- Konu Sahibi dr.dido
mafoldumben bana yardım edinn lütfennnn . yüz bölgem için lazer yaptırmak istiyorum senelerdirde dertliyim bu tüylerden hatta tüy denirse.yanlış alımlarım sonucu bildiğiniz sakal oldular.hemen hemen hergün epilatörle alıyorum ne derece rahatsızlık verdiğini siz düşünün artık.lazeryaptırmak istiyorum azalsın bitsin demiyorum sadece 1 2 ay yüzüm rahat etsin ona bile razıyım.bi sürü endişem var yalnız.lazere gitmeden 3 hafta önce tüyleri kökten almıycakmışız ben 3 hafta dokunmazsam maymuna benzerim heralde.3 hafta evde beklesem okuldan atarlar.tüy dökücü kremle alsam o güne kadar olmuyo mu ki ya?birde epilasyon sonrasında tüyler 15 günde dökülüyomuş buda aynı problem nerdeyse :gitme:
napıcam bennnn bi fikri olan var mı yoksa öliyim yani karıncayağıymış biodermiş tüy azaltıcı ne kadar krem vrsa hepsini kullandım el kol bacak tmm da yüzde gram faydası yok. help mee nolurr
canım lazerde kökten alıp gitmiyorsun sadece..sen ilk seansa gitmeden önce tırnak makası ile dipten doğru kesersin..öle seansa gidersin..o siyah noktalarıda ilk seansta çekersin sonra ki seanslarda belli olmuyor öle...yada 15 tatile bırak..ama biran önce başladı iyice yayaılmasın çünkü göz çevresi lazerle alınmıyo