Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba dr.dido seansa girdikten sonra bidahaki seansa kadar hep güneş koruyucu kullanmak lazımmı yoksa 1 hafta kullanmak yeterli olurmu mesela benm 2 hafta oldu tüm vücut girdim ben şimdi kısa kollu giysem yada etek giysem koruyucu sürmem gerekirmi? bide 2 hafta olmasına rağmen hala bacağımda siyah benekler var çok kötü duruyor ama ben etek giymek istiyorum bu normalmi? çooookk teşekkür ederim
Selam Hayatım! Bu cevabımı umarım herkes okur. Çünküüüüüü en güzel ANTI-AGING krem güneş koruyucu kremdir. Lazer yaptıralım ya da yaptırmayalım kendimize, cildimize, geleceğimize yapacağımız en iyi yatırım; GÜNEŞ KORUYUCU KREMİ 12 AY KULLANMAKTIR:sm_confused: Gelelim lazere! Epilasyon ya da başka nedenle (varis, leke...) lazer yaptıracaksanız daha da özenle SPFli kremler kullanmak gerekir. Hep sorarlar, lazer leke yapar mı diye... Güneş leke yapar. Sevgiler.:nazar:

merhaba doktor dido... çok hoş bir başlık olmuş , teşekkürler :)
ben beyaz tenli ve siyah renk kıllıyım... ilk defa salı günü yrım bacak ve koltukaltı için alexandrite cihazı ile lazere başladım... kıl yapımın çok uygun olduğunu söyledi yapan kişi... sonraki seansım 1,5 ay sonra yani 21 haziranda... sorum aslında biraz komik olacak ama ; 21 haziranda yakın bir arkadaşımın düğünü var... sizce o zamana kadar çıkan kıllar nasıl olur? tabii ki görmeden cevap vermeniz mümkün değil ama... acaba arada sir ya da jiletle alsam nasıl olur? birkaç gün sonrasında gitsem seansa ? ya da paşa paşa pantolon mu giyeyim :) hayatımda hiç kumaş pantolon giymedim ama :sm_confused:
Selam. Hakkaten komik oldu, resmen pişti ulmuşun.:teytey: Bu halay çeken sevimli suratı düğün için gönderiyorum. Tatlım jileti vur, düğüne git, randevunu da tekrar ayarla. Sakın ha sir falan yapma. Böcükcüm, 1,5 olmaz da 2 ay sonra seans olmuş olur. Bu da sorun olmaz. Adına bayıldım, ben de ikizlerine cücük diyorum. Sevgiler.

KIZLAAAAAAR!!! size hemen cevap yazamazsan kusuruma bakmayın lütfen!!! Hem devlet memuruyum hem de güzellik merkezinde çalışıyorum. Ayrıca ve en mühimi 8 yaşında yani 2. sınıfa giden ikiz oğluşlarım var. Kocayı söylemiyim bile! :bbo: Ama bu siteye bayıldıım, ayrıca bildiklerimi paylaşmaktan keyif alıyorum. Zaten öğretmen olmayı düşünürken kazara dr. oldum :nazar: Herkese sevgiler.

ilginiz için teşekkür ederim dr. dido.bana kullanılan cihazın tam adı mini gentle plus alexandrite mış.genital bölgenin 3 seansda bi fark göstermesi gerekmezmi acaba.bende hiç değişim yok.ayrıca alt kısımlarda kahverengi lekeler oluştu.doktorumu aradım geçer dedi ama hiç geçicek gibide değil sanki.sizin kullandığınız cihaz dahamı iyi?öyleyse eger merkezimi değiştiricem.teşekkürler.

Slm .Kusura bakmayın birkaç gündür yoğundum.:( Fiyatı ve hangi bölgeye uygulatacağınızı söylememişsiniz, Ama lazer epil.da hakkaten fiyatlar birkaç sene öncekiler gibi değil. Bu hem arz-talep dengesinden kaynaklanıyor; hem de cihazlar eskiye kıyasla biraz daha uygun şartlarda alınıyor. GARANTİ veriyorlarsa yazılı isteyin. Benim çalıştığım merkezde müşteriyle sözleşme imzalanıyor. Biliyorsunuz ki söz uçar, yazı kalır. Sevgiler.

Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.a.s. Benim gitmeyi düşündüğüm merkezde de sözleşme yapılıyor. Fiyat ise tüm vücut bitme garantili 1,500 YTL. Bitene kadar başka ücret ödenmiyomuş. Makinalar alexandrite ve elipse. Nereye hangi makinayla uygulayacaklarına kıl yapısına göre karar veriyorlarmış. Çok kararsız kaldım, kıllardan kurtulmak isterken daha beter olmasında:(fisfisfis

Selam. Hakkaten komik oldu, resmen pişti ulmuşun.:teytey: Bu halay çeken sevimli suratı düğün için gönderiyorum. Tatlım jileti vur, düğüne git, randevunu da tekrar ayarla. Sakın ha sir falan yapma. Böcükcüm, 1,5 olmaz da 2 ay sonra seans olmuş olur. Bu da sorun olmaz. Adına bayıldım, ben de ikizlerine cücük diyorum. Sevgiler.

çok teşekkür ederim , mutlu bi haber oldu bu bana... o zaman ben kendime elbise bakmaya başlasam iyi olur :teytey: benden de cücüklere sevgiler...:roflol:

ben kendı adıma sunları soylemek ıstıyorum bu mesajın ustune.
estagfurullah , o kadar işin içinde bize cevap vermen , insanlraın kafalarındakı soruları dındırmen bence cok buyuk bı incelik ve iyilik . . Allah gönlüne göre versin . . sevgiytle kal .keske ankarada olsaydın

ben de katılıyorum sana ... :dance:

Selam. Adında dr var, acaba tıbbiyeli miyiz:) polikistik overin kısaltması değil mi pco? PCO da her bayanın farklı sorunları olmakla beraber kıllanma en başta gelenlerden. Kaynağı ne olursa olsun hormonal sorunlarda ilaç tedavisi yeni çıkışları engellerken lazer epil la da artık varlığını ilan eden kıl köklerine etki ederek kombin oluşturmuş oluyoruz. İlaç başladım demişsin; o zaman lazere de en kısa zamanda başla derim. Jİnekoloğunla da başlayacağım merkezdeki doktorunla da bir ekip olunca memnuniyet kaçınılmaz. Ama hep söylüyorum, bunu vurgulamaktan da hiç bıkmam: Alexandriter lazerden şaşmayın. Senin için neticeler biraz gecikmeli olabilir. Sabırlı ol. Sevgiler.

Çok teşekkür ederim dr.dido. İnş. sonuç istediğm gibi olur. PCO derken doğru polikistik overi kastetmiştim. Bu arada evet tıbbiyeliyim yerimseniben

Merhaba Dr. Dido bir soru da benden :1rolleyes: geçen hafta tüm vücut için ilk seansımı yaptırdım Bakırköy de bir yerde. alexandrite apooge 55oo nl adlı soğutuculu makina kullanıldı. İşlem sırasında ne koltuk altlarında ne de genital bölgede ben acı hissetmedim. Sadece çok çok hafif atışları hissettim o kadar. İlk koltuk altları yapıldı ve işlemi yapan bayan ağrı eşiğimin yüksek olduğunu hayret ettiğini söyledi. Ben de gaz verdiğini söyledim , ama genitalde de hiç acı hissetmeyince sonradan kafama takıldı işin aslı. Yani çok nazende değilimdir ama bu kadar da olduğumu tahmin etmiyorum. Ayarı ne kadar yaptı bakmak aklıma gelmedi ama acının olmaması ayarın düşük olmasından mıdır.?

Benim niye canım yanmadı yaaa , acı istiyorum acıııı sırnaşık şey Çok mu mazohist oldum acaba ???

ben de iki farkli yerde yaptirmistim lazer. cihazlari pek hatirlayamiyorum yanlis olabilir fakat biri IPL digeri alexandrite olmasi lazim. ilk gittigim yerin fiyatlari biraz pahaliydi fakat en iyi sonucu oradan aldim. sadece bir kez gitmeme ragmen lazer yapilan yerler bariz belli oluyo. tek seferde baya genis bir alana etki ediyordu ustelik.
diger gittigim yerdeki alet bir vuruşta 3 defa ışın yolluyordu yanlış hatırlamıyosam. fiyatı çok uygun diye oraya gitmistim ama sonradan hiç bi faydasının olmadığını gördüm. çektiğim acılar da cabası senağlama şimdi tekrar ipl yapılan yere gidicem. bu tüylerden kurtulamicak miyiz yaaa:1no2:

dr.dido 14 mayısta genital bölgeye ve koltukaltına lazer yaptırdım alexandrite'la yaptılar. ancak hala kıllarda dökülme olmadı ne kadar süre sonra dökülmeliler? bir de bazıları yanmış gibi görünüyo ancak bazı yerlerdeki kıllar öyle değil acaba her yere yapmadılar mı?:uhm: ayrıca cihazın dalga boyu 755nm ayarlanmıştı iyi midir?

ilginiz için teşekkür ederim dr. dido.bana kullanılan cihazın tam adı mini gentle plus alexandrite mış.genital bölgenin 3 seansda bi fark göstermesi gerekmezmi acaba.bende hiç değişim yok.ayrıca alt kısımlarda kahverengi lekeler oluştu.doktorumu aradım geçer dedi ama hiç geçicek gibide değil sanki.sizin kullandığınız cihaz dahamı iyi?öyleyse eger merkezimi değiştiricem.teşekkürler.
Selam. Dozlar yeterli uygulanırsa 3 seansta en az %50 azalma olur. Belki uygulayan arkadaş zarar vermemek adına yüksek dozlardan çekinmiş olabilir. Çünkü bu iş de herşey gibi tecrübe. Lekelerden korkma, İlerleyen seanslarda geçer. Hattaa genital bölgede genel olarak renk açılması olur. Sadece cihazın kalitesi değil, merkezin tecrübesi de çok önemli. Alexten şaşma canım.

Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.a.s. Benim gitmeyi düşündüğüm merkezde de sözleşme yapılıyor. Fiyat ise tüm vücut bitme garantili 1,500 YTL. Bitene kadar başka ücret ödenmiyomuş. Makinalar alexandrite ve elipse. Nereye hangi makinayla uygulayacaklarına kıl yapısına göre karar veriyorlarmış. Çok kararsız kaldım, kıllardan kurtulmak isterken daha beter olmasında:(fisfisfis
Slm. Lazerde tek direnen bölge yüzdür. Çok çok rahatsız değilseniz yüze uygulatmayın!! Vücutta ise neticelerin tamamlanması 1 seneden önce olmaz. Hem sabır hem de para meselesi yani. Ama müthiş rahatlık! İnanın tüm dostlarıma ve hastalara öözellikle genital ve koltukaltını ısrarla öneriyorum. Fiyat ise bence gayet normal. Kolaylıklar dilerim.:nazar:

dr.dido 14 mayısta genital bölgeye ve koltukaltına lazer yaptırdım alexandrite'la yaptılar. ancak hala kıllarda dökülme olmadı ne kadar süre sonra dökülmeliler? bir de bazıları yanmış gibi görünüyo ancak bazı yerlerdeki kıllar öyle değil acaba her yere yapmadılar mı?:uhm: ayrıca cihazın dalga boyu 755nm ayarlanmıştı iyi midir?
Slm. Tatlım öncelikle 755 nanometre lazerin adının alexandrite olmasının yegane şartıdır. Lazer cihazlarının adını belirleyen kriter dalgaboylarıdır, alexandrite=755nm... NDYAG=1064nm gibi....Sanırım benim sana bu cevabı yazdığım günlerde, yani uygulamadan 15 gün kadar sonra zaten o noktacık halindeki kılkökleri atılmıştır. Bölgeye göre değişmekle beraber ort. 15 günde spontan olarak temizlenir. (En geç bacaktaki kılkökleri dökülür.) Özetle uygulamada yanan kılkökleri birkaç gün sonra kendiliğinden kayarcasına deriden atılır, asıl temizlenmeyi de bu dökülmeden sonra görmek mümkün olur.:smiley-cool:

ARKADAŞLAR!!! ÖNEMLİ!!! Lazer için gittiğiniz merkezde mutlaka sormalısınız: a.s.Doktoru var mı? Dr.la görüşmeyi talep edin. a.s.Ne zamandır lazer yapılıyor? Çünkü tecrübe önemli! a.s. Hangi cihazı kullanıyorlar? a.s. garanti veririz demekle olmaz, yazılı sözleşme isteyin. Söz uçar, yazı kalır. a.s. Sağlık müdürlüğünden ruhsatlı mı, bakın. a.s. ÇÜNKÜ müşteri zorlamalı ki standartlar yükselsin!! Maalesef bazı insanlar meydanı boş sanıyor ve özellikle bazı büyük illerde il sağlık müdürlükleri de heryere yetişemiyor. sevgiler.:nazar:

Merhaba Dr. Dido bir soru da benden :1rolleyes: geçen hafta tüm vücut için ilk seansımı yaptırdım Bakırköy de bir yerde. alexandrite apooge 55oo nl adlı soğutuculu makina kullanıldı. İşlem sırasında ne koltuk altlarında ne de genital bölgede ben acı hissetmedim. Sadece çok çok hafif atışları hissettim o kadar. İlk koltuk altları yapıldı ve işlemi yapan bayan ağrı eşiğimin yüksek olduğunu hayret ettiğini söyledi. Ben de gaz verdiğini söyledim , ama genitalde de hiç acı hissetmeyince sonradan kafama takıldı işin aslı. Yani çok nazende değilimdir ama bu kadar da olduğumu tahmin etmiyorum. Ayarı ne kadar yaptı bakmak aklıma gelmedi ama acının olmaması ayarın düşük olmasından mıdır.?

Benim niye canım yanmadı yaaa , acı istiyorum acıııı sırnaşık şey Çok mu mazohist oldum acaba ???

Beni unuttunuz mu :1no2:senağlama

:teytey: Çok enderdir öyle acı falan hissetmeyen hanımlar. Ama Tanrı zaten bizi acı çekelim diye yaratmış :)))) Şaka bir yana uygulamada kaç JUL ve kaç MİLİSANİYE ile çalışıldığını bana iletirsen iyi olur. Çünkü düşük dozlarda acı az olur. Mutlaka ilet. Çünkü önceden kullandığım cihaz Apogee idi. En kısa zamanda bekliyorum. sevgiler. :utangac:

merahaba bende lazer yaptırmak istiyorum yaan arkadslardan fiyatıyla ilgili bilgi alabilirsem cok sevinirim

merhaba dr dido benim size bir sorum olacaktı ben yüz bölgeme epilasyon yaptırıyorum fakat ilk seanstan sonra çenem su topladı şişti ve yara oldu şuan yara kapandı fakat yaranın izi geçmedi hala acaba geçmesi için ne kullanmamı tavsiye edersiniz teşkkür ederim şimdiden

!!!!!!!!!!!!!
DR DIDO Lutfen Soruma Cevap Verin!!

Aklima Takilan Bir Mevzu Var
Su An Lazere Gidiyorum Bacak Kolalti Genital Icin
Ama Ilerde Tekrardan Tuylerin Cikma Ihtimali Oldugundan Canim Sikilmaya Basladi Simdiden

Onceden Lazer Yaptirmis Ve Hamile Kalip Dogum Yapmis Olan
Ama Hala Tuylerim Cikmiyor Diyenler Var Mi PEKI?

Lutfen Icimi Rahatlatin :(

YANI Dogumdan Sonra Kesinmi Bu Tuylerin Tekrardan Cikacagi :(

Back