Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım lazerde kökten alıp gitmiyorsun sadece..sen ilk seansa gitmeden önce tırnak makası ile dipten doğru kesersin..öle seansa gidersin..o siyah noktalarıda ilk seansta çekersin sonra ki seanslarda belli olmuyor öle...yada 15 tatile bırak..ama biran önce başladı iyice yayaılmasın çünkü göz çevresi lazerle alınmıyo

merabalar 2 hafta önce çenemdeki tüyler ve kılla riçin epiderm lazere gittim .. bu ne acı ya rabbim anlatamam adetliyken gittim acaba ondanmı oldu biemicem ama baya bi acı hissettim sarı tüylerin gitmiyeceğini söyledi yapan kişi ama siyah renkli kılları halladebiliriz dedii favori içinde gitmiştim aslında ama favoriler siyah olmadığı için atış yapmalıyım daha fena çıkabilir dedi çok güzel ilgileniyolar memnun kaldm şuan tüyler döküldü bakalım 2. seansa kadar ne kadar çıkıcak .... ben bişi sorcm lazer tecrübesi olan arkadaşlara benim kalça arasında tüylenmem var göbek ve kuyruk sokumu dediğimiz bölgede napabilirim kafayı yicm iğrenç bi görüntü gercktnn gıcık oluyorm bu tüylere yaa(

teşkkr ederim cevap için ... ama bacaklarımda hiç bi tüy dökülme olmadı aynen duruyorlar öle:bbo:

QANTA ETERNA GIOVINEZZA IPL cihazı hakkında bilgisi olan var mı? ve ince tüylerde en etkili lazer cihazı hangisi?

dereceden bahsetmişsiniz en yüksek derece kaçtır bana uygulanan dereceyi 2 olarak gördüm yanılmıyorsam CADIARZU genital ve koltuk altı hassas bölgeler olduğu için en yüsek derece uygulanırsa yanma da olabilir değiilmi?tenim esmer bide çok acıyor genitaldemafoldumben

ben de genital ve koltuk altım için başlıcam beyaz tenliyim sürekli jilet kullandığım içinde tüyler baya sert ve siyah..
özel bi hastaneyle görüştüm.. fiyatları da çok uygundu diğer merkezlere göre
cihazın markası IPL PALOMAR STARLUX..
Türkiyede sadece 5 klinikte bulunduğunu söyledi kadın ama epilasyonda en etkilisinin Alexandrite olduğunu söylüyolar kafam karıştı o yüzden..
bi an önce başlamak istiyorum ama karar veremedim bi türlü :sm_confused:
sizce ne yapmalıyım?

bende kullanılan cihas alex 23 en yüksek derece ..sen esmer olduğun için en yükseği kullanamazlar..yokdsa yanık oluşur

sevval bende alex le yaptırıyorum derceye baktığımda genital için söylüyorum 14-15 derece cok mu düşük sence? kalçada 20 ile calışmıstı ama bayagı bı acı duymuştum hatta bıraz da kızarmıştı....

herkese slm,acı kısmı beni herşeyden daha çok korkutuyor,bursada iyi bir merkez bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi pls,çok korkuyorum daha gitmeden sonrasını düşünmek bile istemiyorum,Allah herkese kolaylık versin.

arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler

bende lazer yaptırmak istiyorum arkadaşlar ama iğnesiz olarak...
bir de bu ara çocuk düşünüyorz yaptırsam bir zararı olurmu???

Son düzenleme:

canım sen önceki yazında esmerim demiştin..ben beyazım o yüzden en yüksekte yaptılar..tabiki canım acıdı..genitale zaten emla sürmüştüm sorun olmadı..ama bacak ve koltuk altı acıyor ama en yüksekte yaptırıp en az sürede bitirmek istiyorum..çünkü genitalin ilkini benim isteğim üzerine düşük yaptı o da 20 de yaptı dökülme geç oldu..bu sefer en yüksekte yapınca ertesi gün hep tüyler döküldü

bursada estetik international adında bi merkez var, ben çok memnunum öneririmkaydirigubbakcemile2

sağolasın ruefulrose,biliyorum orayı,peki bayan doktormu yapıyor orada erkekmi benim için buda sorun,ve acı her gidişte aynımı oluyor,sadece atış sırasındamı canın acıyor tam olarak tarif edebilirmisin benim canım çok katı değil ama her ay ağda yaptırıyorum dayanırım heralde diye telkin veriyorum kendime,her ay düzenli ağdaya para veriyoruz ve canımızda yeterince yanıyor çok mantıklı gibi geliyor bana ama cesaretimi toplayamıyorum,allah kadınlara kolaylık versin inşaallah...cevap için teşekkürler ruefulrose allaha emanetsina.s.

karıştırdın sanırım senınle ılk defa yazışıyoruz:1rolleyes: bende beyaz tenliyim derecem dediğim gibi 14-15 arası hatta gecen seansımda bırazcık genitalde leke oldu yandı sanırım halbukı fazla yuksek deıldı derecesı senın yaptırdıgın dercede gore haylı düşük :bbo: emla kremıde kullanıyorum zaten surmezsem acıya katlanamam....ben şimdiye kadar doktora bişey demedım hanı şöle yapın boyle olsun dıye ona bıraktım cunku gercekten guven duygusu verıd bana ama şimdi yazdıklarınızı gorunce bılmıyorum dogru mu yapıyorum 4.seansımı yenı yaptım sayılır hatta bazen okuyorum bazı arkadaslaırmız genıtalı 3 yada 4. seansta bıttıgını soyluyorlarkafamçokkarıştı cok şaşıyorum nasıl bu kadar erken bıter dıye uff kafam cok karısıkk

yaa alex sandım gittim yaptırdım ıpl miş.yaptırdığım yer özel hastane doktor alexin leke yapma olasılığı var dedi elimde olsa yüz bölgesine yine ıpl öneririm dedi.alex iyi ıpl iyi diye sadece ticari rant falan dedi.kafam çok karıştı alex ince tüyleride tetikler göz çevresine yapılmaz falan filan bi sürü şey söledi kafam allak bullak oldu.dün yaptırdım tüylerimin hepsi dökülmedi daha.ben seanslara kadar jiletle alsam yüzümü nolur ki saten kalınlar daha ideal diyo seansa gitmeden bi kaç gün önce almasam olur heralde dimi??bide devam etmelimiyim ıpl ye?yoksa alexse mi döniyim ikinci seansta bilemedim.

rica ederim ne demek:1rolleyes: kesinlikle lazer eğitimi almış bayan güzellik uzmanı yapıyo(zaten orası doktorların da olduğu estetik ameliyatların filan da yapıldığı biyer), acı sen ne kadarına dayanabiliyorsan ona göre ayarlanıyo(ama bana kalırsa ağda daha acı verici ve dayanmaya çalış ne kadar acı o kadar etki demek) ayrıca ilerleyen seanslarda acı sürekli azalıyo,sadece atışta acıyo bitince aloeveralı krem sürüyolar ferahlıyosuuunn, para sıkıntın yoksa kesinlikle cesaret edilemeyecek birşey değil hemmen git derim:) Allah'a emanet ooola.s.

sağolasın içim rahatladı sayende,lazerin etkisi 5 yıl sonra bitiyor diye duydum inşaalah asparagasdır,çünkü çekilen okadar acı ve para boşa gitmiş demektir,kendine çok iyi bak ,,,opuyorumnanaktan

sirden leke niye kalıyor,çok sıcak sürmelerinden kaynaklımı merak ediyorum,aklımızda bulunsun bilmekte fayda var:enbuyukkk:

sen genede gittiğinde en yüksekte yapın.. kaç derecede yapıyorsun gibi sorular sorun..dereceyi az tutup 6 seansta bitecek lazer uygulama çıkıyor 10 seansa bir kere başladım diyor millet bırakmak istemiyor..falan derken sıkıntı oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…