• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doktor hanım bi sorum var, ben lazerden 6 gün sonra yüzüme jilet yapak zorunda kaldım çok uzadıkları için (sizde yapabilirsiniz demiştiniz) 3 gün oldu kıllar çıkmadı, bu normal mi? bunlar uzayıp dökülmesi gerekmiyor mu ? bilmiyorumkismile

Normal. Sabırlı olup bekleyeceksiniz. KOntrol seansınız ne zaman?

merhaba
ben bügün genital ve koltkaltına alex lazer uygulaması aldım ilk kez..
tahminimden çok acıdı açıkçasıbilmiyorumkismile

sorum şu; doktor bana kontrol seansı yapmadıklarını ve bunu da onaylamadıklarını söyledi..kılın grafği filan bi şeyler dedi anlamadım pek...sizce bu normal mi dido?

8 hafta sonrasına randevu verdiler,kontrol seansı da yok..çok uzar sanki o zamana kadar yamafoldumben

Dr.Dido sanırım forumda yok artık. Onun için ben cevaplıyorum. Rötüş grafik -tatlicadiarzu- falan etkilemez ama her merkezin çalışma prensibi farklıdır. Rötüş yapılırsa tedavi daha temiz olur çünkü kalanlar temizlenir, yüz gibi bölgelerde ise rötüşta tamamen tarama yapılırsa yüz daha uzun süre temiz kalır (seansa ayda bir gidileceğine 1,5 ayda gidilir gibi)

merhaba benim de bir sorum olcak
evlenmeden önce 2 seans genital bölgenin sadece üst kısmını yaptırdım yapılan alet tene değmiyodu uzaktan atış yapıyodu ve çok acıyodu yanık kokusu geliyodu.
evlendikten sonra başka bi merkeze gittim tüm genital ve koltuk altı için. buradaki alet ise önce bölgeye jel sürülüyo sonra tene değecdek şekilde vuruş yapılıyo. bundaki acı daha az. acaba doğru alet ve uygulama hangisi?
bir de genital 8 seans koltuklaltı 6 seans olmuş oldu. ve hala çıkıyo bende. ince ince ama çıkıyo bu normal mi?
ikisine birden her seansta 160 veriyorum fiyatı normal mi,?
bu gittiğim iki yer de güzellik merkezi. hastane değil.

Yaptığınız tariflerle cihaz ahmini yapmam çok zor çünkü piyasada birbirinin aynı kullanılan pek çok cihaz mevcut. Seans sayılarınız oldukça çok olmuş. Normal şartlar altında şu an kol altınızda sayılacak kadar az ve ince genitalde de sadece dudak kısımlarında ince ince kalmış olması lazım. Sizin nasıl?

Dr.Dido sanırım forumda yok artık. Onun için ben cevaplıyorum. Rötüş grafik -tatlicadiarzu- falan etkilemez ama her merkezin çalışma prensibi farklıdır. Rötüş yapılırsa tedavi daha temiz olur çünkü kalanlar temizlenir, yüz gibi bölgelerde ise rötüşta tamamen tarama yapılırsa yüz daha uzun süre temiz kalır (seansa ayda bir gidileceğine 1,5 ayda gidilir gibi)

yani seans sayısını artırmıyor değil mi?
teşekkür edeirm ilgilendiğiniz için:kedi:

1 hafta sonra bilmiyorumkismile

Aslında yüz kontrolunun vücuda göre daha önce yapılması lazım die düşünüyorum, dolayısı ile kişiler sizin yaşadığınız sorunları yaşamazlar ama her merkez farklı uygulama yapıyor. Dolayısı ile beklemekten başka şu an için yapacak birşey yok.Sevgiler.

Teşekkür ederim cvp için a.s. Birde bana şöyle birşey söylendi, lazer sadece yüzdeki ince tüyleri kalınlaştırır, vücuttakileri kalınlaştırmaz..!! Bu ne derece doğru ?

Teşekkür ederim cvp için a.s. Birde bana şöyle birşey söylendi, lazer sadece yüzdeki ince tüyleri kalınlaştırır, vücuttakileri kalınlaştırmaz..!! Bu ne derece doğru ?

Doğru deil. İnce tüyler neerede olursa olsun kalınlaşır. Kalınlaşmayacak tüyler de olabilir ama onu ancak çok uzun süredir bu işi yapanlar ayırt edebilir. Ben 10 senedir yaptığım halde son 2-3 senedir artmayacak tüyleri anlayıp risk alarak uygulama yapıyorum. Düşünün artık siz gerisini.

merhabalar,
her sağlık bakanlığından onaylı lazer epilasyon yapan yerlere güvenebılırmıyız?Bırde lazerden sonra tüyler tamamen yok oluyormu? yoksa az mıktardada olsa çıkıyormu? bılgılendırısenız sevinirim. teşekkürlerimle....boshayallersmile

merhabalar,
her sağlık bakanlığından onaylı lazer epilasyon yapan yerlere güvenebılırmıyız?Bırde lazerden sonra tüyler tamamen yok oluyormu? yoksa az mıktardada olsa çıkıyormu? bılgılendırısenız sevinirim. teşekkürlerimle....boshayallersmile

Lazer epilasyonda amaç uzun süre kılsızlık oluşturmaktır. Normal şartlar altında uygun bir lazerle uygun cilt ve tüyde tüyler tamamen bitebilir. Ama ne yazık ki herkes de bu sonuç oluşmaz. Bir kısım kişilerde sadece tüyler incelir, geç olarak çıkar, düzenli olarak sürekli yaptırmak gerekir. Bazı kişilerde ise yılda bir kez toplama şeklinde ifade ettiğimiz az sayıda çıkan tüyleri almak gerekebilir.Bazı kişilerde ise hiç sonuç vermeyebilir.

Merhabalar, Yeni üyeyim ve bu konu başlığı altında çok fazla sayfa olduğu için itiraf ediyorum, her sayfayı okuyamadım ve daha önce benzer bir soru cevaplandıysa tekrarladığım için üzgünüm; lütfen yönlendirin.
Ama benim rastladığım kadarıyla genelde alexandrite lazer ile ilgili bilgi verilmiş. Benim merak ettiğim konu gemini lazer uygulaması ile alexandrite lazer uygulamasınının karşılıklı değerlendirilmesi. Konu başlığı Lazer epilasyon yapan doktordan bilgiler olduğu için bunu soruyorum; her iki lazeri de denemiş/karşılaştırabilecek veya gemini'yi uygulayan bir uzman ve/ya doktor varsa yardımcı olabilir mi?

Slm. 4 yıldır bir güzellik merkezinde hekimim. Hem bir hekim hem de bir bayan olarak bazı bilgilerimi aktarmaktan mutluluk duyacagım. 1. epilasyonda en etkili kazer kesinlikle ve kesinlikle alexandrite. 2.Yapan kişinin tecrübesi doğru dozajlamalar açısından çok önemli. 3. Yüzünüze lazer yaptıracaksanız çok sabırlı olmak gerek. çünkü yüzdeki kıllar çok dirençli ve uykudaki kıl folikülleri hareketlenebilir. 4. Olmaması gereken yerdeki kıllardan (göğüsarası, göbek altı gibi) muzdaripseniz jinekologa gitmeli ve hormon bozukluğu ihtimalini araştırmalısınız. 5. Lazerde tek yasak bölge gözçevresidir. 6. lazer epilasyonda kılın siyah ve tonları olması şarttır. Maalesef kızıl sarı veya beyaza etkili değildir. 7.Cinsiyet ayrımı yoktur. Beyler de lazer epilasyonu keşfettiler zaten. 8.Sadece kıla renk veren melanin pigmentine etki eder. Terbezleri, yumurtalıklar, lenf bezleri gibi deri altı oluşumlara etki etmez. 9.epilepsi, diabet (AKŞ:150 üstü), kalp pili olanlar ve roacutan kullananlar yaptırmamalı. İlk anda aklıma gelenler bu kadar. Eğer sorularınız ve katkılarınınz olursa ilk fırsatta cevaplamaya çalışırım. Aşkla kalın.:nazar:

merhaba doktor hanım bende bi güzellk merkezinde danışman olarak çalıştım az çok bu konuda bilgiliyim fakat çalıştığım yerden ve o şehirden ayrıldım. şimdi lazer yaptırmam lazım iyi bir yer arıyorum bana istanbul anadolu yakasında iyi bir merkez önerirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

merhaba.ben bu gün 3. seansımı yaptırdım.bu zamana kadar tüylerim baya inceldi.ama azaldığını gözlemlemedim.kullanılan lazer apocalypse cynosure.umarım yanlış yazmamışımdır.bu cihazla yaptıran arkadaş varmı? her seansa 450 tl veriyorum tüm vücut.umarım etkili olur:uhm:

merhaba.ben bu gün 3. seansımı yaptırdım.bu zamana kadar tüylerim baya inceldi.ama azaldığını gözlemlemedim.kullanılan lazer apocalypse cynosure.umarım yanlış yazmamışımdır.bu cihazla yaptıran arkadaş varmı? her seansa 450 tl veriyorum tüm vücut.umarım etkili olur:uhm:

benmı makınemde apocalypse cynosure acele etme bende senın gibi telaşlanmıştım 3.seans oldu hala bir değişişklik yok diye ama 4.seanstan sonra farkı görürsün ben 5.seansıma gittiğimde sadece genitalde alt kısımlarım cıkmıştı diğer bölgelerde de bayagı bı azalma oluyor.ben genitale 150 bel 80 popoya da 150 verıyorum.tüm vucut derken nelerı yaptırıyosun ?

benmı makınemde apocalypse cynosure acele etme bende senın gibi telaşlanmıştım 3.seans oldu hala bir değişişklik yok diye ama 4.seanstan sonra farkı görürsün ben 5.seansıma gittiğimde sadece genitalde alt kısımlarım cıkmıştı diğer bölgelerde de bayagı bı azalma oluyor.ben genitale 150 bel 80 popoya da 150 verıyorum.tüm vucut derken nelerı yaptırıyosun ?

merhaba gittiğiniz yerin adını ve adresini bana yazarsanız çok sevinirim teşekkürler

ben ıpl ye başladım 1 ay önce ve şu anda yüzde yetmişi döküldü,şimdi bunlar bidaa çıkmaz mı ,

Back