merhabalar doktor hanım benimde bir sorum olacak şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan
ben 3 gün önce ilk seansıma girdim. alexandreid lazerdi hava üflüyordu hiç canım yanmadı. zaten 2-3 aydır ağda yapmıyordum 2 hafta öncesindende jilete başladım zaten kıllarımda sert ve siyahtı iyice hayvan gibi oldular :)) bacaklarıma 15 şiddetinde kolaltına 22 genitalime 19 uyguladı. öncelikle sizce bu dozlar normalmi? 3 gün geçti kıllarım ucu yanmış bulaşık teli gibi buruşuk kıtır kıtır hiç dökülme olmadı dükülmücek gibi sağlam duruyorlar sizce herşey yolundamı? gittiğim yer kontrol seansı yapmıyor 1 ay sonraya 2. randevuyu verdi
çok kısa bir sorum daha var. malum makinelerden anlamıyoruz, piyasada en iyi alexandrite olduğu söyleniyor. benim gittiğim yerde bana görüşme sırasında alexandrite kullandıklarını söylediler. seansdayken makineyi inceledim durdum :)) hiçbiryerinde alexandrite yazmıyordu aksine şuan hatırlayamayacağım başka bişey yazıyordu epilasyonu andıran bi kelimeydi emin değili ama epilse gibi bişey umarım bana yalan bilgi vermemişlerdir. bunu nereden anlayacağım?kafamçokkarıştı
lazer(ndyag) epilasyonun daha başındayım 3.seans, tatile gitmeyi düşünüyorum,henüz dökülmeler çok olmadığı için tüyleri kısaltmada kökten alım önerilmiyor ama bir defalığına mahsus olsa; epilatör cihazıyla alırsak önceki seasnlarım boşa mı gitmiş olur? (sonuçta hasar alanlar zaten döküldü) ama tereddütteyim tabbi, yorumlarsanız sevinirim...
(bu arada duyguege arkadaşımız,seanslara gitmeden önce az da olsa ağda yapmış ve olumsuz olarak birşeyin değişmediğini söylemişti)
merhaba bende genital ve koltuk altına lazer yaptırmak istiyorum ama 2 ay önce doğum yaptım ve emziriyorum bi sorun olurmu.. bi de önerebileceğiniz bi merkez varmı bakırköy civarında.
ılk seanslarda dökülme tedaviden hemen sonra başlamaz, genellikle 1. haftadan sonra başlar. Dolayısı ile şu an için endişelenmeye gerek yok. Fakat 2. tedavi için aylık bir süre bence erken. 6-8 hafta arasında bir tarih vrilmeli. Normal şartlar altında tedaviden 1 ay sonra hiç tüy çıkmıyor çünkü. Tedavi esnasında tarama sıkı ve doğru doz ile yapıldı ise yapılan alan tüylerden tamamen yemizleneceği için kontrol seansı yapılmasa da olur diye düşüünüyorum. Kontrol seansının amacı kalan yada dökülmeyen tüyler varsa onlara atış yaparak 2. teadviye kadar tüysüz gezmeniziz sağlamaktır.vereliniortak
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bukadar hızlı yanıt beklemiyordum teşekkürler opuyorumnanaktan peki yapılan dozlar hakkında ne düşünüyorsunuz? kolaltı gibi hassas biyerde 22 uygulanırken bacakta 15 uygulanması normal mi?
ben iki şey sormak istiyorum
1) ben koltuk altı için 15 gün önce üçüncü seansımı yaptırdım (birer ay ara ile). bütün seanlardan sonra koltuk altının ortasındaki tüyler döküldü ama kenarlarındakıler aynen duruyor. ortada bir alan temizlenmiş kenarlar kıllı. Uygulama yapan yerede söyledim, hallederiz dediler ama bir değişiklik yok. Bu normal bir durum mu?
2) açıkcası uygulama yaptırdığım yere karşı güvenim sarsıldı. başka bir yerle devam etsem, bunun olumlu ve olumsuz etkileri nasıl olur?
teşekkürler
Doktorjldbycn merhaba,
size bir soru sormak istiyorum bilgilendirmeniz için çok teşekkürler öncelikle..
Ben "Candela GentleLASE lazer" .
GentleLASE 755nm. dalga boyu olan makinanın kullanıldığı bir güzellik salonunda koltukaltı için lazere gidiyorum 7.seansıma 20haziranda girdim.Paket fiyat anlaşması yaptım ve durumdan memnunum.Yani tüylerimin %70inden kurtuldum diyebilirim durumum çok vahimdi.Şimdi göbeğim,bikini bölgem,yarım bacak(üst bacak)ve göğüs ucumdaki sert siyah tüyler için lazere gitmek istiyorum.Ancak alexandrite lazer mi nd-yad lazer mi tercih etmem gerektiğine karar veremiyorum.Maliyeti çok yüksek olduğundan sadece bir seçimle doğru karar vermem gerekiyor.Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler..
merhabalar,
yaz günü özellikle bacaklarda seans sonrası 2 hafta dökülmesini beklemek çok zor olacak. lazer uygulanan kılları traş etsek dökülmeye olumsuz etkisi olurmu? sonuçta köküne müdahale etmemiş olacağız sadece yüzeydekileri temizleyeceğiz olmazmı :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?