• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba doktorcuğum benimde ir sorum olacak genital ve kol altımda 4.seansımı oldum 16 aralık 26 aralık kontrol seansı şimdi ben bu bölgeler için tüyler çıkınca gitsem olurmu?güzellik merkezi 40 gün sonra gel diyor?birde ben komple bacakta yaptırdım 2 seans ve 2 kontrol oldu bacak içinde çıkınca gitsem olurmu?anlıcanız baya paralara mal oluyo bana maliye bakanıyla :) aramızı açıyo bu durum bende başladım bırakmayıda istemiyorum verdiğim paralar boşa gitmein diye.cihaz alex bu arada teşekkürler

40 gün çok erken bir süre özellikle alex için. Normal şartlar altında alexle tedavide ilk 3 seans 2-3 aylık ara ile yapılırken, 3.seanstan sonra 3-4 ay idare eder hale gelr. Bu arada tüyler çıksa bile aşırı ince ve seyrek çıktığı için biraz beklemekte fayda olduğunu düşünüyorum. Ben bu şi yıllardır yapıyorum, yüz bölgesi dışında 40 günde hastalarımı hiç çağırmadım doğrusu.CADIARZU

bu konuda bir şey merak ediyorum ben de..
bu verdikleri sürelerden daha geç gitmenin (atıyorum bana 2 ay dediler diyelim,ama ben 3 ay sonra gitsem) sonuca etkisi var mıdır? bana pozitif etkisi olacağı kesin mali açıdan, ama olumsuz bi etki olur mu? yani ayda 1 gitmektense 3 ay bekleyip sadece jiletle alıp iyice uykudaki kılların uyanmasını beklemek daha mantıklı geliyor bana=)) hem de ekonomik ve de verimli olur gibi geldi bana bi mühendis olarak =)))

merhaba ben yarın lazer epilasyona başlıyorum da genital bölgeye..
doktor bana 2 gün önceden jiletle demişti ama ben evde olmadığım için bir gün önceden jiletledim,sizce bi sorun olur mu?
bi de genitalde tam olarak nereler yapılıyo:)
biraz saçma bir soru oldu ama çok kenarlar yapılıyor mu merak ettim,yani mesela sadece kilot giydiğimizde kilotun içinde kalan yerler yapılıyor dimi ,kenarlar yapılmıyordelikafadulden
teşekkürler şimdiden

bu mesaj yanlış oldu,silmeyi de bulamadım ya=(

Son düzenleme:
doktor bana 2 gün önceden jiletle demişti ama ben evde olmadığım için bir gün önceden jiletledim,sizce bi sorun olur mu?
biraz saçma bir soru oldu ama çok kenarlar yapılıyor mu merak ettim,yani mesela sadece kilot giydiğimizde kilotun içinde kalan yerler yapılıyor dimi ,kenarlar yapılmıyor
teşekkürler şimdiden

DR. Dido bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim benimde bi sorum olucak ben genital bölgeme lazer yaptırmak istiyorum bende yumurtalık kisti var önceki yazılarınızda yumurtalık kistlerinin tekrar kıllanmaya yol açabileceğini yazmışsınız napmam gerekiyo

biraz saçma bir soru oldu ama çok kenarlar yapılıyor mu merak ettim,yani mesela sadece kilot giydiğimizde kilotun içinde kalan yerler yapılıyor dimi ,kenarlar yapılmıyor
teşekkürler şimdiden

Kaç gün önceden jiletlenmesi gerekiyor tam bilemiyorum ama bana 5 gün önceden jiletle demişlerdi bende öyle yaptım ve o gün orda onlar kendileri tekrar jiletlediler. Genital bölge yaptırıyorsan da o malum bölgenin kaydirigubbakcemile3 her bir yerini yani kilotun dışında kalan yerlerde bile kılların varsa oraları da yapıyolar. (Ben de öyle yaptılar)

DR. Dido bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim benimde bi sorum olucak ben genital bölgeme lazer yaptırmak istiyorum bende yumurtalık kisti var önceki yazılarınızda yumurtalık kistlerinin tekrar kıllanmaya yol açabileceğini yazmışsınız napmam gerekiyo

Canım Dr. Dido uzun zamandır foruma gelmiyor bildiğim kadarıyla. Bende de PCO vardı 5 ay doğum kontrol ilacı kullandım ve sonra bıraktım şimdi de lazere gidiyorum gittiğim merkez tekrar doktora gidip muayene olmamı istedi regl dönemimi bekliyorum hormon testide yaptırcam ama şimdiden başladım lazer epilasyona bir yerden başlamak gerekiyordu 1 ay daha bekleyemezdim, sen de istersen önce doktorara git verdiği ilacı kullanırken lazere devam etmen bir sorun yaratmıyo diye biliyorum.

teşekkürler şimdiden

Kılların ucunun gözükmesi yeterli canım yerimseniben

Kaç gün önceden jiletlenmesi gerekiyor tam bilemiyorum ama bana 5 gün önceden jiletle demişlerdi bende öyle yaptım ve o gün orda onlar kendileri tekrar jiletlediler. Genital bölge yaptırıyorsan da o malum bölgenin kaydirigubbakcemile3 her bir yerini yani kilotun dışında kalan yerlerde bile kılların varsa oraları da yapıyolar. (Ben de öyle yaptılar)

sağol canımcım:kedi:

Kistler tedavi altında olmadığı sürece lazer epilasyonun sonuç vermesi biraz zor. Dolayısı ile önce kadın doğum uzmanına görünüp gereken tedaviye başlamalısınız (Doğum kontrol hapı ya da ne uygun görülürse) Tedaviye başladıktan hemen sonra lazere de başlayabilirsiniz.

Dr.Jldbycn cevabınız için teşekkür ederim benim tedavimde dogum kontrol hapı cevap vermedi ameliyat olmam gerekiyormuş ameliyat olursam yazın olucam lazere başlasam sonuç alamazmıyım

Canım Dr. Dido uzun zamandır foruma gelmiyor bildiğim kadarıyla. Bende de PCO vardı 5 ay doğum kontrol ilacı kullandım ve sonra bıraktım şimdi de lazere gidiyorum gittiğim merkez tekrar doktora gidip muayene olmamı istedi regl dönemimi bekliyorum hormon testide yaptırcam ama şimdiden başladım lazer epilasyona bir yerden başlamak gerekiyordu 1 ay daha bekleyemezdim, sen de istersen önce doktorara git verdiği ilacı kullanırken lazere devam etmen bir sorun yaratmıyo diye biliyorum.

Canım geçmiş olsun benim hap tedavim sonuç vermedi ameliyat olmam gerekiyo ama bende biran önce lazere başlamak istiyorum cevap yazdığın için teşekkür ederim

Ben yakında 3. seansa gidicem. Alexandrite Cynosure 5500 alet kullanılıyor. Seanstan 2 hafta sonra dökülmeler oluyor ancak tam anlamıyla bebek gibi olmuyo hiç bacaklarım, hep kalanlar var. Mesela en son 30 Aralıkta kontrol seansına gittim şu an bacaklarımın % 60- % 70 'i döküldü ama bazı bölgelerde hiç hareket yok, dökülmeyecek gibi. Bu durum normal midir?

merhaba
ben bügün genital ve koltkaltına alex lazer uygulaması aldım ilk kez..
tahminimden çok acıdı açıkçasıbilmiyorumkismile

sorum şu; doktor bana kontrol seansı yapmadıklarını ve bunu da onaylamadıklarını söyledi..kılın grafği filan bi şeyler dedi anlamadım pek...sizce bu normal mi dido?

8 hafta sonrasına randevu verdiler,kontrol seansı da yok..çok uzar sanki o zamana kadar yamafoldumben

Doktor hanım bi sorum var, ben lazerden 6 gün sonra yüzüme jilet yapak zorunda kaldım çok uzadıkları için (sizde yapabilirsiniz demiştiniz) 3 gün oldu kıllar çıkmadı, bu normal mi? bunlar uzayıp dökülmesi gerekmiyor mu ? bilmiyorumkismile

Dr.Jldbycn cevabınız için teşekkür ederim benim tedavimde dogum kontrol hapı cevap vermedi ameliyat olmam gerekiyormuş ameliyat olursam yazın olucam lazere başlasam sonuç alamazmıyım

Sonuç almama olasılığınız var. Eğer probleminiz kıllanmayı da etkiliyorsa yani kıllanmayı arttırıyorsa lazere sonra başlayın. Ama eğer kıllanma üzerine etkisi çok deilse şimdi de başlayabilirsiniz.

Back