Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahsettiklerinizden merkezde doktor olduğu ve edavilerinizin de doktor kontrolunde olacağı düşüncesine vardım. Dolayısı ile işe doğru bir adımla başladığınızı düşünüyorum.merhaba dr. hn,
ben genital ve bikini bölgesine bu haftasonu bir poliklınıkte başlamak için randevu aldım. aslında tüm vucut gidecektim ama bronz olduğum için bu bölgelerle başlayıp devamını bir sonraki seansta yaptıracağım
önce muayene sonra hormon sorunu var gibi görünüyor ise kendi sağlık kuruluşlarında test ve teste göre hormon tedavisi ile birlikte epilasyona başlayacaklar..
bir kandırmaca yoktur gibi geliyor bana ama önerilerinizi almak istedim.
birde seans sırasında genital bölgeyi tamamen mi açıp yaptırıyoruz yoksa çamaşırımızın ucundan küçük küçük açıp mı yaptırıyoruz. ben ağdamı bile kendim yaptığım için bu konuda utanıyorum
biraz kafam rahat gitmek istiyorum
yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim
a
Merhaba dr.dido,
Öncelikle soruları yanıtlayıp bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.Benim sorum ise , ben bir güzellik merkezine gidiyorum 8 seans gittim dudak üstü için kıllar hala çıkmaya devam ettiği için 9. seansımsa daha yüksek dozda yapmalarını istediğim yaptılarda ve bu sefer öncekilere göre çok daha uzun süre çıkmadı çıkanlarda dahada zayıftı.Şimdi ben 1 seansım kaldı merak ettiğim şey son seansta ne olur biter mi?Kullanılan makine CANDELA GENTLE YAG yazıyordu üzerinde.Bu makineyle biter mi?Cevaplarsanız sevinirm.Başka bölgelerimede gitmeyi düşünüyorum boşa para harcamam.Şimdiden teşekkürler...
bende sormak istiyorum eğer yüksek dozda yaptırırsak dahamı geç çıkıyo tüyler ....ve erkenmi bitiyorrrr
Bahsettiklerinizden merkezde doktor olduğu ve edavilerinizin de doktor kontrolunde olacağı düşüncesine vardım. Dolayısı ile işe doğru bir adımla başladığınızı düşünüyorum.
Genital bölge tedavilerinde tüm bölge açılmalı ki tarama tam yapılsın ve tüm kıllar lazerden tam olarak etkilensin. Bu sayede bir diğer seansa kadar tüm alan temiz kalır ve siz rahat edersiniz. Kalan tüy olunca bir sonraki seansa kadar jilet ile idare etmeniz gerekir ki bence o da çok konforlu bir durum değil.(Şahsi görüşüm tabi ki) Genellikle köklü, bu işte isim yapmış merkezlerde uygulayıcılar sık olarak değişmeyeceği için genital tedavilerinizi aynı kişinin yapmasını isteyebilirsiniz.Bir kişiye alıştıktan sonra ilk tedavi sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir .
merhaba doktor hanım;
ben bıyık bölgem için 1.seasımı alex ile yaptırdım hemen hepsi dökülmesine rağmen çıkarken sanki daha gür ve siyahtılar.bu yüzden 2. seansımı nd yag ile yaptırdım tüylerin 10 da biri ancak döküldü.yapan bayan sadece anajen dönemki tüylerin döküldüğünü ve onların birdaha çıkmayacağını falan söyledi ama çok inandırıcı gelmedi.bıyık bölgesi için alex mi yoksa nd yag ımı önerir isiniz?
kolaltım içinse ilk seansımı yine alex ile yaptırdım.20 gün içinde 5 6 kıl dışında hepsi döküldü.yeni çıkanlarda hafif sararmalar var.şimdi kolaltım içinde alex mi yoksa nd yag mı yaptırayım kararsız kaldım.
siz hangisini önerirsiniz?
merhabalar ben genital bölge için lazere gitmek istiyorum.bu pazara gidicem hatta.yanlız bi sorum genital bölge temiz olsa yaparlar mı yoksa tüyleri görmelerimi gerekir ilk seansım olucak ve ıpl lazer.bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.ayrıca bıraz kasıklarda da var bu ayrı bı ucrete mı tabıı oluyor yoksa genıtal bolgenın ucretınemı tabı olur bılgılendırırsenız sevınırım.tşkler...
Ağda yapıyorsanız en az 3 hafta, jilet yapıyorsanız 3-4 gün bekleyip tüm tüylerin çıkmasını beklemeniz lazım. Kullanılacak lazere göre tedavi esnasında tüy boyu değişeceği için merkezinizdeki doktora danışmanızda fayda var.
Ipl ilazerle ilgili forumda açılmış başlıkları takip etmenzi öneriyorum. Ben sonuç verdiğine inanmadığım için yorum yapmamayı tercih ediyorum.
Ücretlendirme ile ilgili de her merkezin fiyat politikası farklı olduğundan yorum yapmamam daha doğru olur.
bende istanbulda avrupa yakasında oturuyorum bu ay başında 2.seansıma gittim yaklaşık 15 gün sonra hepsi dökülüyor bebek gibi pürüzsüz yumuşacık oluyo daha ilk seansta ciddi azalma oldu zannediorumki 4 seansta hiçbişi kalmıcak inşşş gelişmeleri yazarım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis