• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
10 gun once koltuk altımı lazer yaptırdım. 2005 2006 model makınaydı ıyımıdır bılmıyorum en ıyı makınanın markasını bılen varsa yardımcı olabılırmı

Merhabalar pazartesi günü bacaklarıma lazer yaptırdım. Çok canım yanmadı. Yalnız hayal ettiğim gibi görünmüyor bacaklarım. Kıl köklerim jilet yapılmışta yeni tüy çıkacakmış gibi siyah siyah. Bu şekilde etek hayatta giyemem. Bu durum normal mi arkadaşlar? Sizlerde böyle bir durum oldu mu? Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Merhabalar pazartesi günü bacaklarıma lazer yaptırdım. Çok canım yanmadı. Yalnız hayal ettiğim gibi görünmüyor bacaklarım. Kıl köklerim jilet yapılmışta yeni tüy çıkacakmış gibi siyah siyah. Bu şekilde etek hayatta giyemem. Bu durum normal mi arkadaşlar? Sizlerde böyle bir durum oldu mu? Beni aydınlatırsanız sevinirim.
Selam. Bu hali tamamen normal. 2 hafta kadar sonra o yanmış kökler kendiliğinden dökülecek. O zamana kadar bol nemlendirici sürün. Asıl kalıcı azalmalar da 2. seanstan sonra görülür hale gelecek. a.s

yüzümde aleksandrita lazer uglulaması yaptırıyorum nerdeyse ıkı yılı geçti
siyah olanlar ilk birkaç seansta bittiler
inatla biraz daha açık olanları da bitirmeye çalışıyorum
acaba diyorum bu kadar inat fazlamı ,iğneli ilemi devam etsem
ne dersiniz???

dr.dido benim de bir sorum olacak alexandrite ince tüyleri yok etmiyor deniyor bende genital için gidicem ama orda da bazı yerlerde ince tüyler var onlar kalacakmı? genitalde dudak kısmına ve içlere doğru lazer uygulamak sakıncalı mı
Selam. Genital bölgedeki en ince kıl bile yeterince ince değildir. Gitmeden önce 1-2 kere jiletlersen daha da kalınlaşır. Hiç merak etme, etki eder! Dudakların etrefına yaparken sorun yok tatlım. İçteki mukozaya zaten atış yapmazlar. Sen sormadan söyleyim; kısırlık falan da yapmaz.a.s

merhaba dr. dido

ben de bacaklarımın tamamına lazer epilasyon yaptırmak isityorum

beyaz tenliyim ve tüylerimde koyu renk. Üst taraftaki tüylerim biraz cansız

acaba kaç seansta biter ve tahmininize göre maliyeti ne olur

teşekkürler...

yüzümde aleksandrita lazer uglulaması yaptırıyorum nerdeyse ıkı yılı geçti
siyah olanlar ilk birkaç seansta bittiler
inatla biraz daha açık olanları da bitirmeye çalışıyorum
acaba diyorum bu kadar inat fazlamı ,iğneli ilemi devam etsem
ne dersiniz???
Tatlım, maalesef yüzdeki kıl ve tüyler hep inatçıdır. Çünkü bedenimizde en yüksek kıl folikül potansiyeli yüzdedir. Benim de en zorlandığım bölge yüz. Ben hastalarımı ayda bir alıyorum seanslara. Kolay gelsin.a.s

merhaba dr. dido

ben de bacaklarımın tamamına lazer epilasyon yaptırmak isityorum

beyaz tenliyim ve tüylerimde koyu renk. Üst taraftaki tüylerim biraz cansız

acaba kaç seansta biter ve tahmininize göre maliyeti ne olur

teşekkürler...

Selam. Maliyeti bilemem, fiyatlar her merkezde farklı, ama alexandrite lazer değilse zaten para havaya gider. Seans sayılarına gelince 4-8 seans derim. Ayrıca ilk 2 seanstan sonra etkileri net gözlemlersin. Seansa 1-2hafta kala jiletlersen kalanlar biraz kalınlaşır, daha iyi etkilenir. Sevgiler.a.s

Merhaba.Ben yüzüme başladım önce jiletle aldılar ve ben kalınlaşacak diye çok korkuyorum.Jilet vurmaları doğrumu ?Daha dün yaptırdım.Lütfen yardım .Moralim çok bozuk .Artarsa ne yaparım?Zaten çok kıl var.Keşke jilet vurdurmasaydım.İnanın sinirlerim bozuldu.

Selam. Genital bölgedeki en ince kıl bile yeterince ince değildir. Gitmeden önce 1-2 kere jiletlersen daha da kalınlaşır. Hiç merak etme, etki eder! Dudakların etrefına yaparken sorun yok tatlım. İçteki mukozaya zaten atış yapmazlar. Sen sormadan söyleyim; kısırlık falan da yapmaz.a.s
çok teşekkür ederim cevap için.bir sorum daha olacak kollarıma yaptırmak istiyorum ama doğal olarak çok sert değil tüyler alexandrite ince tüyleri çok iyi görmüyormuş sanırım.diod lazer bu bölge için daha mı uygun sizce

Merhaba.Ben yüzüme başladım önce jiletle aldılar ve ben kalınlaşacak diye çok korkuyorum.Jilet vurmaları doğrumu ?Daha dün yaptırdım.Lütfen yardım .Moralim çok bozuk .Artarsa ne yaparım?Zaten çok kıl var.Keşke jilet vurdurmasaydım.İnanın sinirlerim bozuldu.
canım lazer ışığının daha güzel görebilmesi için jilet yapıyorlar ama riskli bi bölge gerçekten.peki sordunmu yaptırdığın yere tüyler kalınlaşırmı diye üzme kendine hemen belki de kalınlaşmayacak

cnm keşke yüzüne jilet yaptırmasaydın bence oraya bi daha sakın gitme,lazer yüze jilet vurulması cinayettir demişti tv de bi doktor,ben çok araştırdım bi kaç yerden sırf bu yüzden vazgeçtim,şimdi gittiğim yerde yüze jilet kesinlikle yapmıyorlar ben sordugumda da olur mu öyle şey yüze yapılmaz kesinlikle dedi doktorlar,bence bi daha oraya gitme umarım tüylerin kalınlaşmaz cnm ....

Kızlar jilet vurmayan yer varmı?Moralim sıfır.Olan oldu .Sinirimden uyuyamıyorum inanın.Yardım lütfen...

Her seanstan önce jilet vuracaklarmış.Aldıkları nasıl çıkacak bilmem?Kötü çıkarsa ne yaparım?Eşim çok sinirli aksilik çıksa ne yaparım bilmem?

Merhaba Dr. Dido,
Vermiş oldugunuz bilgiler için çok teşekkürler. Benim sorum lazerin zaman aralıkları ile ilgili.
Geçen sene (11 ay) bacaklarıma alexandirite ile laser epilasyon yaptırdım. Takip eden aylarda yaz tatilim nedeniyle bacaklarım bronzlaştı. Bronzluk azalıncaya kadar bekleyeyim dedim. Daha sonra bu bekleme süresi çeşitli nedenlerden 11 aya çıktı. 2 gun sonraya randevü aldım. Ara bu kadar uzun olunca ilk yapılan lazerin etkisi tamamen geçmiş ve etkisiz mi oluyor. Şimdi sıfırdan başlamış gibimi olcagım?
Bir ikinci soru: Bir internet ilanında lazer epilasyonu kılları tamamen yok etme sınıfında degil uzun süreli olarak azaltma sınıfında incelemişler. Tahrip edilen kıl kökünün tekrardan canlanması olası mı?
Sevgiler

merhaba dr. dido
bugun kontrol seansima gidecegim
ama regl oldum
bi zarari olur mu?
sizce yaptirmamali miyim?

bacaklarimda gecen ilk seansta 10 gunde kizariklaktan kurtulmustu, bunun icin tirsiyorum biraz

sevgiler

merhaba dr. dido
bugun kontrol seansima gidecegim
ama regl oldum
bi zarari olur mu?
sizce yaptirmamali miyim?

bacaklarimda gecen ilk seansta 10 gunde kizariklaktan kurtulmustu, bunun icin tirsiyorum biraz

sevgiler
tatlım reglim bittikten sonraya bekle:) Ağrı eşiği düşüyor bu dönemde ve kıl çıkışları hızlanıyor. Bol bol bepanten ya da benzeri nemlendirici sürmeyi ihmal etme.

Merhaba Dr. Dido,
Vermiş oldugunuz bilgiler için çok teşekkürler. Benim sorum lazerin zaman aralıkları ile ilgili.
Geçen sene (11 ay) bacaklarıma alexandirite ile laser epilasyon yaptırdım. Takip eden aylarda yaz tatilim nedeniyle bacaklarım bronzlaştı. Bronzluk azalıncaya kadar bekleyeyim dedim. Daha sonra bu bekleme süresi çeşitli nedenlerden 11 aya çıktı. 2 gun sonraya randevü aldım. Ara bu kadar uzun olunca ilk yapılan lazerin etkisi tamamen geçmiş ve etkisiz mi oluyor. Şimdi sıfırdan başlamış gibimi olcagım?
Bir ikinci soru: Bir internet ilanında lazer epilasyonu kılları tamamen yok etme sınıfında degil uzun süreli olarak azaltma sınıfında incelemişler. Tahrip edilen kıl kökünün tekrardan canlanması olası mı?
Sevgiler
tatlım 1. seanstan sonra 11 aydan sözediyorsak; maaalesef ilk seansın etkilerinden medet umamayız. Lütfen her seansın arasını en FAZLA 2 ay olarak ayarla. Her seanstan en az 1 hafta sonraya kadar güneş banyosu yapma. sevgilewr.

çok teşekkür ederim cevap için.bir sorum daha olacak kollarıma yaptırmak istiyorum ama doğal olarak çok sert değil tüyler alexandrite ince tüyleri çok iyi görmüyormuş sanırım.diod lazer bu bölge için daha mı uygun sizce
selam. aşırı ince ve sarıya dönüklerse kollarına lazer yaptırma. Ama seni rahatsız edecek yoğunlukta ve grilerse yaptır, şekerim. Alex dioddan çok daha etkili:))

Back