Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Normal. Sabırlı olup bekleyeceksiniz. KOntrol seansınız ne zaman?

Dr.Dido sanırım forumda yok artık. Onun için ben cevaplıyorum. Rötüş grafik -tatlicadiarzu- falan etkilemez ama her merkezin çalışma prensibi farklıdır. Rötüş yapılırsa tedavi daha temiz olur çünkü kalanlar temizlenir, yüz gibi bölgelerde ise rötüşta tamamen tarama yapılırsa yüz daha uzun süre temiz kalır (seansa ayda bir gidileceğine 1,5 ayda gidilir gibi)

Yaptığınız tariflerle cihaz ahmini yapmam çok zor çünkü piyasada birbirinin aynı kullanılan pek çok cihaz mevcut. Seans sayılarınız oldukça çok olmuş. Normal şartlar altında şu an kol altınızda sayılacak kadar az ve ince genitalde de sadece dudak kısımlarında ince ince kalmış olması lazım. Sizin nasıl?

yani seans sayısını artırmıyor değil mi?
teşekkür edeirm ilgilendiğiniz için:kedi:

1 hafta sonra bilmiyorumkismile

Aslında yüz kontrolunun vücuda göre daha önce yapılması lazım die düşünüyorum, dolayısı ile kişiler sizin yaşadığınız sorunları yaşamazlar ama her merkez farklı uygulama yapıyor. Dolayısı ile beklemekten başka şu an için yapacak birşey yok.Sevgiler.

Teşekkür ederim cvp için a.s. Birde bana şöyle birşey söylendi, lazer sadece yüzdeki ince tüyleri kalınlaştırır, vücuttakileri kalınlaştırmaz..!! Bu ne derece doğru ?

Teşekkür ederim cvp için a.s. Birde bana şöyle birşey söylendi, lazer sadece yüzdeki ince tüyleri kalınlaştırır, vücuttakileri kalınlaştırmaz..!! Bu ne derece doğru ?

Doğru deil. İnce tüyler neerede olursa olsun kalınlaşır. Kalınlaşmayacak tüyler de olabilir ama onu ancak çok uzun süredir bu işi yapanlar ayırt edebilir. Ben 10 senedir yaptığım halde son 2-3 senedir artmayacak tüyleri anlayıp risk alarak uygulama yapıyorum. Düşünün artık siz gerisini.

merhabalar,
her sağlık bakanlığından onaylı lazer epilasyon yapan yerlere güvenebılırmıyız?Bırde lazerden sonra tüyler tamamen yok oluyormu? yoksa az mıktardada olsa çıkıyormu? bılgılendırısenız sevinirim. teşekkürlerimle....boshayallersmile

Lazer epilasyonda amaç uzun süre kılsızlık oluşturmaktır. Normal şartlar altında uygun bir lazerle uygun cilt ve tüyde tüyler tamamen bitebilir. Ama ne yazık ki herkes de bu sonuç oluşmaz. Bir kısım kişilerde sadece tüyler incelir, geç olarak çıkar, düzenli olarak sürekli yaptırmak gerekir. Bazı kişilerde ise yılda bir kez toplama şeklinde ifade ettiğimiz az sayıda çıkan tüyleri almak gerekebilir.Bazı kişilerde ise hiç sonuç vermeyebilir.

Merhabalar, Yeni üyeyim ve bu konu başlığı altında çok fazla sayfa olduğu için itiraf ediyorum, her sayfayı okuyamadım ve daha önce benzer bir soru cevaplandıysa tekrarladığım için üzgünüm; lütfen yönlendirin.
Ama benim rastladığım kadarıyla genelde alexandrite lazer ile ilgili bilgi verilmiş. Benim merak ettiğim konu gemini lazer uygulaması ile alexandrite lazer uygulamasınının karşılıklı değerlendirilmesi. Konu başlığı Lazer epilasyon yapan doktordan bilgiler olduğu için bunu soruyorum; her iki lazeri de denemiş/karşılaştırabilecek veya gemini'yi uygulayan bir uzman ve/ya doktor varsa yardımcı olabilir mi?

merhaba doktor hanım bende bi güzellk merkezinde danışman olarak çalıştım az çok bu konuda bilgiliyim fakat çalıştığım yerden ve o şehirden ayrıldım. şimdi lazer yaptırmam lazım iyi bir yer arıyorum bana istanbul anadolu yakasında iyi bir merkez önerirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

merhaba.ben bu gün 3. seansımı yaptırdım.bu zamana kadar tüylerim baya inceldi.ama azaldığını gözlemlemedim.kullanılan lazer apocalypse cynosure.umarım yanlış yazmamışımdır.bu cihazla yaptıran arkadaş varmı? her seansa 450 tl veriyorum tüm vücut.umarım etkili olur:uhm:

benmı makınemde apocalypse cynosure acele etme bende senın gibi telaşlanmıştım 3.seans oldu hala bir değişişklik yok diye ama 4.seanstan sonra farkı görürsün ben 5.seansıma gittiğimde sadece genitalde alt kısımlarım cıkmıştı diğer bölgelerde de bayagı bı azalma oluyor.ben genitale 150 bel 80 popoya da 150 verıyorum.tüm vucut derken nelerı yaptırıyosun ?

merhaba gittiğiniz yerin adını ve adresini bana yazarsanız çok sevinirim teşekkürler

ben ıpl ye başladım 1 ay önce ve şu anda yüzde yetmişi döküldü,şimdi bunlar bidaa çıkmaz mı ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…