merhabalar.. lütfen bana yardım edin
yazın başında anketörler tarafından çevrilip bir güzellik merkezine yönlendirildim orada herşei çok güzel anlattılar ve hiçbirşey araştırmadan sözleşme imzaladım bitirme garantili lazer eplasyon için. bugün ilk seasnsıma gittim ipl lazer epilasyon cihazı kullanıyorlarmış güzellik uzmanı 20 senedir bu sektördeymiş ve çok deneyeimli olduun vs bahsetti genitalde ki tüyleri jiletledi ve üzerine epilasyon yaptı aynı şekilde kol atltınıda ama bacaklarıma direk lazer yaptı bacaklarımda bi kaç nokta haricinde hiçbier farklılık yok kızarıklıkta nerdeyse hiç olmadı genitalde oldu o da yaklaşık 2 saat sonra geçti silverdin krem sürdü zaten kadın hemen. ve 20 gün sonrasına randevu aldım tekrardan seasnsa gelmeden önce jiletlemen gerekiyor dedi hiç tüy olmaması lazım daha iyi çalıabilmem için ve tüylerin için sadece jilet kullan dedi dökülme konusunda falnda hiçbirley sölemedi jiletle temizle tüylerini dedi sadece. sizce kandrılırdım mı moralim çok bozuldu ilk deneyimim birde hiç bir araştırmam yok bu konuda lütfen en kısa sürede cevap atın..senağlama