Merhaba doktor hanım ben de eylül ekim gibi lazere başlamayı düşünüyorum tenim beyaz kıllarım da sert ve kalın ama cildim biraz hassastır bu durumda alexandrite mı yoksa nd Yag mı önerirsiniz? İkisi arasındaki fark diğerinin bronz tene de uygulanabilmesi midir sadece? Şimdiden teşekkürler.
Jülide Hanım cilt tipime göre doz ayarlaması yapacağınızı anlamıştım aslında, fakat benim izmirde gittiğim merkezin özensiz olduğunun düşündüğüm için ve alex ile ilgili burda çok fazla seçenek olmadığı için sizi tercih etmek istiyorum(istanbula gelebilirsem). Burda seçenek gerçekten çok sınırlı ve en iyi diye bilinen bir merkezde her seans sonunda kıllardan kurtulcam diye eve yeni lekelerle dönmek moralimi çok bozdu açıkcası:1no2:İlginiz için çok teşekkür ederim doktor hanım, mesaj sayım 50 olmadığı için özelden atamıyorumdediğiniz losyona başlıyorum yarın:) Aslında dermatolog doz açısından hiç değerlendirmedi cildimi bu da beni rahatsız etmişti ama izmirde alex açısından çok seçenek olmadığı için medi... tercih etmiştim. Muhtemelen son doz beni 2-3 ay idare eder ve bi sonraki dozumda size gelmek isterim:)çalıştığınız merkezin adını bana özelden msj atabilirmisinizkaydirigubbakcemile3
bende yaptırmak istiyorum..Umarım şimdi hepiniz iysinizdir. Çok geçmiş olsun.
Merhabalar Dr. Dido bende göğüslerimdeki kıllardan şikayetçiyim... çok sık olmasada seyrek ve uzunlar. bazen cımbızla almak zorunda kalıyorum... sadece göğüs bölgeme lazer epilasyon yaptırmak istesem kaç seansta biter ve fiyatı nasıl olurr. Şimdiden tşkler..
Jülide Hanım cilt tipime göre doz ayarlaması yapacağınızı anlamıştım aslında, fakat benim izmirde gittiğim merkezin özensiz olduğunun düşündüğüm için ve alex ile ilgili burda çok fazla seçenek olmadığı için sizi tercih etmek istiyorum(istanbula gelebilirsem). Burda seçenek gerçekten çok sınırlı ve en iyi diye bilinen bir merkezde her seans sonunda kıllardan kurtulcam diye eve yeni lekelerle dönmek moralimi çok bozdu açıkcası:1no2:
iyi günler doktor hanımm
bende yarın lazere başlayacağım koltuk altı ve genital bölge...
doktor hanımla görüştüm ve tüylerimin 5 gün önce alındığından bahsettim..
doktor da bana jilet yapın öyle gelin dedi o şekilde tüy kökleri yakılıyormuş doğru mu?
ikinci sorum ise esmersen nd yağı kullanırız dedi alexin açık tene uygn olduğundan bahsetti sizce doğru mu?
birde tüysüz olarak seansa başlayacağım için bu seans sayısını uzatır mı?
şimdiden teşekkürlerrrr
ya seyrek olanları da var ama genellikle cımbızla aldığımdan bir delikten 2,3 tane çıkmaya başladı..
bende sonunda başladım bugün ama canı pek yanmadı acaba düşük mü çalıştı?
cynourse yazıyordu cihazda sanırım alex yaptı buğday tenlisin dedi bide kaç seans süreceğini bidahaki seansda söylerim dedi..
çok kalabalık bi yerdi sanırım doktoru işinin ehlii
ama kaç joule çalıştığını söylemedi..
neden acaba?
**13 mart 1. seans
27 mart 1.kontrol seansı
16 nisan 2. kontrol seansı
**25 mayıs 2. seans
8 haziran 1.kontrol seansı
**3. seans için temmuz 7 dedi ama gitmedim ne zamn gitmeliyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?