- Konu Sahibi dr.dido
- #1.281
ii günler bayanlar.. bişey sormak istiyorum.. dr lar da var anladığım kadaryla forumda... ben önce 2 seans alex yaptırdım koluma sonra kolumda özellkle ön kolda bööle koyu lekeler oluştu sonra lazer yaptırdığım yer makine aldı yeni diot a geçtiler.. 3.seansım diotla yapıldı.. kolumdaki lekeler de gecti bembeyaz oldu.. sonra 4.seans diot doluydu neyse alexle alalım dediler ve alex yapıldı ancak bu sefer daha cok leke oluştu hem ön kolda hem de üst kısımda.. zaten cildim hassastır.. alex alerji yapmış dedi ordaki çok bilmiş uzmanlar.. neyse 5.seans tekrar diota girdim 1 ay oldu gireli. tabi bu da bunun öncesi var 2 ay da önceki sure.. yaklaşık 3 ay oldu lekeler oluşalı... önceleri güneş kremi sürmüodum mayıs aylarında fln.. artık kullanıorum dısarı çıkarken ama bilmiorum nolcak... moralimi de çok bozuyor.. allah belasını versin o lazer yapanlarında.. işlerinin bitip parayı aldıklarına bakıolar...geçer mi bunlar ne olacak böle mi kalcak bilmiorum.. ordaki iki uzman da geçer dediler.. ama güven kalmadı hiç birine... burası mecidiyeköyde gayet büyük bir merkez.. yüzlerce üyesi var.. ama memnun değilim.. adını verebilirm isteyen olursa...