Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:teytey: Çok enderdir öyle acı falan hissetmeyen hanımlar. Ama Tanrı zaten bizi acı çekelim diye yaratmış :)))) Şaka bir yana uygulamada kaç JUL ve kaç MİLİSANİYE ile çalışıldığını bana iletirsen iyi olur. Çünkü düşük dozlarda acı az olur. Mutlaka ilet. Çünkü önceden kullandığım cihaz Apogee idi. En kısa zamanda bekliyorum. sevgiler. :utangac:

Çok teşekkür ederim cevabınız için . Maalesef acemiliğime geldi , almadım ayarları geçen seansta. Ama ikinci gidişimde mutlaka alacağım. Size yazarım. Normalde olması gereken min. bir rakam var mıdır. Seans sırasında kontrol edip altında kullanıyorlarsa uyarabilmemiz için. ??

merahaba bende lazer yaptırmak istiyorum yaan arkadslardan fiyatıyla ilgili bilgi alabilirsem cok sevinirim
tatlım, öncelikle tavsiyem alexandrite lazer mi sor bakalım.! en etkili olanı odur çünkiiii!' sonra da bitene kadar nedir, onun pazarlığını yap derim.. Eğer yüz bölgesi yaptıracaksan 1-1.5 sene sürer bilesin:)) Diğer yerlerde yani vücutta ise süre daha kısadır. ALEXANDRITE değilse hiç yaklaşma. tatlım. IPL ise ucuz derler, ama ucuz etin yahnisi de ona göre olur:))

!!!!!!!!!!!!!
DR DIDO Lutfen Soruma Cevap Verin!!

Aklima Takilan Bir Mevzu Var
Su An Lazere Gidiyorum Bacak Kolalti Genital Icin
Ama Ilerde Tekrardan Tuylerin Cikma Ihtimali Oldugundan Canim Sikilmaya Basladi Simdiden

Onceden Lazer Yaptirmis Ve Hamile Kalip Dogum Yapmis Olan
Ama Hala Tuylerim Cikmiyor Diyenler Var Mi PEKI?

Lutfen Icimi Rahatlatin :(

YANI Dogumdan Sonra Kesinmi Bu Tuylerin Tekrardan Cikacagi :(
Selam.... her kıl olan yerde 3-5 potansiyel kıl kökü vardır, ama hormonal bir sorun olmadıkça aktive oılmazlar. Hamilelikle artan minimum kıllanma olabilir, hormonal değişimden dolayı... Ama korkulacak kadar çok miktarda değil. Asıl korkulan Androjen denilen erkek hormonlarını tetikleyen durumlardır, yumurtalık klistleri gibi.....Benim 2 hastam gebelik nedeniyle lazeri bıraktı ve bebekleri 6 aylıkken kaldıkları yerden devam ettiler. sevgiler.a.s.

merhaba dr dido benim size bir sorum olacaktı ben yüz bölgeme epilasyon yaptırıyorum fakat ilk seanstan sonra çenem su topladı şişti ve yara oldu şuan yara kapandı fakat yaranın izi geçmedi hala acaba geçmesi için ne kullanmamı tavsiye edersiniz teşkkür ederim şimdiden
Selam tatlım, hangi cihazla ve hangi dozlarda lazer yapıldı? bolca fucidin pomad ve bepanten krem sür. Sevgiler.:nazar:

Dr.Di do size bir sorum olacak
2.epilasyon seansıma gidicem. 1. seansımdan 15 gün sonra kontrol atışı için beni çağırmışlardı.Gittiğim yerdeki yetkili bayan 2.seansda ve sonrasında kontrol atışına gerek yok dedi. Bu arada tüm bacak ve bikini bölgesine gidiyorum.Kontrol atışına gerek duyulmaması normal mi? Cevabınız için şimdiden teşekkürler

Dr. Diro selamlar
bi sorum daha olacak size:utangac:

benim acağımda bi tane ben var kahverengi
çocukluğumdan beri var
normal bi r ben yani

lazer epilasyon uygulamasının benim bacağımdaki bene bi zararı olur mu?
kulagıma öyel bi söylenti gelmişti çünkü
yapan kadın tüyleri tararken oradanda geçiyor ve üzerini felanda kapatmıyor
bu normal mi acaba?

birde benim kontrol seanslarım hep adet dönemime dek geliyor
gerek epilasyonum için gerek sağlığım için bi rahatsızlığa sebebiyet verir mi bu durum?

sevgilerimle
a.s.
çok teşekkür ediyorum

Dr.Di do size bir sorum olacak
2.epilasyon seansıma gidicem. 1. seansımdan 15 gün sonra kontrol atışı için beni çağırmışlardı.Gittiğim yerdeki yetkili bayan 2.seansda ve sonrasında kontrol atışına gerek yok dedi. Bu arada tüm bacak ve bikini bölgesine gidiyorum.Kontrol atışına gerek duyulmaması normal mi? Cevabınız için şimdiden teşekkürler
Selam. Lazer yaparken aynı yere üstüste atış gelmemesi yanık oluşmaması için ana prensiptir. Bu nedenle atlanan bir bölüm var mı diye sonradan kontrole çağrılırsınız. Ama illaaa kontrol seansı olacak diye bir kural yok! Ben her seansta hiçbiryeri atlamamak için beyaz kalemle uzunlamasına hatlar oluşturup /// her hattı çalıştığımdan emin olurum. size bunu önerebilirim. Sevgiler.:nazar:

Dr. Diro selamlar
bi sorum daha olacak size:utangac:

benim acağımda bi tane ben var kahverengi
çocukluğumdan beri var
normal bi r ben yani

lazer epilasyon uygulamasının benim bacağımdaki bene bi zararı olur mu?
kulagıma öyel bi söylenti gelmişti çünkü
yapan kadın tüyleri tararken oradanda geçiyor ve üzerini felanda kapatmıyor
bu normal mi acaba?

birde benim kontrol seanslarım hep adet dönemime dek geliyor
gerek epilasyonum için gerek sağlığım için bi rahatsızlığa sebebiyet verir mi bu durum?

sevgilerimle
a.s.
çok teşekkür ediyorum
Selam. Hertürlü bene atış yapmaktan kaçınmak gerek. Bir başka deyişle benleri kendi haline bırakmak gerek. Sadece lazer değil, üzerinde kıl varsa sadece makasla kısaltmak en doğrusu. Seanslarının regl sonrasına denk gelmesini öneririm. Çünkü regl zamanı hem ağrı eşiğimiz düşüyor hem de o dönemde kıl çıkışları hızlanabiliyor. Bunun dışında bir sakınca yok tatlım. Sevgiler.a.s.

merhaba dr.dido oncelikle yogun calısma temponuz aileniz ve cocuklarınız olmasına karsın bıze vakıt ayırmanız gercekten cok ince ve insani bir davranıs, bu yuzden tesekkurederım .Allah işinizi rast getırsın :)
gegeyim soruma, aslında benm sorum lazer degıl iğneli epilasyona dair , ama en ii bilen kişi sizin olacagnıdusnerek size sormak istedım . . karnıma iğneli epilasyona basladım bugun . 10 dakıka zor dayandım zaten :) epilasyonu yapan kısı , eve gıdınce uc gun boyunca tuzlu su sür dedi . . sizce bu mantıklı mı ? bi zararı olur mu , niye yapıyo olablır kı bunu ?
şimdiden tesekkurederım , hoşçakalınız..
selam tatlım. soruna suruyla cevap verecem: neden iğneliyi tercih ettin ki, hem uzuuuuun sürede etki gösteriyor, hem de fazlasıyla acılı! ben sadece beyaz kıllarda, lazer etkilemeyeceği için, iğneliyi öneriyorum. Belki maaliyet diyeceksin ama uzun vadede iğneli daha ucuza gelmiyor ki! Tuz konusuna gelince zaten uygulanan bölgede geçici de olsa bir hasar oluyor deride, bir de üstüne tuz basmak?? İlk defa duydum! Bepanten plus krem uygulamanı öneririm. Oradaki deriyi iyileştirir. Kendine iyi bak. sevgiler.:1rolleyes:

merhaba bende lazer yaptırıyorum yüzüme alexandır belki 18 belki 19 seans oldu 3 yılı geçti kalın kıllar inceldi ama hala bitmedi göze çarpmayıp dikkat çekmeyecek biçimde değil.çıplak gözle oldukça farkedilir şekildeler hala:(((((( ve çıkarken uzun çıkıyorllar ince olsalarda uzun oldukları için çok dikkat çekiyorlar.bu durumdan çok sıkıldım umudum tükenmek üzere ne yapmalıyım

merhaba dr.didocum :1rolleyes: aklıma takılan bişey oldu da vaktin olduğunda cevaplarsan sevinirim... forumda bazı arkadaşlar lazerin sonuç vermediğinden şikayetçi... muhtemelen yapı ve bünye dışında uygulanan yöntemle de alakalı... ben umutsuz değilim... cts günü 2. seansıma gideceğim... 1. seans ve kontrol seansı sonrası yeniden çıkan çok zayıf tüyler var şu anda... merak ettiğim ilk seansta işlem görenler tamamen yok olup bu zayıf çıkan tüyler başkaları mı; yoksa 1. seans sonrası aynı kökten zayıflayarak mı çıktılar ? şimdilik ilk seans sonrası dökülenler çıkmaya niyetli diilmiş gibi ama mesela 1 ay sonra çıkarlar mı ? biraz karışık oldu ama aslında şu nedenle soruyorum ağustos ayında tatile çıkacağım ve 3. seansım ağustosun başında olacak hemen 1 hafta sonra güneşe çıkmak istemiyorum bronzlaşmak istemiyorum ama yeterince koruyamazsam ve leke olursa diye korkuyorum...

acaba 3. seansı tatilden sonra yaptırsam ; çünkü şu an ilk seanstan sonra bile ii görünüyor... acaba 2. seanstan sonra iice azalır ve araya 2,5 ay girerse sonuç nasıl olur ki?

biraz karışık oldu ama biz hatun milleti de detay vermeden de derdimizi anlatamıyoruz ki; en azından ben öyleyim...

teşekkürler canım ... ufaklıkları da öpüyorum :içelim:

merhaba bende lazer yaptırıyorum yüzüme alexandır belki 18 belki 19 seans oldu 3 yılı geçti kalın kıllar inceldi ama hala bitmedi göze çarpmayıp dikkat çekmeyecek biçimde değil.çıplak gözle oldukça farkedilir şekildeler hala:(((((( ve çıkarken uzun çıkıyorllar ince olsalarda uzun oldukları için çok dikkat çekiyorlar.bu durumdan çok sıkıldım umudum tükenmek üzere ne yapmalıyım
seLm tatlım. herhgalde sana biraz düşük dozlar uygulanmış. Ama ten remgini görmeden konuşmam çok doğru değil. güneş koruyucunu bol kullan ve biraz daha yüksek dozlara musade et bnence. Yüz zaten zor ve uğraştırıcıdır. sabret ve yüysek dozlara açık ol. mesela 18j ve 3 msn:nazar:. sevgiler.

merhaba dr.didocum :1rolleyes: aklıma takılan bişey oldu da vaktin olduğunda cevaplarsan sevinirim... forumda bazı arkadaşlar lazerin sonuç vermediğinden şikayetçi... muhtemelen yapı ve bünye dışında uygulanan yöntemle de alakalı... ben umutsuz değilim... cts günü 2. seansıma gideceğim... 1. seans ve kontrol seansı sonrası yeniden çıkan çok zayıf tüyler var şu anda... merak ettiğim ilk seansta işlem görenler tamamen yok olup bu zayıf çıkan tüyler başkaları mı; yoksa 1. seans sonrası aynı kökten zayıflayarak mı çıktılar ? şimdilik ilk seans sonrası dökülenler çıkmaya niyetli diilmiş gibi ama mesela 1 ay sonra çıkarlar mı ? biraz karışık oldu ama aslında şu nedenle soruyorum ağustos ayında tatile çıkacağım ve 3. seansım ağustosun başında olacak hemen 1 hafta sonra güneşe çıkmak istemiyorum bronzlaşmak istemiyorum ama yeterince koruyamazsam ve leke olursa diye korkuyorum...

acaba 3. seansı tatilden sonra yaptırsam ; çünkü şu an ilk seanstan sonra bile ii görünüyor... acaba 2. seanstan sonra iice azalır ve araya 2,5 ay girerse sonuç nasıl olur ki? selam. Herkese söylüyorum. Farklı cihgazlarla çalıştım. en mükemmel neticeleri alexandrtite lzrle aldım. Diğerleri, özellikle IPL hikaye. kimse kusura bakmöasın. Alex.de harika herşey. Lütfen alexandrite mı ve ve kaç senelik tecrübe konuşulsun veeeeeeeeeeeeeeeeeee mutlaka yazılı belge isteyin veeeeeeeeeeeeeeeee doktoru mutlaka sorun veeeeeeeeeeee ruhsat var mı sağlık müdürlüğünden??????????? Çok önemli arkadaşlar..... herkese sevgiler...................

Evet dr.dido çok haklısınız, doktor veya dermatolog mu,kaç zamandır bu işi yapıyor bunları bilmek çok önemli.
IPL zaten ağda gibi bir şeymiş,geçici kıl kökü tahribi..öyle duydum bir sitede

Merhaba dr. dido:)
bir şey de ben sormak istiyorum, bir lazer merkezini telefonla aradım bilgi almak için. Bana Alexandrite Arow diye bişey söyledi yanlış anlamış olabilirim. Bu Arow mudur nedir kafamı karıştırdı, acaba gerçekten Alexandrite değil midir? Bu cihazın etkinliği nasıldır acaba? Tenim esmer kıl yapımda sert siyah...
Şimdiden çok teşekkür ederim...

ben yine bişey sormak istiyorum... bacak 2. seans yapılalı 2 hafta oldu ve acayip kaşınıyor bacaklarım... doktor bikaç gün kaşınacağını ama kaşımamam gerektiğini ; kaşırsam kabuk bağlayacağını söyledi... o zaman bu kadar kaşınmamıştı... normal mi bu?

teşekkür ederim ... :)

merhaba dr.dido benim seansım aslında 17 hazirandaydı ama ozaman şehir dışında olduğum için erteledik ve bugün seans tarihi almak için aradığımda bana artık seansların aralarını 3 ay tutuyoruz, yurt dışından uzmanlar geldi ve böyle olmasının daha iyi olduğunu söylediler dedi en son 22 nisanda girmiştim şimdikinide 13 temmuza verdiler.bu gerçekten doğru olabilirmi,aralığın 3 ay olmasını daha mı iyi oluyor? ilgin için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba dr. dido:)
bir şey de ben sormak istiyorum, bir lazer merkezini telefonla aradım bilgi almak için. Bana Alexandrite Arow diye bişey söyledi yanlış anlamış olabilirim. Bu Arow mudur nedir kafamı karıştırdı, acaba gerçekten Alexandrite değil midir? Bu cihazın etkinliği nasıldır acaba? Tenim esmer kıl yapımda sert siyah...
Şimdiden çok teşekkür ederim...
selam. Arkadaşlar! Nasıl buzdolabında nofrost, bilgisayarda dizüstü terimleri varsa lazerde de alex. bir özellik anlamına gelmektedir. Yani ''Arçelik nofrost'' dendiği gibi lazerde de ''cynosure alexandrite'' veya ''....... alexandrite'' denir. Arow'u duymadım ama üretici markadır. Mesela benim kullandığım cihaz ''Epicare alex.'' bilmem anlatabildim mi? Ayrıca Jonja'cığım, ne kadar beyaz kalabilirse tenin lazerde o kadar yüz güldürücü netice alırsın. Güneş gören bir bölgeni yaptıracaksan yüksek koruma faktörlü güneş kremi kullanmalısın. Sevgiler.

ben yine bişey sormak istiyorum... bacak 2. seans yapılalı 2 hafta oldu ve acayip kaşınıyor bacaklarım... doktor bikaç gün kaşınacağını ama kaşımamam gerektiğini ; kaşırsam kabuk bağlayacağını söyledi... o zaman bu kadar kaşınmamıştı... normal mi bu?

teşekkür ederim ... :)
Slm. Her kaşıntı krizinde bol kremleyerek yumuşakça sürmeni öneririm. Tahrip olmuş kökler dökülürken kaşıntı yapabilir. Bildiğin gibi seanstan 1-2 hafta sonra dökülmeye başlar kökler. sevgiler.

merhaba dr.dido benim seansım aslında 17 hazirandaydı ama ozaman şehir dışında olduğum için erteledik ve bugün seans tarihi almak için aradığımda bana artık seansların aralarını 3 ay tutuyoruz, yurt dışından uzmanlar geldi ve böyle olmasının daha iyi olduğunu söylediler dedi en son 22 nisanda girmiştim şimdikinide 13 temmuza verdiler.bu gerçekten doğru olabilirmi,aralığın 3 ay olmasını daha mı iyi oluyor? ilgin için şimdiden teşekkür ederim
Selam. Seans aralıkları kişinin verdiği cevaba, hangi bölge çalışıldığına, kaçıncı seansı olduğuna göre değişir. Yüz için aralar 1 ayken vücutta ortalama 1,5-2 aydır. Ama Seanslar ilerledikçe araları uzatmak gerekebilir. Her seanstan sonra ilk çıkışlar, kıllarda ilk hareketler gözlenince bir hafta ya da 10 gün sonra seansa almak gerektiğini düşünüyorum. Bunu da 4 senelik tecrübeme dayanarak söylüyorum. sevgiler.

Back