• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
10-15 gün içerisinde kontrol için çağırmadılar mı? tekrar kalanlara lazer uyguluyorlar ve bu işlem her seanstan sonra yapılıyor ücretsiz olarak

ben böyle biliyorum yani

hayır çağırmadılar. sitesinde de zaten sadece büyük bölgeler için kontrol seansı yapıyorlarmış. küçük bölgeler için yapmıyorlarmış.
ama ben az önce aradım. ve sorunumu dile getirdim. yarın akşam kontrole çağırdılar. bakalım ne olacak?
teşekkür ederim ilginea.s.

dr. dido ve lazer yaptıran arkadaşlar sizlere bi sorum olacak

cmt günü komple lazer yaptırdım
benim tüy yapım siyah kalın ve beyaztenliyim
alexandır la yapıldı
ama bacaklarım hala kırmızı :(

alt bacaklarım daha iyi
ama üst bacaklarım kıl köklerim hala kırmızı kırmızı
2 günde tamamen düzelmemesi normal mi?

ne zaman geçecek bu kırmızı kök izlerim?

günde 3 kez bepanthne plus sürüyorum

teşekkürler

ahsenyaren inşaallah iyileşir canım
sıkılmamak elde değil :(

dr. dido ve arkadaşlar benim başıma gelenle ilgili fikirniz olursa lütfen yazın

sağolun :(

dün kontrole gittim. kalanlara tekrar yaptılar ama hiçbir etkisi olmamış. öyle dedi yapan kişi. çünkü kalan tüyler renkliymiş ama çok cansızmış. zaten tüy rengim genelde açık. o yüzden onları görmez dedi.
ben 3 seans lazer yaptırıp sonra iğneliye geçicem. sadece biraz azalması için önce lazere başladım. çünkü iğneli epilasyon çok pahalıya geliyor. en azından benim gittiğim yerdeki fiyatlarla. iyice azaldıktan sonra iğneli yaptırıcam.

arkadaşım, lazerden sonra bazı ciltlerde 7-10 güne kadar geçici kızarma olabilir. lütfen bepanten kreme devam ve kabuklanma varsa kaşımayın. sevgilre.

dün kontrole gittim. kalanlara tekrar yaptılar ama hiçbir etkisi olmamış. öyle dedi yapan kişi. çünkü kalan tüyler renkliymiş ama çok cansızmış. zaten tüy rengim genelde açık. o yüzden onları görmez dedi.
ben 3 seans lazer yaptırıp sonra iğneliye geçicem. sadece biraz azalması için önce lazere başladım. çünkü iğneli epilasyon çok pahalıya geliyor. en azından benim gittiğim yerdeki fiyatlarla. iyice azaldıktan sonra iğneli yaptırıcam.
slm. umarım alexandrite lazerdir kullanılan. Ayrıca dozlama ÇOK önemli. Uygulayan arkadaştan hangi cihazla çalıştığını öğrenirseniz size daha net bilgi vermeye çalışırım. sevgiler.

:( bacaklarım hala kırmızı gördükçe canım sıkılıyor
deneyimli arkadaşlar lütfen fikirlerinizi yazın
2 günde geçmemesi normal mi?

:(
7-10 güne kadar sabret arkadaşım. bol bol bepanten KREM sürmeye devam sevgiler.

yüz ve koltuk altıma alexandrite lazer yaptırdım. 1 mart ilk seansım. bugün ikinci seansım olacaktı ama henüz çıkmadığı için gitmedim. sizce işe yüz bölgesine işe yaramaz mı alexandrite laze dr.dido.

7-10 güne kadar sabret arkadaşım. bol bol bepanten KREM sürmeye devam sevgiler.

teşekkür ederim
kızarıklık büyük oranda azaldı sadece alt bacağımda biraz daha var 3-4 güne o da geçer inş.

sevgiler

birde ben şöyle yapmayı dünüyrmpeki szin fikriniz nedr? onu merak edyrm

gttğm yerde alexandır var ben aklımdan 4 sean gttkten sonra bu makine ince kılları göremeyeceğinden iğneliye geçeyim ve kalan incalarde bu şekilde bitmiş olsun diyorum.

beyaz ten ve siyah kalın tüylüyüm ben

fikrinizi merakla beklicem

a.s.

teşekkür ederim
kızarıklık büyük oranda azaldı sadece alt bacağımda biraz daha var 3-4 güne o da geçer inş.

sevgiler

birde ben şöyle yapmayı dünüyrmpeki szin fikriniz nedr? onu merak edyrm

gttğm yerde alexandır var ben aklımdan 4 sean gttkten sonra bu makine ince kılları göremeyeceğinden iğneliye geçeyim ve kalan incalarde bu şekilde bitmiş olsun diyorum.

beyaz ten ve siyah kalın tüylüyüm ben

fikrinizi merakla beklicem

a.s.
slm. lazere devam. Çünkü en iyi sonuçlar beyaz ten ve siyah-sert kıllardadır. Biraz yüksek dozlardan çekinmeyin. a.s.

yüz ve koltuk altıma alexandrite lazer yaptırdım. 1 mart ilk seansım. bugün ikinci seansım olacaktı ama henüz çıkmadığı için gitmedim. sizce işe yüz bölgesine işe yaramaz mı alexandrite laze dr.dido.
slm. Maalesef en dirençli bölge yüzdür. Sabrederseniz memnun olursunuz. Yüze ortalama 1-1,5 ay arayla düzenli devam edin. Güneş koruyucu kremi asla ihmal etmeyin. Koltukaltı yüzden çok daha önce biter. sevgiler.a.s.

lazer yaptırdığınızdaki kılın evreside önemlidir arkadaşlar siz tam cımbızla tutulmaya başladığı an en idealdir iice uzumunş bi kılda kıl kökten ayrılmış zaten dipde yeni bi kıl çıkmış durumdadır bikaçgn sonra yeni kıl çıkar bu sefer yapılan epilasyonu yanlış zannedersiz iice bilgi almayı unutmayın

Merhaba.Bende yüzüme yaptırmayı düşünüyorum fakat bir takım endişelerim varCADIARZUCildim cok hassas ve beyaz tenliyim,kıllarda ne sarı,ne kahverengi ama sert acaba bu kılları tanırmıCADIARZUYa da cildim aşırı hassas olduğu için sakıncası varmı bu uygulamanın,iz leke gibiCADIARZUSon olarakta ortalama kaç seans gitmek gerekir:uhm:

İlgi&alakanıza tesekkürlera.s.

Selam Yarin Ilk Seansim Tüm Vücut Için Kollarimin üstünüde Yaptiricam Ama Dün Jilet Vuramadim Ya Makina Tanimazsa Diye çünkü Siyah Köklü Killar Değil Kolumun üstündekiler Makinamiz Yeni Alinmiş Alexandrite Ama Ellipse Diyede Bir Makina Var Gittiğim Gün Orada Jiletle Alsam Acaba Ellipse Cihaziyla Alirlarmii Oradaki Bayan Kendi Jiletinizi Alin Makinanin Alabileceği Yerler Için Biz Sizi Burda Yönlendiririz Demişti Ama

Selam Dün Ilk Seansima Girdim Kollarimi Orda Aldilar Killarim öyle Siyah Köklü Kil Olmadiklari Için Istediğimiz Sonucu Alamayabilir Falan Dediler Seans Uzarmiş Bakalim Dünden Sonra Neler Olucak çikicaklarmii

Kabarma Ve Kabuklanmalar Için Normaldir Dediler Panikleme Bepantene Sür Dediler Biraz Yanmam Var Inşallah Bi Sonuç Alabilirim

3 gun once koltuk altıma lazer yaptırdım ama sag kolumda uyuşma hıssızlık oldu dozu cokmu verdı acaba gecermı dersınız cok korkuyorum kolum cok halsız

selamlar, bende gecen ay genital+bikini bölgeme başladım, kontrol seansina da gittim ama ilk seansta o kadar canım yandı ki (emla'yı yeni söylediler) kontrol seansının ne oldugunu bilmedigim için emlayi surmeden gidince adam gibi işlem yaptırmadan çıktım.. :)))
şimdilik iyi gibi istanbul anadolu yakasında caddebostanda bi merkeze gidiyorum, kısmetse mayısta 2seansa giderken emla'yı kullanacagım...

Birkac sene sonra bu kıllar tekrar cıkıyormu? bunu cok merak ediyorum, eger cıkıyorsa bu kadar maddi kayba gerek varmı??
şimdiden tşk.

3 gun once koltuk altıma lazer yaptırdım ama sag kolumda uyuşma hıssızlık oldu dozu cokmu verdı acaba gecermı dersınız cok korkuyorum kolum cok halsız

arkadasim, once lazer yaptırdıgın yere sor, adam gibi cvp alamazsan bence dr. git...
hic boyle birsey duymamıştım.:uhm:

dr.dido benim de bir sorum olacak alexandrite ince tüyleri yok etmiyor deniyor bende genital için gidicem ama orda da bazı yerlerde ince tüyler var onlar kalacakmı? genitalde dudak kısmına ve içlere doğru lazer uygulamak sakıncalı mı

ÖYKÜM ; kremin etkisi 1,5 ya da 2 saat arasında geçiyor..yani fazla sürmüyor uyusukluk hissi:(

lazer yaptırdıgım kışı cilt doktoru zaten aradım ama hıç alakası yok dedı dogal olarak ama.kolumda sınırlerın gerıldıgını hıssettım kolum 10 gun olmasına ragmen hala gucsuz fazla doz vermiş olabılırmı

Back