 2.seans sonunda kontrol için gittim. kontrol sonrasında bikini bölgemde 7 tane fındık tanesi kadar morluk oluştu, bayramda tatile gidicem 1 hafta bile kalmadı ve bu görüntüden çok rahatsızım :(((
nişantaşı epiline da yaptırdım ve yetkilileri aradığımda izlerin ne zaman geçeceği belli olmaz,güneşe çıkmayın( bikini bölgesi ve güneşe çıkmayın gerçekten komik yani) zaten lazere başlamadan önce sözleşme imzalıyosunuz!!!!!! ve onda zaten yazıyo gibi yuvarlak cevaplar vermekteler...
benim gibi lazer sonrası vücudunda morluk ya da iz olan var mı, ya da nası geçer, ne kadar sürede?? yardım lütfen

regl iken koltuk altına lazer yaptırmanın bi sakıncası var mıkafamçokkarıştı

dün koltuk altıma lazer yaptırdım. iğrenç yanık kokusu geldi burnuma normal mi eve geldim koltuk altımdan hala kıl yanığı kokusu geliodu. bide ilk seansda tabikide sonuç almıcam bunu biliyorum ama koltuk altım jilet vurulmuş gibi siyah bu normal mi :S iz kalmasından korkuyorum :( agda yaptığımızda pürüzsüz bembeyaz olur yaa öle değil jilet vurmuşum gibi siyah çirkin bir görüntü var . geçecekmi bu :(

dün koltuk altıma lazer yaptırdım. iğrenç yanık kokusu geldi burnuma normal mi eve geldim koltuk altımdan hala kıl yanığı kokusu geliodu. bide ilk seansda tabikide sonuç almıcam bunu biliyorum ama koltuk altım jilet vurulmuş gibi siyah bu normal mi :S iz kalmasından korkuyorum :( agda yaptığımızda pürüzsüz bembeyaz olur yaa öle değil jilet vurmuşum gibi siyah çirkin bir görüntü var . geçecekmi bu :(

canım ilk bikaç gün benimde koyuluk ve yanık kokusu vardı.şu an 10 günü geçti koltukaltı rengim açıldı ve tüyler dökülmeye başladı.geçici bi durum yani

saol canım . ne bilim korktum yaa :( böle erkek koltuk altı gibi :D kara kara ıyyyyyyykkkk :)

Dövmemin bulunduğu yere lazer epilasyon yapılırsa herhangi bir problem çıkarmı? çünkü dövmeyide lazerle siliyorlar

Merhaba kizlar bende yaptirmayi düsünüyorum bi ara.. ama fiyatlarindan falan haberim yok banabilgi verirseniz sevinirim.. biraz okudum bilgilendim.. alexanderla yaptirmak en iyisimi sizcede ? sonuclariniz ne oldu...bende yaptirinca ona dikkat edicem cünkü.. birde merak ettigim kac ay sürer en fazla.. evlenmeden önce baslamak istiyorum cünkü.. yardimci olursaniz sevinirim..

arkadaslar bende yaptiriyorum 6 seansim oldu amma hala killar bitmedi ya cilet vuruyorum kilar uzadigi zaman amma dahada kalinlasiyor bede sastim ne yapcagimi sasirdim artik birakmayi dusunuyorum hic bir faydasini gormedim ya yazik paralara haa koltuk altimi ve bikini bolgemi yaptiririyorum acaba bukadar uzunmu suruyor bitmesi hemen hemen 1 sene olcak basliyali aldigi para haram sizkim olsun verdigim paraya yanayim yada cektigim aciyami yanayim arkadaslar bana bir fikir verin gevami edeyim yoksa birakayimi arkadaslar

merhaba dr.dido
bende yaptırmayı düşünüyodum fakat roacutan kullananlar yaptırmasın demişsiniz.bunun nedenini öğrenebilir miyim?ayrıca tedavi bitiminden sonra yaptırabiliyprlar mı?

Back