- Konu Sahibi dr.dido
- #1.341
arkadaşlar özelden msjlara cvp veremiyorum 50 ad mesajım dolmadığı için.
gittiğimiz merkezlerin adını burda verebiliyormuyuz??
Yazan arkadaşlar var görüyorum bazen sorun olmaz herhalde?kaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar özelden msjlara cvp veremiyorum 50 ad mesajım dolmadığı için.
gittiğimiz merkezlerin adını burda verebiliyormuyuz??
Ben önümüzdeki ay lazere başlayacağım ve gitmeyi düşündüğüm yerde hem alexandrite hem de nd yag lazer tipleri var. Genellikle belli bölgelerde kıllarım sert ve kalın tenim de beyaz fakat göbeğimdekiler filan siyah ve inceler. sizce böyle bölgeler için alexandrite mı yoksa nd yag mı daha uygun olur?
Benim şahsi kanaatim bütün lazerlerin ince ve açık renkli tüylerde sonuçsuz kalabilildiği yönünde. Dolayısı ile ince tüylere iğneli epilasyondan başka bir işlem öneremeyeceğim.
merhabalar :)
ben de yüzümdeki ve göğsümdeki tüylerden muzdaripim.lazer konusunda da pek bilgim yok..
yüzümdekilerin bazıları siyah bazıları da kahveye kaçıyor.göğsümdekilerse siyah.hangi lazer tekniğini önerirsiniz.yüz bölgeme yaptıracağım için yanık ihtimali gözümü korkutuyor.en az riskli olan teknik hangisi acaba?
şimdiden teşekkür ederim :)
merhaba..benimde size bi sorum olacak cvplarsanız çok sevinirim....ben yüzüm için lazere gitmeyi düşünüyorum ancak hiç bi bilgim yok bıyık çene boyun ve faulerimde sert ve siyah kıllar var çok rahatsız oluyorum senağlamane yapacağımı şaşırdım lütfen bana bilgi verin hangi makine iyi yada neler yapmam lazım.. şimdiden tşk..
dr hanım merhaba bi arkadaşım güzellik merkezinde SopranoXL Epilasyon cihazi ile yaptırıyormuş sonuçtan memnun kalmış ama bu cihazla ilgili bilginiz varmı acaba..
doktor hanım CYNUSURE ELİTE MARKA CİHAZ KULLANIYORUZ ALEXSANDRİTE + ND YAĞ MODELİ iyimidir koltuk altı 30 bikini150 yapıyorlar fiyat iyimi
merhaba doktor hanim , offf nasil anlayacagim bilmiyorum kadinlarkulubu formuna girmeden once lazer yaptirmaya karar verdim ve bir guzelik merkezine giderek ilk seansimi yaptirdim butun vucut yaptirdigim icinde oldukca yuksek bir fiyat edeyerek 500€ civarinda, lazere basladim ama ben lazer diye yaptirdigim sey isik epilasyon yani ipl oldugunu bilmiyordum ögrendigimde orda yapan kadina sordugumdada lazerden cok iyi oldugunu butun musterilerinin memnun oldugunu felan oyleyip beni ikna etdi ve gercekten bende cok memnun kaldim bir seneyi askin bir sure cok duzgun bir sekilde yaptirdim kizlarim istedigi icin onlarada o fiyati odeyerek yaptirdim ama yaz donemi tatile gidecegimiz icin bir kac ay once biraktik ve tabi tatilde bronz lasildigi icinde hala hic yaptirmadik ama sorun simdi basladi onceden döküldü dedigimiz bitdi dedigimiz butun bolgelerde eskisine nazaran birazdaha ince olmakla beraber kilar kople cikti ,o kadar uzuluyorumki ne yapacagimi bilmiyorum harcadigim parayami kaybetdigim zamanami neye yanayim off sizce bu cikan kilar zamanla eskisi kadar kalin ve kuvvetlide olabilirmi? ne yapim beni yönlendirin lütfen bu konuda cok mutsuzum
Öncelikle size geçmiş olsun demek istiyoum. Son 1-1,5 senedir bana başvuran hastalardan o kadar çok duyuyorum ki sizin bu ifadelerinizi. Çoğu sizin gibi çok düzenli tedavilere gitmiş bir sürü para dökmüş, tüyleri bitti sanıp mutlu olmuş fakat bir kaç ay tedavisiz geçen süreden sonra hüsrana uğramış hastalar. Ne yazık ki bu yaşanan sıkıntılardan sonra herkes bilinçlenip bu konuyu ciddi olarak araştırmaya giriyor ve ona göre tedaviye devam ediyorlar. Ben bu şikayetle gelen hastalarda öncelikle en az 6 ay beklemelerini öneriyorum. Bu 6 aylık süre içinde tüyler ya tamamen eski haline dönüyor, ya da ince fakat yoğun olarak çıkmaya devam ediyor. Bu bekleme süresinden sonra da cilt ve kıl durumuna bakarak (tedaviye sanki ilk kez başlıyormuş gibi değerlendirerek) tedavi kararını veriyorum.
Artık şu aşamadan sonra size önerim en azından yazı geçirip cilt renginiz doğal haline en yakın haline gelene kadar beklemek olacak. Ardından mutlaka deneyimli bir doktor bulunan bir merkezde değerlendirilip ona göre tedavi için uygun bölgelerden başlayarak lazer tedavinize devam edebilirsiniz. a.s.
bende estethica ya gittim fakat memnun kalmadım kullanılancihaz alex
14 yaşındakilerde yaptırabiliyor mu :)
yeniden merhaba Dr.JldBycn hanim size sormadan baska hic bir yerde lazere baslamiyacagim artik :) ama maglesef o kadar zorlaniyorumki epilasyon merkezi bulmaya sözüm ona avrupada yasiyoruz kafamçokkarıştı bir merkez buldum ordaki cihaz LightSheer mis sanirim bilginiz varmi bu makine icin? ipl olabilirmi ? tavsiye edermisiniz ? simdiden tesekur ederim a.s.
Bahsettiğiniz cihazın diod lazer olması lazım. Bu cihaz da epilasyonda kullanılan, doğru uygulandığında güzel sonuçlar da veren bir cihaz. Ama daha önce de dediğim gibi mutlaka en az 6 ay bekleyin ve tüyleriniz tam olgunluğa geldikten sonra mutlaka deneyimli, bir doktor eşliğinde tedavilerinizi yaptırın. (6 ay sonunda tüyler siyah ve kalın hale gelirse eğer özellikle alt bacak, genital ve koltuk altında alexandrite denerseniz diod cihazla yapılan tedaviye göre daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.Bunu da belirtmezsem içim rahat etmezdi.:kedi:)
Allah razi olsun sizden icimi rahatlatdiniz doktorcum :1hug: bende ipl epilasyonada baslamadan once alt bacagimda kil yogun degildi genc kizligimdan buyana agda yaptigim icin sanirim sikayetim ust bacak ve koldu simdi kol ve ust bacak kismindaki kilar ayni sıklıkta ama ince olarak cıktılar sizinde dediginiz gibi bekleyecegim ama kendiim agda yapsam sorun olurmu ?
kadıköydemi o merkez nerden bahsediosun gtmeyelim oaraya madem