• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAR!!! her seanstan önce kılları kısaltmak gerek. Ama illaaa jiletle olacak diye bir kural yok. Gittiğiniz yerlere söylewyin, traş makinaları var. Kıllırın boyunu kısaltmak şart, yoksa lazerin enerjisiyle fazla uzun kıl tene yapışır. Ama dediğim gibi kısaltıcı makinalar var.::))))

Her seanstan önce jilet vuracaklarmış.Aldıkları nasıl çıkacak bilmem?Kötü çıkarsa ne yaparım?Eşim çok sinirli aksilik çıksa ne yaparım bilmem?

Tatlım, hangi bölgeye lazer yaptırıyorsun bilemiyorum ama her seansta kısaltmak zorundalar. Ama keşke her merkez kısaltıcı traş makinesi kullansa:)) sevgiler.

KIZLAAAAAAAAAAAAAR!!!! Aşkolsun size ya! İnsan arada Sırada ''teşekkür et'' butonunu tıklr. BU kadar4 işimin arasında size ulaşmaya çalışıyom. Valla aşkolsun. Valla aşkolsun size!! :teytey:

mrb. doktor dido epeyce soru cevaplamışsınız teşekkürler.
benimde sormak istediğin küçük bir ayrıntı var.lazerle kalın tüylerin alındığını farz edelim.seansların tamamlandığını fakat ince ve sarı tüyler kalsa.daha sonra bu bölgeye ağda yapılınca lazerle yok edilenler yeniden üreyebilirmi.veya seneler sonra tek merak ettiğim bu şimdiden teşekkürler.kolay gelsin.

merhaba dr.dildo..
ben 3 ay önce dudak üstü için iğneli epilasyona gittim ve dudaklarımın üstünde iğne izleri kaldı..kahverengilikler geçti gibi sadece iki kenarda kaldı ama dudaklarımın üstü delik deşik oldu resmen...3 aydır bununla yatıp bununla kalkıyorum...bir de çok beyaz tenli olduğum için belli oluyor...bu deliklerin kapanması için ne yapabilirim?lazer epi. yaptığını söylemişsin ama iğneliyle ilgili de mutlaka bilgin vardır diye düşünerek yazdım..balmumuyla yapılan bi karışım varmış cildi soymaya yarıyomuş mesela o tarz bi şey iyi gelir mi?çünkü çok taktım kafama moralim çok bozuk ne zamandır...bi de sadece 1 seans gittim bu hale geldim...
önerebileceğin kalıcı bi çözüm varsa çok sevinirim,şimdiden teşekkürler..kolay gelsin...
Arkadaşım, adı üstünde tek tek iğne batırıyorlar. İğneli epil.da verilen voltaj çok önemli! Dikkat edilmezse ciltte tahribat yapıyor. Lekelerin için EXPİGMENT %+ krem ve güneş koruyucu SPF20 krem önerebilirim. Aytrıca güvenilir bulduğun bir güzellik merkezine uğramanda fayda var. Sana cildinin yenilenmesini hızlandıracak bir krem önerebilirler. Tatlım kusura bakma ama iğneli epil. 20. yy.da kaldı. Kendine iyi bak. sevgiler.a.s.

mrb. doktor dido epeyce soru cevaplamışsınız teşekkürler.
benimde sormak istediğin küçük bir ayrıntı var.lazerle kalın tüylerin alındığını farz edelim.seansların tamamlandığını fakat ince ve sarı tüyler kalsa.daha sonra bu bölgeye ağda yapılınca lazerle yok edilenler yeniden üreyebilirmi.veya seneler sonra tek merak ettiğim bu şimdiden teşekkürler.kolay gelsin.
Selam.Eğer lazer yapılmışsa (Tabii nereye kaç seans ve hangi cihazla yapıldığı önemli!) gidenler gitmiştir. İnce ve sarı tüylerdfen bazısında sertleşme ve grileşme olabilir. Ama gidenler gitmiştir. sevgiler.:nazar:

Merhaba.Yüzüme başladım.Ve direk jilet vurdular o anda bir şey diyemedim.
Slm. kusura bakmnasınlar da kısaltıcı aletler var. lazere bi dünya para veriyorlar da bir kısaltıcı makina alamıyorlar mı? Bunlar IPL mi kullanıyor? Ucuz lazer benzeri cihazlar IPL de!!

merhaba dr.dido ben genital bölgem için 5 seans gittim çok azaldı ama dudak kısımlarında çok ince tüyler olarak hala vardılar.Bende kendi mantığımla ince tüyleri makina göremeyeceğini düşünerek jiletledim en son sensla arası şu an 4 ay oldu ve kıllar kalınlaştı ama çokta kalın değiller.Doğru mu yaptım bilmiyorum ama bu seanslar beni mali açıdan zorluyor.Ama tabiki bu işe başladım sonunuda getirmek istiyorum ve artık bu kalanlarında tek seansla bitsin istiyorum.Kafam çok karıştı akıl verirsen sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

merhaba dr.dido ben genital bölgem için 5 seans gittim çok azaldı ama dudak kısımlarında çok ince tüyler olarak hala vardılar.Bende kendi mantığımla ince tüyleri makina göremeyeceğini düşünerek jiletledim en son sensla arası şu an 4 ay oldu ve kıllar kalınlaştı ama çokta kalın değiller.Doğru mu yaptım bilmiyorum ama bu seanslar beni mali açıdan zorluyor.Ama tabiki bu işe başladım sonunuda getirmek istiyorum ve artık bu kalanlarında tek seansla bitsin istiyorum.Kafam çok karıştı akıl verirsen sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Selam. Herşeyden önce ÇOK doğru yapmışsın jiletlemekle. Ne kadar kalın olursa kalanlar, o kadar iyi olur. Maaliyet konusunda haklısın. Bundan sonraki gidişinde Uygulayıcıyı biraz yüksek dozlar çalışması için cesaretlendir.Emla kremle en az 1 saat bekleyip girersen uygulamaya dayanman da daha kolay olur... Kolay gelsin.

ben göğüs ve göbek bölgemdeki kıllardan muzdaribim .ama güzellik merkezlerinde bu işe bir servet yatırmam gerekiyor.rio taramalı lazer hakkında hakkında ne düşünüyorsunuz ?yardımcı olursanız çok sevinirim

merhabalar konuyla alakalı olurmu bilmiyorum.ama benim problemim bikini bölgemde yaklaşık bir yıldır var olan kıl dönmeleri inanılmaz rahatsızlık verici ve görünümü çok çirkin
sivilce gibi duruyorlar bu konuda yapmam gerekenlerle ilğili bilgi verirseniz çok sevinirim tedavi süresi nekadar sürer? etkisini hemen görürmüyüm ve maliyeti çok yüksekmi?
teşekkürederim.a.s.

alex cihaz siyah ve kalın tüylerde etkili cnm ınce tüylere yapmıyorlar yapılırsa ınce tüyler kalınlaşıp koyulaşıyormuş...

Merhaba Dr. Dido
ben siteye yeni üye oldum.Ben nisan başında genital ve bacaklar için lazer yaptırdım fakat benim yaptırdığım yerde ki makina 'ellipse ' diye bir marka.
hatamı yaptım acaba ?

Merhaba Dr. Dido
ben siteye yeni üye oldum.Ben nisan başında genital ve bacaklar için lazer yaptırdım fakat benim yaptırdığım yerde ki makina 'ellipse ' diye bir marka.
hatamı yaptım acaba ?
Selam. Öncelikle KK.ne hoşgeldin. Ben de martta üye olmuştım.:) Ellipse'i biraz araştırdım: IPL(Intensive Pulse Ligth) teknolojisi. Yani Tek bir dalga boyu değil, belli bir aralıkta (550-800 gibi) dalga boyları üreten lazer benzeri cihazlardır. Benim kişisel görüşüm ve tecrübem bu cihazların Alexantrite lazer kadar etkin olmadıgı yönünde. Hele de vücut kıllarında. O zaman bazı merkezler neden IPL kullanıyor dersen, en baş sebebi bu cihazların çok daha ucuza alınması.... Bir IPL 15-30 bin Euro civarındayken Alex sistemlerin 70-80 bin Euro olması:) Eğer uygulamadan 15 gün kadar sonra kıl köklerin dökülür ve en az 4 hafta da temiz kalırsa etkiden söz edebiliriz. Sevgiler.a.s.

MERHABA DR DİDO cevabınızı yeni okudum teşekkürler ben mart başında yaptırmıştım ve yaklaşık 5 haftadır ışın gelen bölgelerde herhangi bir tüylenme olmadı ama bazı yerlere ışın gelmediği için heralde tüyler dökülmedi (geçen mesajta yanlışlıkla nisan başı demişim özür dilerim) sizce devam mı edeyim yoksa hiç uğraşmadan Alexantrite lazer e başlayayım,yardımlarınız için teşekkürler

merhaba dr dido benim de bir sorum var yanıtlarsan sevinirim.5 seanstır tüm genital bölgeme alexsandrite lazerle epilasyon yaptırıyorum.nerdeyse yüzde yetmişi bitti ancak sarımsı kızılımsı tüyler hala çıkıyo yaptırdığım yerde 3 seans falan daha yaparsak biter diyorlar bense emin olamadım ticari kaygılarlamı öle söylüyorlar.çünkü sarımsı kızıl tüyleri lazer görmüyormuş boşuna gidip para dökmek istemiyorum.eğer işe yaramayacaksa başka yöntemler deneyeyim diyorum(tüy azaltıcı krem falan)sen ne dersin?

ben genital bölgem için 1 seas yaptırdım çok fazla açı hissetmedim ama henüz bir değişiklik görmedim ama sizlerden bu konuda çok bilgi öğrendim teşekkürler

ben genital bölgem için 1 seas yaptırdım çok fazla açı hissetmedim ama henüz bir değişiklik görmedim ama sizlerden bu konuda çok bilgi öğrendim teşekkürler
Slm. Hangi cihazla olursa olsun, 1 seansta fazla bir fark göremezsin canım.En az 3-6 seans sürer. Kullanılan lazerin dalga boyunu iletirsen daha ayrıntılı cevap yazabilirim. sevgiler.

hasta olanın ayağına gelirmiş ya dr!!!aynen öyle oldu benim için.laelaelaelaelae

slm dr. dido. benim tüm kıllarımla aram iyi de şu çenemdekılere sinir oluyorun.4 yıldır cımbızla alıyorum ve gittikce sertleşti ve siyahlastı.üstelık ilk zamanlar 15 günde bir alırken simdi 3.gün mutlaka yenı cıkanları almam gerekıyor.artık bıktım.
lazere karar verdim ama çıkıp araştıracak zamanım yok.30 günlük ikiz bebeklerim ve 1 buçuk yasında bir oğlum var.bana bu konuda yardımcı olabilirmisin?galıba aynı şehirdeyiz.ben antakyadayım. yardımcı olursan cok sevinirim...

a.s.
Slm hemşerim.yerimseniben Ben İskenderundayım.Sanırım Daısy'yi duymuşsundur. Ayrıca benim de ikizlerim olduğu için halini anlıyorum. Allah güç kuvvet versin. Antakya'da nereler var ve ne cihaz kullanıyorlar bilmiyorum. Ama 3-5 tane kıldan dertliysen iğneli epilasyonu öneririm. Çünkü lazerde yüze tüm çalışmak daha doğru. Sevgiler.

Back