Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba dr dido benim de bir sorum var yanıtlarsan sevinirim.5 seanstır tüm genital bölgeme alexsandrite lazerle epilasyon yaptırıyorum.nerdeyse yüzde yetmişi bitti ancak sarımsı kızılımsı tüyler hala çıkıyo yaptırdığım yerde 3 seans falan daha yaparsak biter diyorlar bense emin olamadım ticari kaygılarlamı öle söylüyorlar.çünkü sarımsı kızıl tüyleri lazer görmüyormuş boşuna gidip para dökmek istemiyorum.eğer işe yaramayacaksa başka yöntemler deneyeyim diyorum(tüy azaltıcı krem falan)sen ne dersin?
Slm. Hangi lazer cihazı olursa olsun kıla siyah rengi veren melanin pigmentini etkilediği için sarı, beyaz, kızıla etki etmez. Yani cihaz şurada kıl var, şurada yok diye çalışmaz. :1no2: Seanslara devam etmen halinde, eğer aralarda siyahlar varsa onlara etki eder. Gerisi kalır. sevgiler.

Merhabalar dr. dido
Yeni üye oldum ve size bi soru sormak istiyorum. Lazer epilasyon için gitmeyi düşündüğüm merkezde bitirme garantisi veriyolar. (alexandrite-elipse makinaları var) ve fiyatta çok uygun. Bu kadar ucuz olunca soru işareti oluştu kafamda. Başlamaya cesaret edemiyorum. Genel olarak kıllarım koyu renk ama ten rengim çok açık renk değil. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Vermiş Olduğunuz Bilgiler Için çok Teşekkür Ederiz Ben Diğer Sayfalardada Belirtmiş Olduğum Gibi 3 Nisanda Ilk Seansima Giricem Ama çok Tedirginim Nasil Bir Işlem Uygulaniliyor Aci Hissi Nedir özellikle Genital Bölge Için Birde Emziriyorum Buna Bir Sakincasi Olurmuu şimdiden Teşekkürler Sevgiyle Kalin

BEn tüm genital ve koltukaltına 3 hafta önce lazer yaptırdım. Emlayı genital bölge içinkulandım. Randevum 13.00 deydi benevden çıkmadan 10.30 gibi 1 tüpünhepsini iyice yedirerek sürdüm. Valla uygulamayı yaapan bayan bile şaşırdı o kadar iyi uyuşmuştumki hiç acı hissetmedim :)) Koltukaltına kulanmadım krem. Gerek yok dayanılmayacak bi acısı yok ora için.

dr.dido merhaba size bi sorum olacak internette rio lahr lazer epilasyon cihazı satılıyo almak istiyom ama işe yaramaz sa diye de korkuyom ve bende epilatörle aldıktan snra çok kaşıntım oluyo doktora gittim bana kıl kökü iltihabı var dedi kesin çözümde lazer tedavisi dedi ama benim gücüm yetmiyo yaptırmaya bu rioyu alsam işe yararmı evde kullanılan bir makinaymış sizin görüşlerinizi çok merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim

merhaba dr.dido bı uyeye soyle yazmıssınız""Tatlım kusura bakma ama iğneli epil. 20. yy.da kaldı. Kendine iyi bak. sevgiler."" bence de oyle ama benım yuzumdekıler ınce ve sarıya yakın kahve sanıırm lazer gormıcek:( ığnelıepılasyon da ız bırakıyo :( napmayı onerrsınız? bi de bı yerde sey demıstınız bı uyenın sorusunda """ gıden gtmıstr tuylerden, gerıye sarılardan grılesıp kalınlasanlar kalmıs olabilir"" yanı boyle bı ıhtımal de mı var :)
Selam. Hayatım, 1.yüzündekiler ince ve sarıysa lütfen üstünde durma. Çünkü benim yüz uygulamalarımdaki kişiler sert ve kamuflajı imkansız siyah KILlardan dolayı gelenler.İnan neredeyse traş olacak derecedeler. İğneli epil.a başvurduğumuz hastalar beyaz sert kılları olanlar, teyzeler- amcalar yani.:) 2.Lazer epilasyonda %95 kadarı tamamen gider. Birkaç tane beyaz veya ayva tüyü gibi kalan olur. O kalanlar da hastayı asla rahatsız etmeyecektir. HATIRLATMA: 1.Lazer epil.da kıllar ne kadar siyah ve ten rengi ne kadar beyazsa netice o kadar çabuk ve güzeldir. Bundandır ki Genital bölge ve kolaltı diğer yerlerden daha çabuk sonuca gider. 2. Yüz bölgesi en dirençli kıl köklerine sahiptir. Yüz uygulamalarında en iyi adaylar sert kıllara sahip olan gruptur. Örn: yanak uygulaması için gelen beyler ve hormonal bozukluğu olan hanımlar. Umarım kafandaki sorulara biraz da olsa cevap verebilmişimdir. Sevgiler.a.s.

dr.dido merhaba size bi sorum olacak internette rio lahr lazer epilasyon cihazı satılıyo almak istiyom ama işe yaramaz sa diye de korkuyom ve bende epilatörle aldıktan snra çok kaşıntım oluyo doktora gittim bana kıl kökü iltihabı var dedi kesin çözümde lazer tedavisi dedi ama benim gücüm yetmiyo yaptırmaya bu rioyu alsam işe yararmı evde kullanılan bir makinaymış sizin görüşlerinizi çok merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
Slm. RİO ve EPİLA markalı ürünler buldum sizin mesajınız üzerine. Herhalde etkili olmasa piyasada olmaz diye düşünüyorum! Çünkü avrupa ve A.B.D.de sağlık sektöründe işler müthiş sıkı yürür. Ama iyi ya da kötü demek haddimi aşmak olur. İnternetten biraz araştırın derim. sevgiler.

merhaba doktor dido... çok hoş bir başlık olmuş , teşekkürler :)
ben beyaz tenli ve siyah renk kıllıyım... ilk defa salı günü yrım bacak ve koltukaltı için alexandrite cihazı ile lazere başladım... kıl yapımın çok uygun olduğunu söyledi yapan kişi... sonraki seansım 1,5 ay sonra yani 21 haziranda... sorum aslında biraz komik olacak ama ; 21 haziranda yakın bir arkadaşımın düğünü var... sizce o zamana kadar çıkan kıllar nasıl olur? tabii ki görmeden cevap vermeniz mümkün değil ama... acaba arada sir ya da jiletle alsam nasıl olur? birkaç gün sonrasında gitsem seansa ? ya da paşa paşa pantolon mu giyeyim :) hayatımda hiç kumaş pantolon giymedim ama :sm_confused:

merhaba dr.dido seansa girdikten sonra bidahaki seansa kadar hep güneş koruyucu kullanmak lazımmı yoksa 1 hafta kullanmak yeterli olurmu mesela benm 2 hafta oldu tüm vücut girdim ben şimdi kısa kollu giysem yada etek giysem koruyucu sürmem gerekirmi? bide 2 hafta olmasına rağmen hala bacağımda siyah benekler var çok kötü duruyor ama ben etek giymek istiyorum bu normalmi? çooookk teşekkür ederim

Merhaba dr.dido benm sorunum PCO lu olmam. Hap tedavisi alıyorm şuan 2.kutudayım daha ve doktorma danıştım yazın başlayabilrsin lazere dedi Sizce de olabilr mi? Zaten açmıyorm bacaklarımı ve kollarımı yazın da. Ayrıca tedaviyle birlikte sürdürdüğüm için erken davranmış olur muym? Bi de yazın fiyatlar daha da artar mı diye soracaktım :sm_confused: Şimdiden teşekkürler yardımlarınz için a.s.

merhaba dr.dido. öncelikle bizleri bilgilendirdiğin için çok ama çok teşekkür ederim:1hug: ben bu çarşamba günü genital bölge ve koltuk altıma lazere gidicem. konuştuğum bayan emla kremi 3 saat önce deriye yedirmeden ince bi tabaka halinde sürmemi ve 1saat boyunca buz torbası koymamı istedi? ben yurtta kalıyorum ve bi odada 4kişi yaşıyoruz dolayısıyla genital bölgeme buz torbası koyamam sizce ne yapmalıyım? bir de bikini bölgesiyle genital bölge arasında ne fark var?:sm_confused: simdiden çok tesekkür ederim

selamlar,dr.dido öncelikle verdiğiniz tüm bilgiler ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.benim de size bir sorum olcaktı:2 gün önce lazer epilasyona gittim.gittiğim yerde kullanılan cihazlar:alexandrite apooge 55oo nl,alexandrite epicure lpx,diode,nd yag gemini bana hangisini kullandılar bilmiyorum bu makineler sizce kaliteli mi.ayrca alt bacaklarımı doktor görünce çok beyaz tenliyim ve kıl köklerimin bi kısmının sarı olduğunu söyledi...alt bacakda lazerin sonucunun % 60 olbileceğinin bilgisini verdi ama ben yine de denemek için yaptırdım sizce devam etmeli miyim.ayrıca çok beyaz olmama rahmen hiç bir kızarıklık olmadı.benim kıllarım zaten çok azdı hani % 60 verimli olsa bile bitmeye yakın olur diye düşündüm.sizce yanlış mı düşünmüşüm.?
ayrıca koltuk altımı da yaptırdım ordaki kılaar daha siyahtı doktor hanım orasının daha siyah olduğunu daha çok verim alabileceğini söyledi.zaten yaparken de acısından daha ok yandığı için bende bariz bi şekilde farkettim.sanırım koltuk altımda sorun yok.fakat sizce alt bacak için dozunu artttırıp devam mı ededyim, yoksa bırakayım mı tavsiyelerinizi bekliyorum.şimdiden çok teşşekkür ederim.sevgiler

slm dr.dido rio lahs lazer cihazını araştırdım biraz bi vuruşta 20 kıl kökünevuruyormuş lazer özellikleri230 vac 50 hz input dc 12 v 500 mA Qutput 28*13*25 cm miş sizce lazer tedavisinde bu özellikler yeterlimidir

selam dr. dido ben genital ve koltuk altı bölgeme alexandrite laser yaptırıyorum.3. seansımı dün yaptırdım.koltuk altım azaldı ama genital bölgem aynı.kıllarım çok sert siyah ve tenim beyaz.dün doktorumla konuştum ama kesin bişey söylemedi.ayrıca dozunu sordum 16 jul muş.bu doz benm için yeterli bi dozmu.açıkcası güvensizlik oluştu gittiğim merkeze karşı.yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler.

Merhabalar dr. dido
Yeni üye oldum ve size bi soru sormak istiyorum. Lazer epilasyon için gitmeyi düşündüğüm merkezde bitirme garantisi veriyolar. (alexandrite-elipse makinaları var) ve fiyatta çok uygun. Bu kadar ucuz olunca soru işareti oluştu kafamda. Başlamaya cesaret edemiyorum. Genel olarak kıllarım koyu renk ama ten rengim çok açık renk değil. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
Slm .Kusura bakmayın birkaç gündür yoğundum.:( Fiyatı ve hangi bölgeye uygulatacağınızı söylememişsiniz, Ama lazer epil.da hakkaten fiyatlar birkaç sene öncekiler gibi değil. Bu hem arz-talep dengesinden kaynaklanıyor; hem de cihazlar eskiye kıyasla biraz daha uygun şartlarda alınıyor. GARANTİ veriyorlarsa yazılı isteyin. Benim çalıştığım merkezde müşteriyle sözleşme imzalanıyor. Biliyorsunuz ki söz uçar, yazı kalır. Sevgiler.

selam dr. dido ben genital ve koltuk altı bölgeme alexandrite laser yaptırıyorum.3. seansımı dün yaptırdım.koltuk altım azaldı ama genital bölgem aynı.kıllarım çok sert siyah ve tenim beyaz.dün doktorumla konuştum ama kesin bişey söylemedi.ayrıca dozunu sordum 16 jul muş.bu doz benm için yeterli bi dozmu.açıkcası güvensizlik oluştu gittiğim merkeze karşı.yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler.
Selam. cihaza göre bazı farklar olmakla birlikte milisaniye dediğimiz bir değer daha var ki açıklamak bayaaa uzun sürer. Ben Epicare alex kullanıyorum ve eğer özel bölge çok koyu değilse 17-18 j ve 3 msn çalışıyorum. Bir kaç gün ufak kabuklanmalar olsa da netice daha güzel oluyor. Tatlım; hem cihaz hem de uygulayıcının tecrübesi işin içine giriyor. Bazen cihazı aldığımız firmayla görüştüğümüzde dozlarımıza şaşırıyorlar. Ama dediğim gibi Doğru cihaz + tecrübe = sonuç..... Nasıl her hastaya yazılan reçete farklıysa lazerde de dozlar kişiye göre oluyor. Kolay gelsin.a.s.

slm dr.dido rio lahs lazer cihazını araştırdım biraz bi vuruşta 20 kıl kökünevuruyormuş lazer özellikleri230 vac 50 hz input dc 12 v 500 mA Qutput 28*13*25 cm miş sizce lazer tedavisinde bu özellikler yeterlimidir
Tatlım o tür cihazların satışının yapıldığı sitelerde müşteri yorumları da genelde oluyor. (Örn: hepsiburada) onlara bir bak istersen. Benim Merkezde kullandığım cihaz devasa bir şey! Karşılaştırmak bayaaaa zor benim için.a.s. Sevgiler.

selamlar,dr.dido öncelikle verdiğiniz tüm bilgiler ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.benim de size bir sorum olcaktı:2 gün önce lazer epilasyona gittim.gittiğim yerde kullanılan cihazlar:alexandrite apooge 55oo nl,alexandrite epicure lpx,diode,nd yag gemini bana hangisini kullandılar bilmiyorum bu makineler sizce kaliteli mi.ayrca alt bacaklarımı doktor görünce çok beyaz tenliyim ve kıl köklerimin bi kısmının sarı olduğunu söyledi...alt bacakda lazerin sonucunun % 60 olbileceğinin bilgisini verdi ama ben yine de denemek için yaptırdım sizce devam etmeli miyim.ayrıca çok beyaz olmama rahmen hiç bir kızarıklık olmadı.benim kıllarım zaten çok azdı hani % 60 verimli olsa bile bitmeye yakın olur diye düşündüm.sizce yanlış mı düşünmüşüm.?
ayrıca koltuk altımı da yaptırdım ordaki kılaar daha siyahtı doktor hanım orasının daha siyah olduğunu daha çok verim alabileceğini söyledi.zaten yaparken de acısından daha ok yandığı için bende bariz bi şekilde farkettim.sanırım koltuk altımda sorun yok.fakat sizce alt bacak için dozunu artttırıp devam mı ededyim, yoksa bırakayım mı tavsiyelerinizi bekliyorum.şimdiden çok teşşekkür ederim.sevgiler
Slm hayatım sen bayaaaa teşkilatlı bir yere gitmişsin! Vücut kılları için hele de beyaz tenliyim diyorsan alex. le çalışacaklarsa hiç şaşma oradan. Çünkü İstanbul'da çooook merkez var ama kalite anlamında oran pek fazla değil. Sevgiler.

merhaba dr.dido. öncelikle bizleri bilgilendirdiğin için çok ama çok teşekkür ederim:1hug: ben bu çarşamba günü genital bölge ve koltuk altıma lazere gidicem. konuştuğum bayan emla kremi 3 saat önce deriye yedirmeden ince bi tabaka halinde sürmemi ve 1saat boyunca buz torbası koymamı istedi? ben yurtta kalıyorum ve bi odada 4kişi yaşıyoruz dolayısıyla genital bölgeme buz torbası koyamam sizce ne yapmalıyım? bir de bikini bölgesiyle genital bölge arasında ne fark var?:sm_confused: simdiden çok tesekkür ederim
Selam tatlım Ben de senelerce yurtta kaldım bilirim:bbo: Dediklerimi aynen yap pişman olmazsın: gitmeden 4-5 gün önce jiletle.... Lazere gideceğin gün randevundan 1.5 saat kadar önceye denbk gekecek şekilde emla kremin 3 tüpünü hızlı hareketlerle bastırrarak sür ve üstüne streç film kapat..... Kalan tüpleri de uygulamadan sonra ağrı olursa diye çantana at... Kolay gelsiiiin. Yemek tarifi gibi oldu galiba. :teytey: sevgiler.

Merhaba dr.dido benm sorunum PCO lu olmam. Hap tedavisi alıyorm şuan 2.kutudayım daha ve doktorma danıştım yazın başlayabilrsin lazere dedi Sizce de olabilr mi? Zaten açmıyorm bacaklarımı ve kollarımı yazın da. Ayrıca tedaviyle birlikte sürdürdüğüm için erken davranmış olur muym? Bi de yazın fiyatlar daha da artar mı diye soracaktım :sm_confused: Şimdiden teşekkürler yardımlarınz için a.s.
Selam. Adında dr var, acaba tıbbiyeli miyiz:) polikistik overin kısaltması değil mi pco? PCO da her bayanın farklı sorunları olmakla beraber kıllanma en başta gelenlerden. Kaynağı ne olursa olsun hormonal sorunlarda ilaç tedavisi yeni çıkışları engellerken lazer epil la da artık varlığını ilan eden kıl köklerine etki ederek kombin oluşturmuş oluyoruz. İlaç başladım demişsin; o zaman lazere de en kısa zamanda başla derim. Jİnekoloğunla da başlayacağım merkezdeki doktorunla da bir ekip olunca memnuniyet kaçınılmaz. Ama hep söylüyorum, bunu vurgulamaktan da hiç bıkmam: Alexandriter lazerden şaşmayın. Senin için neticeler biraz gecikmeli olabilir. Sabırlı ol. Sevgiler.

Back